Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.044
|
čitano: 12.525.888
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Pomoć pri odabiru mobitela
Mi5 je jedini izbor
Moj PC  
3 0 hvala 0
8 godina
neaktivan

moto g5 ili P9 lite????

šibaaj

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
g5.
#GaYiSoKaY!
12 godina
Torent kaže...

Znas sta je smijesno? Da to nisi procitao nikad a ni tad ne bi skuzio da imas sporiju memoriju ;) 

hahah moze bit. Ovako da imam jednu i drugu verziju sa istim postavkama i aplikacijama, vjerujem da bi se ipak vidjela razlika, i realno mislim da to i nije bas pravedno. Ne kazem da bi mi ta razlika promjenila zivot.

Vidio sam da kod nas prodaju S8ice Duos preko njuskala, zapakirane i sa jamstvom. Kakvo je to jamstvo i koliko je riskantno to kupiti? Traze 5000kn pa bih volio biti donekle siguran da ce netko popraviti uređaj u slucaju kvara.

9 godina
odjavljen
Jako tesko da bi vidio razliku.... Niko ne ugradjuje duplo brzu ili sporiju memoriju. To su minimalne razlike...
13 godina

Pozdrav dobri ljudi

Planira se priko honor buy-a uzet xiaomi mi5 međutim vidia sam da ima i mi5x, mi5s, mi5c.

Jeli itko koja je razlika tj. koji je "bolji" od navedenih. Vidia sam da mi5x ima MIUI 9 (Base on Android 7.1 OS) a mi5 MIUI 8.

Naravno tu mi5x ima veci ekran, dvostruka kamera zada, bolji/slabiji procesor itd. (provjerit specifikacije)

Šta bi vi izabrali

5 mi5
    0 mi5 x
    3 mi5 s
    0 mi5 c
    Beatus non est,qui habet,quae cupit,sed qui non cupit,quae non habet.
    Moj PC  
    0 0 hvala 0
    13 godina

ljudi mob pune vrijednosti do 5k u vipa? (uzimam na pretplatu ali do tog iznosa vrijednosti moba iman dobru ponudu)

Moj PC  
    0 0 hvala 0
    14 godina
    Ono pod Cijena uređaja bez ugovorne obveze? Pa to je katastrofa koje su cijene. Ne isplati se ništa
    Moj PC  
    2 0 hvala 1
    13 godina
    zuper kaže...
    Ono pod Cijena uređaja bez ugovorne obveze? Pa to je katastrofa koje su cijene. Ne isplati se ništa

mislim na ono kao cijena samog uredaja, samo ta cifra mi je amo reci limit za tarifu po kojoj cu dobit mob po dobroj cijeni

14 godina
    Pa to je isto. P10 je 5099, ako to nije previše
    Moj PC  
    1 0 hvala 1
    9 godina
    neaktivan

Poz

Trazim mobitel do 1500kn. Mora biti oko 5 incha i da bude držao oko 3 godine.

Gledao sam xiaomi redmi 4x i malo motorolin moto g5, ali on je vec skuplji i ima skoro pak sve isto kako i redmi 4x.

Kaj vi preporučate?

Moj PC  
    0 0 hvala 0
    13 godina
    neaktivan

Ja sam ti osobno za motorolu ali i taj se xiaomi pokazao odličnim.. Ako ti ne bude problem razmisli i o meizu m6 note (5.5") koji je sličan a po recenzijama ima brutalnu bateriju i dobru kameru..

Moj PC  
    0 0 hvala 0
    14 godina
    neaktivan
    Pozdrav ljudi, evo nakon par godina doslo je vrijeme za novi mobitel, zadnje sam imao lumiu 720 i par mj. Xperiu M2. Oba mobitela su mi zadovoljavale potrebe iako je uvijet da kamera ne bude losija od one na M2 jer je ona ocajna.
    Mobitel mora biti max 5 inca,ok kameru i da je fluidan(da mi se ne rusi ako imam 4 taba u pregledniku i 2 app u multitaskingu). Kažem nisam zahtjevan, koristim 4,5 aplikacija i to je to. Budžet mi je 1000-1200kn.

0 0 hvala 0
    15 godina
    imaš u Uzi shopu Meizu M5 za 928kn ili Redmi 4X u Neutrinu za 1160kn...
    oba su dobri.
    Moj PC  
    1 0 hvala 1
    13 godina
    neaktivan
    Ja koristim flyme i odlican je meni se svida... Nakon njega svi ostali su cisto meh....
    Moj PC  
    1 0 hvala 0
    13 godina

Malo skrećem s teme ali kako se ponaša novi flyme 6? Lp

Pucaaaajjjj :)
    9 godina
    neaktivan

Ovaj nije za mene. Ja imam Redmi note 3 pro i mobitel je super.

Dobil sam zahtjeve da ne smije biti veći od 5 incha jer je to preveliko za osobu.

Tako da od toga Meizu modela ništa.

10 godina
    neaktivan

Molila bih Vaše savjete i iskustva ponajprije jer koliko god gledala neku video recenziju nije to baš ono savjet koji bi me dojmio

Imam Mate 8 jako sam s njim zadovoljna osim s kamerom, a inače kako sam na pretplati svake dvije godine mogu mjenjat , pa zašto ne😃 Baterija i kamera su bitne 

Naime u ponudi su mi samsung s8+, LG G6, Huawei P10+, HTC U11.. Huawei Mate 9 ( samo nezz koliko je njegova kamera bolja od Mate 8, gledala sam neke usporedbe nije mi to baš to)

Koji od njih preporučujete? I još jedno svidja mi se s8+ ali on spada pod staklence koji ako padnu puknu, a meni ponekad padne i 888puta dnevno😂😂😂

Eto.. nadam se da ću uz vašu pomoć i savjete uspjet nešto i odlučiti. Unapred zahvaljujem!

0 0 hvala 0
    9 godina
    odjavljen

U toj ekipi kupis koji ti se svidja jer svi imaju odlicne kamere i nemoj slusati recenzije jer u toj kategoriji se dlaka cijepa na cetvero sto bi nas narod rekao i moraju naci mane jer inace ne bi imali sta raditi. Ti neces primijetiti razliku koji god da uzmes....

Jbg recenzenti nadju mane i razlike izmdju Nikona D5 i Canona 1dx a to su top kamere....

12 godina

Ja bi p10 ili p10 plis...imao samsunge..pa mi dosadili vec...lg mi je tak tak...htc me nije nikada privlacio..a mate 9 je vec stariji mob malo vise nego svi ostali

razorblade
    Moj PC  
    1 0 hvala 1
    9 godina
    odjavljen

Sta te sprecava ;)

10 godina
    neaktivan
    Zmeikishi kaže...

Pozdrav dobri ljudi

Planira se priko honor buy-a uzet xiaomi mi5 međutim vidia sam da ima i mi5x, mi5s, mi5c.

Jeli itko koja je razlika tj. koji je "bolji" od navedenih. Vidia sam da mi5x ima MIUI 9 (Base on Android 7.1 OS) a mi5 MIUI 8.

Naravno tu mi5x ima veci ekran, dvostruka kamera zada, bolji/slabiji procesor itd. (provjerit specifikacije)

Šta bi vi izabrali

mi 5 ima neku pogresku na maticnoj sa nekim cipom pa je moguce da dobijes taj primjerak i onda si sje*** , naravno ne mora nuzno znaciti da ces dobiti, ali je moguce 

mi 5x je cisti rn4x , samo je kamera malo bolja

mi 5c, nemoj ni gledat

mi 5s, ima najbolju kameru od svih navedenih, bolju bateriju od petice i nema tu hardversku pogresku, jedino citam da fingerprint ne radi bas toliko bajno, ali su to rijesili u miui 9 (pogledaj temu)

od mene glas za 5s :)

13 godina
    neaktivan

U situaciji sam da sam ograničen na max. 3500 kn, što nije veliki problem da ne ciljam na najbolje mobitele (S7,s8 i sl), ne zbog nekakvog prestiža ili nešto, nego jednostavno mi je mobitel drugi kompjuter i treba me služiti par godina itd.

Dvoumim se dal da kupujem preko njuškala ili preko interneta. Ima li kakvih mobitela u rangu sa s7 (kod kojeg me brine da će u trenutku dok ga ja kupim već biti model star godinu i pol) ili s8 za tu cijenu?

Vidim da je podosta ljudi u ovoj temi naklonjeno Xiaomiju, Huaweiju itd. koliko su ti proizvođači pouzdani?

Extra wurst

0 0 hvala 0
    8 godina
    neaktivan
    Extra protection kaže...

U situaciji sam da sam ograničen na max. 3500 kn, što nije veliki problem da ne ciljam na najbolje mobitele (S7,s8 i sl), ne zbog nekakvog prestiža ili nešto, nego jednostavno mi je mobitel drugi kompjuter i treba me služiti par godina itd.

Dvoumim se dal da kupujem preko njuškala ili preko interneta. Ima li kakvih mobitela u rangu sa s7 (kod kojeg me brine da će u trenutku dok ga ja kupim već biti model star godinu i pol) ili s8 za tu cijenu?

Vidim da je podosta ljudi u ovoj temi naklonjeno Xiaomiju, Huaweiju itd. koliko su ti proizvođači pouzdani?

Pogledaj Xiaomi Mi MIX na honorbuyu. 

13 godina

Pa evo konkretno je Mi6 399 dolara, a snagom je jači od S8ice

Hearthstone: Maks0806#2960 LoL EUNE: Maks0806
    Moj PC  
    0 0 hvala 0
    13 godina
    protjeran
    maks0806 kaže...

Pa evo konkretno je Mi6 399 dolara, a snagom je jači od S8ice

Bravo, dati će 400 dolara za telefon bez garancije, to bi stvarno bio potez stoljeća... :facepalm:

Extra protection kaže...

Za 3500 kn imaš LG G6, novi iz trgovine, barem bi meni on bio prvi izbor.

14 godina
    protjeran
    bill_jobs kaže...

Bravo, dati će 400 dolara za telefon bez garancije, to bi stvarno bio potez stoljeća... :facepalm:

Honorbuy (prodaju Mi 6) daje garanciju od godine dana. Prijatelj je kod njih reklamirao Meizu Pro 6. Morao je sam platiti dostavu u Italiju. Čekao je tjedan i pol dana te dobio novi mobitel.

Sestra je reklamirala S7 u dućanu, išao je na servis. Dobila ga je nazad nakon malo više od mjesec dana ''popravljenog''. Pokazivao je iste simptome (nasumično se gasio) te ga je opet reklamirala.

Drugi put su joj ga nakon skoro 45 dana vratili s promjenom matične ploče. Nakon toga je baterija trajala niti pola dana u prosjeku. Onda se pozvala na materijalni nedostatak.

Uređaj se slao na vještačenje (koje nije morala platiti) te su joj nakon dva i pol mjeseca vratili novce.

DAJ SI ŠAMAR.

13 godina
    neaktivan
    Kad nekome u hrvatistanu znaci servis... Pogotovo agram mobis noa alo alo i slicni mesarske radione a ne servisi... Cubot koji sam imao je isao na servis radi toga sto mu je crka zvucnik nakon dolaska s servisa stao je u ladici 6 mjeseci i opet nije valjao zvucnik sad se vratio s toliko gresaka da bi neki elektricar iz srednje skole to sklepao nego serviser koji ga je navodno popravljao...
    Moj PC  
    0 0 hvala 0
    13 godina
    protjeran
    lovacmaki kaže...

Honorbuy (prodaju Mi 6) daje garanciju od godine dana. Prijatelj je kod njih reklamirao Meizu Pro 6. Morao je sam platiti dostavu u Italiju. Čekao je tjedan i pol dana te dobio novi mobitel.

Sestra je reklamirala S7 u dućanu, išao je na servis. Dobila ga je nazad nakon malo više od mjesec dana ''popravljenog''. Pokazivao je iste simptome (nasumično se gasio) te ga je opet reklamirala.

Drugi put su joj ga nakon skoro 45 dana vratili s promjenom matične ploče. Nakon toga je baterija trajala niti pola dana u prosjeku. Onda se pozvala na materijalni nedostatak.

Uređaj se slao na vještačenje (koje nije morala platiti) te su joj nakon dva i pol mjeseca vratili novce.

DAJ SI ŠAMAR.

Ako i daju godinu dana, to je opet jednu godinu manje nego kod nas, dakle, nakon 12 mjeseci ako crkne imaš ciglu za 2500 kn.

Iskustvo tvoje sestre nije generalni pokazatelj kako jamstvo funkcionira, netko će čekati 2 tjedna, netko mjesec dana.

Poanta je da se skupi uređaji trebaju kupovati ovdje jer imaš 2 godine sigurnog jamstva, a to puno znači i prilikom prodaje.

Daj ti sebi šamar.

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.9.2017 22:58 (bill_jobs).

0 0 hvala 0
    14 godina
    protjeran
    bill_jobs kaže...

Ako i daju godinu dana, to je opet jednu godinu manje nego kod nas, dakle, nakon 12 mjeseci ako crkne imaš ciglu za 2500 kn.

Iskustvo tvoje sestre nije generalni pokazatelj kako jamstvo funkcionira, netko će čekati 2 tjedna, netko mjesec dana.

Poanta je da se skupi uređaji trebaju kupovati ovdje jer imaš 2 godine sigurnog jamstva, a to puno znači i prilikom prodaje.

Daj ti sebi šamar.

Mojoj sestri mišljenja sa strane nisu ništa značila sve to vrijeme koliko je bila bez mobitela.
    Tvoje mišljenje također nije generalni pokazatelj kako stvari funkcioniraju..
    Garancija je bitna ali ne u mjeri da ću za isti mobitel kod nas ili vani platiti u razlici od 1500 i više kuna (u kategoriji srednjih cijena).

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.9.2017 23:06 (lovacmaki).
    E-mail:
    Lozinka:

vrh stranice