Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.023
|
čitano: 12.507.275
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
R3nchi kaže...
rocko9 kaže...

Tebi je, drugima nije, ljudi su razliciti. Ako netko daje veliku svotu novaca za mobitel sigurno ne zeli da se u njemu nalazi UI koji se njima ne svidja.

A sta ti se tu neima svdijat?? 

Sva tri su varijacija na temu..

I uopce ne kuzim sta vi programirate na tel?

Il ste svi neki high end korisnici (sta god to znacilo)??

KOristim fb,IG,Twitt,Vibermgmail/mail , yt i surfam

I  nemos vjerovat na svima se to isto radi tapnem na ikonu..

Ajd ti mi reci zast neki volis drugi ne?

ja mislio mi pricamo o android vs ios  stvarima/razlikama... 

To sta je tebi svejedno, nekome nije. Za tvoje koristenje je mozda i najbolji ios. 

Uređaji u zadnjih 12mj: Iphone 6s/7/8plus/XR. Xiaomi: mi8/mi9/mi9t/mi9tpro/mi note10/poco F1/ note7. Samsung: Note9/s9/s9+/s10/s10+/note10/a70/a71. Pixel 2xl, Realme x2 pro. Huawei:p30pro/mate20p
10 godina
Pomoć pri odabiru mobitela

Prepopruka mobitela do 3000kn (preko njuskala uzimam ) , gledam izmedu Huawei p30 pro i iphone xr ( star god i 7mj. , 90%baterije) , . Moze nekakvi prijedlozi savjeti 

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.12.2020 17:52 (MaciStyle).

0 0 hvala 0
13 godina

S20Fe

15 godina

S20 FE ima očajnu bateriju, sporo punjenje, grije se, a softverski je nedorađen. Imao sam ga i hvala bogu riješio ga se...

Moj PC  
0 0 hvala 0
6 godina
protjeran
MaciStyle kaže...

Prepopruka mobitela do 3000kn (preko njuskala uzimam ) , gledam izmedu Huawei p30 pro i iphone xr ( star god i 7mj. , 90%baterije) , . Moze nekakvi prijedlozi savjeti 

p30 pro 

12 godina

Pita frend dal da mjenja 3 tjedna star mi note 10 i 500kn za galaxy s20+ star 4 mjeseca

BBall,Tech,Ink and Familly..all the way....
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Ako Galaxy nije polomljen, onda da
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina

Kaze frend da nije..nego liku treba bolja batwrija i oce probat 108 mpx..ima par crtica na tvornickoj foliji..lik je uzeo na pretplatu pa ga briga..a frend nije imao samsunga od s9

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.12.2020 19:39 (mariolla79).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Lol neka to učini i nek se lupa nogom u guzicu od sreće. 

S20+ ima bolju kameru kolikogod megapiksela bilo u tom xiaomiju, a i ostatak telefona je svakako bolji gotovo po svemu

Za s20fe ne znam što je s tvojim primjerkom, ima dost dobru bateriju, super ekran i kamere, a grije se ništa jače od ostalih samsunga na tom procesoru. Ako ti je brzo punjenje tako bitno, podržava on 25w, ali dolazi uz 15w...Huawei tek ne bi preporučio in this day and age... 

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.12.2020 21:15 (maks0806).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina

Znaci dobar je deal...nisam fulao...ja sam taj frend ali mi je bilo glupo rec da nakon mjesec dana mjenjam opet mobitel...imao mi 10 pa ga morao hitno rijesit radi auta pa sam kupio mi nota...jedino ce mi falit baterija s notea..fakat je mob ok..zasada...ovih par sati kaj cacakam..dosao a11 pa cu napravit factory...jel podrzava kakav jaci punjac ovo cudo osim standardnih 25w..i ide neka spigen maska gore..vidjet cemo jel razlika od prosle godine kad sam imao s10

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina

Vidjet cemo kak ce se ponasat s20+..  lako ga zamjenim za nesto u tom rangu..a i negubi toliko na cijeni

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
maks0806 kaže...

S20+ ima bolju kameru kolikogod megapiksela bilo u tom xiaomiju, a i ostatak telefona je svakako bolji gotovo po svemu

Za s20fe ne znam što je s tvojim primjerkom, ima dost dobru bateriju, super ekran i kamere, a grije se ništa jače od ostalih samsunga na tom procesoru. Ako ti je brzo punjenje tako bitno, podržava on 25w, ali dolazi uz 15w...Huawei tek ne bi preporučio in this day and age... 

Bolju kameru od Mi Note 10 sigurno nema pogotovo kada je Gcam gore.Osobno S20+ nikada nebi kupio zbog kamere dok bi Mi Note 10 gledao upravo zbog nje...kada se jos uzme u obzir odlična autonomija i ekran Mi Note 10 je ukupno gledano odlican mob.

Ne kazem da je S20+ los, ali ga ja nikada nebi gledao pored Mi Note 10 da mi je kamera u top 3 prioriteta.

Dodatno, Mi Notea 10 nije pun oglasnik i manje gubi na cijeni pa mi je i to minus kod S20+ kojih ima brdo na oglasniku pa je i daljnja prodaja teska.

Ja sam svoj drugi po redu Mi Note 10 kupio u 9 mjesecu i prodao ga vrlo lako za iste novce neki dan...bio je jedini u oglasniku u krugu 100 km.

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.12.2020 9:09 (ocean77).
6 godina
protjeran
ocean77 kaže...
maks0806 kaže...

Bolju kameru od Mi Note 10 sigurno nema pogotovo kada je Gcam gore.Osobno S20+ nikada nebi kupio zbog kamere dok bi Mi Note 10 gledao upravo zbog nje...kada se jos uzme u obzir odlična autonomija i ekran Mi Note 10 je ukupno gledano odlican mob.

Ne kazem da je S20+ los, ali ga ja nikada nebi gledao pored Mi Note 10 da mi je kamera u top 3 prioriteta.

ne mogu potvrditi da je kamera bolja ili gora naspram mi note 10,

ali baterija nije jedan od aduta s20+ imam ga svega par dana

al vidim da je 5h+ SoT-a vrh autonomije koju postize.

16 godina

Posto vidim da se trenutno raspravlja o mobitelima koje i ja gledam zanima me vase misljenje. 

S20 fe

Mi10t pro

Mi10 note

Ili pak nesto cetvrto? 

Cijena do 4000 kn. 

Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Na njuški novi zapakirani s20+

Trenutno nema Xiaomija koji imaju smisla u tom budžetu, note 10 ima midrange hardver,a Mi10t serija imaju preloše ekrane za tu cijenu.

ocean77 pa logično da bi zbog kamere gledao Mi note 10 jer je to praktički jedino što ga izdvaja iz gomile u tom rangu. Prosječni mob s iznadprosječnom kamerom (boljom nego na Mi10). Međutim s20+ radi bolje fotke u većini situacija (osim kad bi uspoređivao daylight crop, tu bi bio jbg najgori po detaljima, a note 10 najbolji)

bloodborne taj broj ne znači puno dok ne vidimo tvoj scenarij korištenja. Brightness, refresh rate, connectivity itd...

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.12.2020 9:57 (maks0806).
6 godina
protjeran
maks0806 kaže...

Na njuški novi zapakirani s20+

Trenutno nema Xiaomija koji imaju smisla u tom budžetu, note 10 ima midrange hardver,a Mi10t serija imaju preloše ekrane za tu cijenu.

ocean77 pa logično da bi zbog kamere gledao Mi note 10 jer je to praktički jedino što ga izdvaja iz gomile u tom rangu. Prosječni mob s iznadprosječnom kamerom (boljom nego na Mi10). Međutim s20+ radi bolje fotke u većini situacija (osim kad bi uspoređivao daylight crop, tu bi bio jbg najgori po detaljima, a note 10 najbolji)

bloodborne taj broj ne znači puno dok ne vidimo tvoj scenarij korištenja. Brightness, refresh rate, connectivity itd...

moj brightness nikada nejde preko 30%, rr 60hz, connectivity wifi/4g 2 sim-ice.

od app fejs, whapp, discord, mbanking, mymail 4 maila sync-ana.

5 godina

znam da nije bas tema ali tu su znalci o mobovima pa reko ajde, 

namjeravam kupiti sestri pametnu narukvicu E66 pa me zanima dal se može spojit sa mobom na takve narukvice posto ima iphone? znam da je on dosta ogranicen sto se tice spajanja na nesto sto nije iPhone..

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

U sancti je trenutno akcija na Oneplus telefone

8ica 8/128 je 3999kn, a 8pro je 5999. Nord je isto na akciji

Moj PC  
3 0 hvala 1
16 godina

Ako je za mene bio s20+, danas sam pretrazio njuskalo i ne mogu naci s20+ ispod 4900 kn. To mi je ipak malo previse. Jedino sta sam nasao je p40 pro za 3800 kn, ali moram pronac koliko je komplicirano osposobit google servis na tom mobitelu.

Za xiaomi sam vidio da nema amoled ekrane, a kakve su kamere od koje imaju od 108 MP? 

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.12.2020 15:35 (telefon).
10 godina

Sta vam se pari najbolja opcija 
Samsung galaxy s10+ oko 2600kn ( garancija do 7.mj )

Huawei p30 pro oko 2500kn ( garancija do 6.mj) 

Huawei p40 oko 2500kn ( garancija do 8mj. 2022 )

Ili mi ipak preporucate nesto drugo

Hvala unaprijed

0 0 hvala 0
15 godina

P40 ako imaš volje složit si Google apps....

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

A zašto bi to radio... Nije vrijedno zajebancije. Ako bi samsung do 3k kn S20 fe mi se stvarno svidio, te komegod sam ga preporučio je oduševljen. I da ima gapps, i dalje ne bi Hawaii p40 naspram njega uzeo 

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.12.2020 9:39 (maks0806).
Moj PC  
1 1 hvala 0
9 godina

Di ima s20 fe za 3k kn? 

15 godina

Kupio Realme 6S, ima li negdje futrola za njega, ne nalazim nigdje.

Pomoć pri odabiru preklopne futrole thx

BE HAPPY 要開心 : )
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Joe Cooker kaže...

Kupio Realme 6S, ima li negdje futrola za njega, ne nalazim nigdje.

Pomoć pri odabiru preklopne futrole thx

Dobio si u pakiranju futrolu za prvu ruku, a preklopnu potrazi na AliExpress.

11 godina
bluBear kaže...

Di ima s20 fe za 3k kn? 

Nigdje, ali na njuskalu uz malo cjenkanja mozes nekog spustiti blizu tog iznosa..cca 3100-3200 Kn.

9 godina

Mi mix 3 5G 6/128 GB  120 x 24 = 2880 čuna 

ili 

Mi 10 T pro 8/256 GB  105 x 24 = 2520 čuna 

Tarifa flat = 189 čuna/mj 

Preporuka , jel netko koristi .

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.12.2020 9:39 (MUĆAK).

0 0 hvala 0
13 godina

Mi10t pro od ta dva. Jedini pravi nedostatak mu je LCD ekran umjesto Amoleda. 

14 godina
neaktivan
MUĆAK kaže...

Mi mix 3 5G 6/128 GB  120 x 24 = 2880 čuna 

ili 

Mi 10 T pro 8/256 GB  105 x 24 = 2520 čuna 

Tarifa flat = 189 čuna/mj 

Preporuka , jel netko koristi .

Mi mix 3 mi je baš ovih dana u rukama. I dalje dobar uređaj. Stavio MIUI12 sve radi lijepo fluidno.

Plus mu je što ima premium izgled, iza keramika napred staklo, stvarno i dan danas izgleda skupo.

Minus što je to ipak preko dvije godine star uređaj (5G verzija godinu manje) i što ima relativno slabu bateriju u usporedbi sa Mi 10T Pro.

Selfie se otvara na klizni mehanizam, tako da je ok nekome kome selfie kamera nije previše bitna.

Osobno bi se ipak odlučio za Mi 10T Pro.

Noviji uređaj, bolji set kamera, bolja baterija.

11 godina

Gdje ide Mi10 T pro za tu cijenu? 105kn mj je dobar deal..

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice