Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.461
|
čitano: 12.919.240
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
suspendiran
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
uragan kaže...
Zanimalo bi me da li bi se isplatio plelaz na motorolu neo sa samsunga a41

https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=10138&idPhone2=11635

14 godina
mrbean kaže...
Misljenja na prijelaz s iPhone 13 Pro na Google Pixel 7/Pro?

Volim i Android i iOS, svaki ima svoje prednosti i mane.

To samo ti znas.. 

Galaxy S21
7 godina
neaktivan
Pomoć pri odabiru mobitela

Može savjet za odabir moba do cca 1800kn? 

ako uopće postoji što solidno za tu lovu :)

0 0 hvala 0
17 godina

Origigi kinezi su uvijek solidni za 1400 do 1800 kuna. Realme, Xiaomi, nešto se nađe.

0 0 hvala 1
14 godina

Bili nekada, po onome što sam čuo od kolega nisu baš zadovoljni.

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
zeberdee kaže...

Može savjet za odabir moba do cca 1800kn? 

ako uopće postoji što solidno za tu lovu :)

Po meni bi bilo mudrije ako si za nešto s oglasnika, jer možeš proći puno bolje i još uvijek s garancijom...

17 godina
A52s za tu lovu, makar par mjeseci star
Moj PC  
1 0 hvala 1
9 godina

Jel ima tko kakav best buy prijedlog trenutno na njusci (ili trgovini cak) ranga 2000-3000kn

0 0 hvala 0
17 godina

Kupovanje po oglasnicima je lutrija. Kada sam prije godinu dana kupio Realme 8 za 1300 kuna s webshopa nisam se osjećao prevarenim. Niti danas nemam nikakvih problema s istim  telefonom.

0 0 hvala 0
14 godina
suspendiran
fromilid kaže...

Jel ima tko kakav best buy prijedlog trenutno na njusci (ili trgovini cak) ranga 2000-3000kn

Samsung A52s 5g cca 1700 rabljeni, 2500 novi

Honor Magic 4 lite 5g. 1300-1500 rabljeni, novi 2400

Poruka je uređivana zadnji put pon 31.10.2022 23:24 (Cryogenic).
15 godina
Korny1603987 kaže...

Kupovanje po oglasnicima je lutrija. Kada sam prije godinu dana kupio Realme 8 za 1300 kuna s webshopa nisam se osjećao prevarenim. Niti danas nemam nikakvih problema s istim  telefonom.

Proslo je godinu dana a taj isti telefon je po 1500 sad, da platis to 1500 danas na kraju 2022 godine bi li se osjecao prevarenim? Pored realme x2 pro s oglasa ili a52s za 1800 s oglasa koji pojede za dorucak realme 8? A to s lutrijom ko da nemas garanciju uz svaki mobitel bio on polovan ili nov i ko da svi samo cekaju prevarit tebe.. Ali dobro bila je vec s nekim tu rasprava o tim strahovima svoje sjene u zivotu u ovoj temi, nema smisla zapocinjat uopce 

10 godina
fromilid kaže...

Samsung A52s, realme gt neo 2, Realme gt2 ako nađeš na oglasnicima, inače je 3300 na mobileshop eu...

Samsung S21 FE na oglasnicima.  

17 godina

Sad je mjesec studeni, treba imati otvorene oči glede popusta.

0 0 hvala 0
16 godina
Ovogodišnja ponuda je smiješna i preskupa. Galaxy A23 5g košta 1900kn s 4GB RAM-a. Sprdnja 😁

Na oglasnicima se nađe S20FE za 1300kn, SD verzija je nešto skuplja i bolja.
Pa onda A52s, Poco F3, Realme 7 Pro, GT 5G, X2 Pro/X3 Superzoom, Huawei P30, P40, Mate 20 Pro, Moto Edge 20/Lite, Mi 10T....Ima toga, i svi su bolji od ovih preskupih krševa. A13 4/128 košta 1500kn. Svaki komentar je suvišan 😁

Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina
U svakom slučaju je bolje kupiti stariji flagship i zamjenit bateriju, negu kupiti novi low end telefon.

Ja planiram ubost nesto od pixela/mi 11 ultra/opo 10pro ili slicno ako se nade na dobroj akciji.

Ne zelim riskirat s narucivanjem iz kine
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Rizik? Naručivao sam mobitele iz Kine za sebe i obitelj. Nikad problema.

17 godina
Korny1603987 kaže...

Rizik? Naručivao sam mobitele iz Kine za sebe i obitelj. Nikad problema.

iz EU skladista, ili slanje iz kine sporim nacinom?

najvise me brine ako dode pokvaren ili treba slat nazad, brijem da bi imao problema. radi poste i carine

ovaj mi mix4 iz kine mi super izgleda. nema top specke ali super izgleda, isto kao i mi mix 3

isto kao i mi 11 ultra. za cijenu od 600 eura mi izgleda super deal

17 godina

Jedan sam Xiaomi sam pokvario nakon 50 minuta u mojem vlasništvu jer sam odmah krenuo flashati neke sumnjive operativne sustave. Brickan i muerto. Sva sreća imao sam strpljenje čitati po forumima što trebam napraviti da ga oživim i sve je bilo kako treba za 2 sata.

Znači jedini slučaj gluposti s dalekom Kinom je moja vlastita glupost. I da naručivao sam iz Kine i Singapura zilijon puta. I brzim načinom da stigne za 5 dana i sporim načinom da stigne za 4 tjedna. Istim načinom sam naručivao satove za 2000 kuna.

0 0 hvala 0
11 godina

Friska info ako netko narucuje sa Trading Shenzhen, narucio sam U11 i stigao je za tocno 7 dana.

0 0 hvala 0
16 godina

Pozdrav,

Molim za pomoć, malo sam provrtia temu.. i samo mi je još veća konfuzija oko svega.

Trenutno posjedujem Xiaomi MI A3 - 3,5 godine. Tijekom korištenja bilo je svega, od zamrzavanje, gašenja uređaja, proximity sensor je katastrofa, kamera da ne pričam..., baterija je izvrsna i dan danas. Nisam siguran je li pametno ponovno kupiti Xiaomi ili probati nešto drugo skroz...

Neki budget je do 3.000,00 kn. Samsung mi se ne sviđa (A serija) - jer na poslu imam službeni mobitel koji ima bolju kameru (nego moj A3) ali isto se osjeti lagg prilikom korištenja mobitela. Huawei nažalost nije više opcija.

E sad, https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=10960&idPhone2=11635 - Ovo sam uspio izdvojiti. Neo ima noviji android, 120hz ekran, a ovaj 90hz (da li se osjeti razlika, nemam pojma jer nisam imao mobitel poviše 60hz.)

Također mi se sviđa da imam što kompaktniji uređaj..., a ne ove velike krame šta se danas izbacuju. Stock android mi je plus. (koji motorola ima jel'). A i noviji je uređaj u odnosu na ovaj Nord 2. Nord posjeduje Mediatek chip, i ne znam kako se on ponaša u odnosu na ovaj Snapdragon 695...

Bitno mi je da uređaj ima normalni Proximity sensor, da se više ne živciram oko toga.

Hvala unaprijed, Lp.

Only God Can Judge Me
Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina

Možda Honor 50 neki pošto Huawei više nije opcija. Nađe se kratko korišten za neveliki iznos sa svim garancijama, a aktualan procesor itd.

Pucaaaajjjj :)
Moj PC  
0 0 hvala 1
10 godina

Nord 2 ima  bolji procesor, bolje kamere i bateriju. 

Ovaj snapdragon na motoroli je slabašan za taj novac. 

Ako ti igra sa oglasnika, probaj naći što noviji Samsung S21 FE npr. 

17 godina
hardcoree kaže...

S21FE traži punjač ako je SOT više od 4-5 sati ... ako je prije bio zadovoljan s baterijom nemoj mu preporučivati ovaj samsung ako su mu navike korištenja drugačije ... mogao bi se razočarati

16 godina

Hvala na odgovorima! - https://www.mobileshop.eu/hr/oneplus/mobiteli/nord-2-5g-dual-sim-128gb-8gb-ram-plavi/?utm_source=nabava.net&utm_campaign=nabava.net&utm_medium=click, da li je sigurna kupovina preko ove stranice... ovdje je najjeftiniji mobač. Išao bi ja preko službenog weba, ali nemaju na zalihama.

Only God Can Judge Me
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
Kupovao sam na Mobileshopu, 0 problema
9 godina

Opa Nord 2 mi se cini dobra stvar za pare.

nema na oglasnicima, mozda cu i ja iz tog shops

0 0 hvala 0
10 godina
BoTiA kaže...
hardcoree kaže...

S21FE traži punjač ako je SOT više od 4-5 sati ... ako je prije bio zadovoljan s baterijom nemoj mu preporučivati ovaj samsung ako su mu navike korištenja drugačije ... mogao bi se razočarati

Slažem se, to za bateriju sam previdio. Mada mislim da ni A3 nije imao neki killer battery life.  

Nord 2 je ok izbor.

Da paše veći ekran i 300kn više bi preporuka bila Realme gt2, baš sa mobileshopa. 

14 godina

Danas do ponoći je A52S 2239 kn preko Samsung stranice. 5. i 6. isto...

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.11.2022 19:07 (zuper).
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
zuper kaže...

Danas do ponoći je A52S 2239 kn preko Samsung stranice. 5. i 6. isto...

2800 meni pise

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice