Koji je dobar izbor?
PS cijene su iz mp-elektronike, dosta su jeftini nije valjda ko edigital?
7 | Huawei P9 lite 2GB '16 1300kn |
---|---|
1 | LG K10 2017 1390kn |
4 | Huawei Honor 7 Lite 1420kn |
1 | Sony Xperia XA F3111 1390kn |
0 | SAMSUNG GALAXY J5 2016 1250kn |
Koji je dobar izbor?
PS cijene su iz mp-elektronike, dosta su jeftini nije valjda ko edigital?
7 | Huawei P9 lite 2GB '16 1300kn |
---|---|
1 | LG K10 2017 1390kn |
4 | Huawei Honor 7 Lite 1420kn |
1 | Sony Xperia XA F3111 1390kn |
0 | SAMSUNG GALAXY J5 2016 1250kn |
Pozdrav ekipa. Moze li pomoc oko izbora mobitela do nekih 2000/2200kn.
Ovo su neki o kojima razmisljam. Bitna mi je dobra baterija.
Mozda imate preporuku jos nekog.
Hvala.
2 | Lenovo P2 |
---|---|
2 | Nokia 6 |
10 | Samsung galaxy a5 (2017) |
Ko ih radi?
Pozdrav. Dvoumim se izmedu sljedecih mobitela: Lumia 650, Huawei Honor 4X, ZTE Blade V6, Huawei P8 Lite. Po mojoj nekoj procjeni najisplativiji je P8 lite ili se varam?
Pozz ekipa;
Bit ću kratak, nakon što mi je Oukitel K6000 roknuo sa 4 metra visine, i potvrdio pravilo nikada nevjeruj kinezu kada ti reklamira mobitel sa kojim mozes zakucavati čavle u dasku te ga bacati i gaziti bez posljedica :P u potrazi sam za novim mobitelom do 1700-1800 kn budget, evo pročitao sam unazad 30+ stranica foruma vaše preporuke i iskustva,
pa sam izbor sveo na 3 moba, bacite vote šta uzeti i iz kojeg dućana, i eventualno neki pros-cons jednog prema drugome.
0 | Lenovo K6 Note |
---|---|
10 | Xiaomi Redmi Note 4X |
4 | Motorola Moto G5 |
0 | Nešto četvrto (napišite što) |
Bok ljudi, u potrazi sam za novim mobitelom.
Ugl, htjela bih neki mobitel da mu je cijena cca 1000 kn, android, da ima oke kameru( ne ispod 8 mpx), 16gb memorije,
2 gb rama i da ima oke bateriju.. Stvarno ne znam od kud da krenem gledati pa je svaki prijedlog dobro dosao.
Puno hvala!
Huawei P8 lite...
Da opalim jednu anketu..
Dakle treba mi neki flagship, ali mora biti dual sim.. cekao sam dugo OP5, ali nije me nesto posebno odusevio pa gledam druge opcije.
Sto bi vi radije (uzeti u obzir i cijenu) ?
10 | Xiaomi Mi6 (390€) |
---|---|
0 | OnePlus 5 (500€) |
11 | LG G6 Dual (440€) |
2 | Huawei P10 Dual (480€) |
Treba mi preporuka za naslijednika nexusa 5, Budzet 2500 - 2700kn. Za sad mi je naizgledniji kandidat Honor 8, jedina mana mu je sta san se navika na cisti android i custom romove, pa ako netko ima neku alternativu unutar budzeta koja ima manje modificrani UI ili bolju podrsku custom romova?
Treba mi preporuka za naslijednika nexusa 5, Budzet 2500 - 2700kn. Za sad mi je naizgledniji kandidat Honor 8, jedina mana mu je sta san se navika na cisti android i custom romove, pa ako netko ima neku alternativu unutar budzeta koja ima manje modificrani UI ili bolju podrsku custom romova?
Nexus 6p. Ima nove andoride do 10/2017 godine i jos godinu security patcheve...Ja na njemu trenutno imam betu 8.
Pozdrav! Trenutno koristim Nokiu Lumiu 730 te sam u potrazi za novim mobitelom... Dvoumim se između Nokie Lumie 950 i Samsunga S6 pa me zanima što bi bio bolji odabir. Ako imate neki drugi prijedlog do 2000 kn slobodno preporučite 🙂
Pozdrav, isto tražim mobitel do 2000kn, potencijalno bi išao i 200 kn vise ako je bolji value. Ne patim od marke, ali ne zelim ni mobitel koji ne mogu poslati na reklamaciju, ili da mi za godinu dana vec bude zrel za zamjenu jer nema softverske podrske.
Pozdrav, isto tražim mobitel do 2000kn, potencijalno bi išao i 200 kn vise ako je bolji value. Ne patim od marke, ali ne zelim ni mobitel koji ne mogu poslati na reklamaciju, ili da mi za godinu dana vec bude zrel za zamjenu jer nema softverske podrske.
Možda neki od ovih:
Zaboravio sam tu dodati još i Moto Z Play koja ima brutalnu bateriju te mogućnost dodavanja modova (baterija, zvučnik, projektor itd.)
Po meni Huawei P10 Lite je spram ostalih navedenih mobitela u drugoj klasi skroz, i to i trazim, nesto sto konkurira P10 Liteu. Neznam kakva je ponuda ostalih kineza i kakva je podrska za njih? Dali se kvare i sl.
Pozz ekipa;
Bit ću kratak, nakon što mi je Oukitel K6000 roknuo sa 4 metra visine, i potvrdio pravilo nikada nevjeruj kinezu kada ti reklamira mobitel sa kojim mozes zakucavati čavle u dasku te ga bacati i gaziti bez posljedica :P u potrazi sam za novim mobitelom do 1700-1800 kn budget, evo pročitao sam unazad 30+ stranica foruma vaše preporuke i iskustva,
pa sam izbor sveo na 3 moba, bacite vote šta uzeti i iz kojeg dućana, i eventualno neki pros-cons jednog prema drugome.
Jel ga morti prodaješ??
Možda neki od ovih:
Evo malo sam doradio. Pogledaj neki od jačih Xiaomija, Note seriju možda...
Pozdrav ekipa,
Kupio bih mobitel do maks. budgeta oko 2500 tis.
Najvažnije mi je da je fluidan i da ima brzo punjenje. Kamera i baterija su mi manje važne.
Što kažete na P8 Lite ili P10 Lite? Koji je bolji od njih? I jedina mana kod njih je što nemaju brzo punjenje...
Također naletio sam na jednom webshopu ( Intel inzenjering) na Iphone 6 novi, za 2500 kn, ali daju garanciju samo 3 mjeseca... Jel se za takve novce može još gdje naći novi? Njuškalo nebi, ali neki strani webshop može.
Hvala unaprijed :)
Pozdrav ekipa,
Najvažnije mi je da je fluidan i da ima brzo punjenje. Kamera i baterija su mi manje važne.
Što kažete na P8 Lite ili P10 Lite? Koji je bolji od njih? I jedina mana kod njih je što nemaju brzo punjenje...
Također naletio sam na jednom webshopu ( Intel inzenjering) na Iphone 6 novi, za 2500 kn, ali daju garanciju samo 3 mjeseca... Jel se za takve novce može još gdje naći novi? Njuškalo nebi, ali neki strani webshop može.
iPhone 6 za 2500kn? Pa za te novce uzmes 6s s garancijom duljom nego u tom webshopu. Znaci bolje neki upitni webshop s nekom kvazi garancijom, nego njuskalo s garancijom od operatera i Applea? Upitaj te prevarante koji je SN iPhonea pa vidi jel vrijedi garancija..
Od tih ponudjenih mi se cini da Huawei P10 Lite je najbolji izbor. Sta mislis o Moto G5 Plus?
Pozdrav ekipa,
iPhone i brzo punjenje ne ide skupa.
Za te novce preko njuškala bez problema kupiš OnePlus 3/3T u izvrsnom stanju koji su najbolji za ono što tražiš. Mob se od 0-60% napuni za 30 min.
Hvala na odgovrima,
Prije sam imao Nexus 5X, s kojim sam stvarno jako zadovoljan bia, radia je jako fluidno, skoro savršeno. I nakon skoro tocno godinu dana , pokvarila se matična.
I kod njega sam navika na brzo punjenje , i zato mi se neda sada vraćat opet na ono staro.
Ni P10 lite, ni Motorola Moto G5 nemaju brzo punjenje. Da barem to imaju, uzea bi odmah od njih...
Ne pratim bas puno mobitele i cijene, pa me zanima jel se isplati uzimat s nekih stranih Webshopova? Ako možete preporcuit koji? Kako garancija tu funkcionira?
Brzo punjenje, ovo ono... A ovaj ?
https://www.nabava.net/mobiteli__100/xiaomi-mobitel-mi-5-51-515-32gb-64gb__29384161
Odlucia sam dodat jos par sto kuna, i uzeti njega http://www.sancta-domenica.hr/mobitel-huawei-p9-dual-sim-titan-sivi.aspx?utm_source=nabava.net&utm_campaign=nabava.net&utm_medium=click, on mi se za ovaj budget cini najbolji...
Ekipa imam priliku produžit ugovor u Hrvatskom Telekomu u Najbolja Imam Sve+ tarifi.
Pošto mi trebaju novci a uzet ću si One Plus 3T, zanima me koji uređaj da uzmem sad na rate u njihovoj web ponudi a da ga je lako prodati na Njuškalu/facebooku/bug oglasniku?
Tipa mislio sam uzet Samsung Galaxy S8, 12 rata je 295kn dakle ukupno 3540kn, a čini mi se da se može prodat za oko 4000kn?
Ili možda ovaj novi HTC U11 ili LG G6? svaki prijedlog je dobrodošao <3
Evo tu link gdje se može podesit lako Imam sve tarifa i cijene na rate za sve uređaje:
https://www.hrvatskitelekom.hr/mobiteli/produljenje-ugovora?gapt=4-4-1-1-0-0-0