- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Osobno bih uzeo Moto G5 plus crne boje ako je cijena podjednaka...

Ne paše mi prevelika doza debilane tamo, pogotovo kad mi dođu s ponudom "Zamjena za muške satove i majice, lp" (pogledaj sliku). Samo sam pitao postoji li još koja alternativa, koja možda privlači drugu skupinu ljudi koji ne koriste njuškalo.
Nes ti problema...Na takve poruke ponekad odgovorim kulturno da me ne zanima, ponekad ne odgovorim. Ne kuzim sto ti to jako smeta. Ako ne mozes nesto prodati, mozda je zato sto ne znas napraviti oglas ili zato sto si napucao cijenu a nemas nista dodatno od jeftinijih ponuda. Imas Index Oglasi koji su se sada malo uzdigli od kada je Njuskalo poceo naplacivti oglase za aute (100kn za 3 mj a prodajes auto od 5-10 tisuca €).
Jel ima neko iskustva sa Lenovo K5 A6020? I jel ima sta bolje za te novce?
Ne paše mi prevelika doza debilane tamo, pogotovo kad mi dođu s ponudom "Zamjena za muške satove i majice, lp" (pogledaj sliku). Samo sam pitao postoji li još koja alternativa, koja možda privlači drugu skupinu ljudi koji ne koriste njuškalo.
Nes ti problema...Na takve poruke ponekad odgovorim kulturno da me ne zanima, ponekad ne odgovorim. Ne kuzim sto ti to jako smeta. Ako ne mozes nesto prodati, mozda je zato sto ne znas napraviti oglas ili zato sto si napucao cijenu a nemas nista dodatno od jeftinijih ponuda. Imas Index Oglasi koji su se sada malo uzdigli od kada je Njuskalo poceo naplacivti oglase za aute (100kn za 3 mj a prodajes auto od 5-10 tisuca €).
Nakon takvih desetak ponuda već dojadi realno gledajući.
Evo, procjeni oglas, pa mi reci gdje to očito griješim.
Pa onda prvo odluči koliko ćeš potrošiti. Za malo više ja bih najradije mi5 onda uzeo ali dobro ovdje ovisi najviše što ti želiš...

To i mene zanima, tražim neki mob za staru 2/16gb, do 5.2", hrv. meni, u tom cjenovnom rangu (1200kn max). Najbitnija je kamera i ekran.
0 | Moto G4 Play |
---|---|
2 | Huawei P8 Lite |
0 | Lenovo K5 |
4 | General mobile 5 |
http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=7946&idPhone2=8608 tipa ovakvo nesto?
https://cackalo.hr/
Tog se nisam ni sjetio, hvala!
u dilemi sam
6 | Huawei Honor 8 |
---|---|
0 | Huawei P10 lite |
ima i p10 lite sa 4gige rama, 32 gb verzija. Gledao sam recenzije honor 8 se cini dosta fluidniji u radu i takodjer kao sto si naveo bolja je cam pogotovo u video snimanju
Honor ima prilično jači SoC pa ne čudi što malo bolje radi. Ima i mogučnost video snimanja do 1080p 60fps, što P10 lite nema
Imam pitanje u vezi odabira mobitela. Imam na raspolaganju 400 eura za novi mobitel, a ne kužim se baš u njih. Jedine svari koje bi mi bile bitne da je uređaj kvalitetan i pouzdan i kvalitetan i da ima što bolju kameru za fotografiranje i dobru bateriju ( i da je do 400 eura po cijeni) . Proizvođač mi ne igra ulogu ... hvala unaprijed :) ...
Ja sam ti bas prije neki dan uzeo Huawei Honor 8 - 2800kn, ako imas 400 eura ovako u komadu za naruciti izvana je sigurno i jeftiniji - odlican je za sada, bas kao na recenzijama, brzo otvara, kamera solidna, al najvaznije da sve glatko ide, vrijedi svake lipe
Kako sam gledao mobitele u tom rangu i bas iscitao sve sta se moze,
tu ti je još jako dobar Huawei P10 lite, malo "slabiji" od Honor 8, al msm da nista sta bi osjetio, a i jeftiniji je, oko 2300/2400 se krece cijena
dalje ima Xiaomi mobitela, Xiaomi Mi 5 je jako dobar, cijena isto tako negdje oko 2400
Tu se negdje nazali i Samsung A5 (2017) za 2800kn otprilike.
U svakom slucaju preporucio bih ti da pogledas malo alternativ (ne samsung, lg i te "popularne"), ali nisam strucnjak, sam sam nedavno kupovao mobitel pa sam citao i gledao recenzije
Oneplus 3t ili novi Oneplus 5 te naravno xiaomi mi6 ako kinezi dolaze u obzir, ali neznam koliko će koštati Oneplus 5 kad se pojavi i koliko će biti dostupan. Moj izbor bi vjerojatno trenutno bio xiaomi mi6, jer oneplus 5 još nije dostupan...
Imam pitanje u vezi odabira mobitela. Imam na raspolaganju 400 eura za novi mobitel, a ne kužim se baš u njih. Jedine svari koje bi mi bile bitne da je uređaj kvalitetan i pouzdan i kvalitetan i da ima što bolju kameru za fotografiranje i dobru bateriju ( i da je do 400 eura po cijeni) . Proizvođač mi ne igra ulogu ... hvala unaprijed :) ...
Za tu cifru kupis novi S7. Honor 8 je jako dobar mob, ali to neces vise moci prodati ni priblizno za novce koje si dao. Ako cesto mijenjas mobitele, bolje ne uzimati u obzir kineze...
Ja sam ti bas prije neki dan uzeo Huawei Honor 8 - 2800kn, ako imas 400 eura ovako u komadu za naruciti izvana je sigurno i jeftiniji - odlican je za sada, bas kao na recenzijama, brzo otvara, kamera solidna, al najvaznije da sve glatko ide, vrijedi svake lipe
Kako sam gledao mobitele u tom rangu i bas iscitao sve sta se moze,
tu ti je još jako dobar Huawei P10 lite, malo "slabiji" od Honor 8, al msm da nista sta bi osjetio, a i jeftiniji je, oko 2300/2400 se krece cijena
dalje ima Xiaomi mobitela, Xiaomi Mi 5 je jako dobar, cijena isto tako negdje oko 2400
Tu se negdje nazali i Samsung A5 (2017) za 2800kn otprilike.
U svakom slucaju preporucio bih ti da pogledas malo alternativ (ne samsung, lg i te "popularne"), ali nisam strucnjak, sam sam nedavno kupovao mobitel pa sam citao i gledao recenzije
Ipak sam se odlucio na Honor 8. CItao sam i gledao dosta o xiaomi-ju i p10 lite, ali sam malo skeptičan sto se tiče servis za xiaomi tako da sam i odustao od njega.
Pozdrav, prvo da pitam da li itko ima iskustva sa Vivaxom? Izbacili su prije par dana novi mobitel Fly 4 po cijeni od 1300 kn a čini mi se odličan za te pare , ima li neka kvaka u tome ? Je li dovoljno kvalitetan ?
A sad ono važnije , tražim mobitel do nekih 1500 kn kupnja preko dućana ali ako se nađe može i preko njuškala . Tipičan sam korisnik : internet, muzika , pozivi/poruke , tu i tamo igrice ... fotoaparat je manje bitan . Također bitno je da ima mimimalno 5,2 incha . Izabrao sam ovdje par mobitela u uži izbor pa ako netko ima koji može slobodno napisati dojmove .
Naravno ako imate još neki za dodat može :)
1 | Huawei Honor 7 |
---|---|
0 | Vivax Fly 4 |
1 | Xiaomi redmi 3 |
11 | Huawei p9 lite |
Zanima me ova akcija u elipsu 2 godine na lom ekrana. Pokriva li to i slučajan pad mobitela?
Honor 8 je 2600 s tom garanacijom pa me zanima.
Zanima me ova akcija u elipsu 2 godine na lom ekrana. Pokriva li to i slučajan pad mobitela?
Honor 8 je 2600 s tom garanacijom pa me zanima.
Ja sam kupio neki dan u elipsu honor 8 i isto sam pitao covjeka koji tamo radi, rekao je "Sve, lom stakla 2 godine". Sad, valjda mu to znači da i na pad, mislim kako drugačije bi se moglo razbiti staklo ako nije pad mobitela, tako da vjerojatno vrijedi
Pozdrav, trebao bih malu pomoc oko odabira mobitela. Dakle ovako, mobitel je za mamu koja nece gejmat niti imat tisuću i jednu aplikaciju i slično...Dakle osnovna potreba je pozivi, poruke, viber, wapp, slikanje (da nije bas kvaliteta kamere krumpir) i eventualno kakva nezahtjevna igra. Budžet je oko 2000 kn i sad zapeli su mi za oko 2 mobitela: Huawei P9 Lite (1700 kn) i noviji P10 Lite (2150 kn). E sad malo sam istraživao i nekako mi se cini da osim 1 gige vise rama nema bas nekih znatnih poboljšanja između ta dva modela. Tako da zanima me vaše misljenje, da li se isplati davati tih 450 kn vise za P10 Lite , uzeti P9 Lite ili nesto treće ? Samo napomena da mi treba relativno hitno tako da nesto tipa oneplus ili slično sta se ne moze uzeti iz trgovine (nego se mora cekat) ne dolazi bas u obzir.
Pozdrav, trebao bih malu pomoc oko odabira mobitela. Dakle ovako, mobitel je za mamu koja nece gejmat niti imat tisuću i jednu aplikaciju i slično...Dakle osnovna potreba je pozivi, poruke, viber, wapp, slikanje (da nije bas kvaliteta kamere krumpir) i eventualno kakva nezahtjevna igra. Budžet je oko 2000 kn i sad zapeli su mi za oko 2 mobitela: Huawei P9 Lite (1700 kn) i noviji P10 Lite (2150 kn). E sad malo sam istraživao i nekako mi se cini da osim 1 gige vise rama nema bas nekih znatnih poboljšanja između ta dva modela. Tako da zanima me vaše misljenje, da li se isplati davati tih 450 kn vise za P10 Lite , uzeti P9 Lite ili nesto treće ? Samo napomena da mi treba relativno hitno tako da nesto tipa oneplus ili slično sta se ne moze uzeti iz trgovine (nego se mora cekat) ne dolazi bas u obzir.
P10 jest bolji mobitel, te ce se bolje nosit s vremenom (barem sto se tice podrske). Ako ti tih 400kn je problem, uz to je za mamu, P9 je isto validna opcija