Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.045
|
čitano: 12.543.263
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
GuardianOTB kaže...

mislim da nema SD slot pa treba pripazit za uzet 32gb model, ja sam svog 16gb RN2 relativno brzo napunio, slike i videa vecinom, par igrica i bang - pun.

edit: pricate o Redmi 3, ja sam skuzio da govorite o Redmi Note 3. Ako gledate 5'', onda pogledajte i Mi4i i Mi4c. evo comparisom: http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=7211&idPhone2=7862

ipak je velika razlika u cijeni, u tom slučaju bi ja radije uzeo 5.5 inča, odnosno redmi note 2. ali svakako hvala na preporuci.

13 godina
neaktivan
spoonman039 kaže...
GuardianOTB kaže...

mislim da nema SD slot pa treba pripazit za uzet 32gb model, ja sam svog 16gb RN2 relativno brzo napunio, slike i videa vecinom, par igrica i bang - pun.

edit: pricate o Redmi 3, ja sam skuzio da govorite o Redmi Note 3. Ako gledate 5'', onda pogledajte i Mi4i i Mi4c. evo comparisom: http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=7211&idPhone2=7862

ipak je velika razlika u cijeni, u tom slučaju bi ja radije uzeo 5.5 inča, odnosno redmi note 2. ali svakako hvala na preporuci.

necete biti razocarani. fantastican mob. jedini "problem" je da dolazi s nekim kineskim bloatom pa to prvo treba promijeniti kada mobitel dođe. jednostavan postupak 5min traje - ima opis u temi o RedmiNote2.

15 godina
Pomoć pri odabiru mobitela

http://www.everbuying.net/product1135393.html

Jel mu ova cijena do 10.2. i ima li dodatnih placanja na ovo? 160USD za Redmi 3, ovo mi izgleda jebena ponuda skroz??

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.1.2016 14:26 (Pezer).

0 0 hvala 0
16 godina
HrcHC kaže...

Novi sa garancijom, obavezno. Gledal sam ugl, tele2 shop i njuškalo. Za sad mi je redosljed;

1. Lumia 640 - recimo da je najbolji po karakteristikama

2. Lg l90 - 4.7˝ ekran, jača baterija, bolja kamera nego ova dva dole

3. Lumia 550 - 4.7˝ ekran, a rezolucija ko na 640. Nešto slabija kamera i baterija

4. Lumia 535 - 5.0˝ dosta veliki ekran, a slabija rezolucija. Nešto slabija kamera i baterija, ko na ovome iznad

Lumia 640

11 godina
neaktivan

Poz ljudi, kupio sam lg g4, i sad bi ga stavi na 6.0 preko lg bridga, pa me zanima jeli neko zna dali ga moram vratiti na tvornice postavke, ili se to radi kad ga azuriram.

Ili je pak dosta samo ga normalno restartirat. Hvala

0 0 hvala 0
10 godina
Pezer kaže...

http://www.everbuying.net/product1135393.html

Jel mu ova cijena do 10.2. i ima li dodatnih placanja na ovo? 160USD za Redmi 3, ovo mi izgleda jebena ponuda skroz??

povoljno je, ali može se nać i na drugim stranicama za istu cijenu

http://www.giztop.com/xiaomi/redmi3.html

http://www.honorbuy.com/100-xiaomi-redmi-3

10 godina
neaktivan

Mogu birati između LG G3 16gb, Z3 Compact, Sony M4 Aqua i Huawei P8 16gb.

Sad me zanima koji je na kraju krajeva bolji mobitel? Mislim da mi se najbolji cini Huawei P8 (relativno mladji, veci itd.).

Sto vi mislite?

hvala!

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.1.2016 18:54 (metrix.2k).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

P8 je najskuplji od navedenih s tim i najbolji, osim ako je lite verzija.

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.1.2016 20:04 (bik).
11 godina
neaktivan
P8 ti je definitivno najbolji, najljepši i najmlađi što znači da će vjerojatno dobiti i android 7 jednog dana...
10 godina
neaktivan

Eh hvala, sad pricekat jos 2. misec i uziman

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
protjeran

Poz,kakvi su Vivax tel. ?Konkretno me zanima Vivax Fly 2 ?Kvalitet,trajnost i tako ?

NEKA SKRIPT,MOMENTUM,BUDE NA VASOJ STRANI .
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Iskreno,za tu lovu, ali nije dugog vijeka imao sam jedan vivax u ruci isprobavao i nije se ni na wifi htio spojit jaojao

L.P

0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
xXTheLuka1998xX kaže...

Iskreno,za tu lovu, ali nije dugog vijeka imao sam jedan vivax u ruci isprobavao i nije se ni na wifi htio spojit jaojao

Hvala ,kakav tel. da kupim kcerci do jedno 120-130 e ?Da ima bar 1 GB rama ?Koji je best buy u toj klasi ?

Gledam Lg Magna,Samsung J2 ili tako nesto ! mOlim za savjet !

15 godina
mackocicko2004 kaže...
xXTheLuka1998xX kaže...

Hvala ,kakav tel. da kupim kcerci do jedno 120-130 e ?Da ima bar 1 GB rama ?Koji je best buy u toj klasi ?

xiaomi redmi 3, taj ima 2 gb rama, octa core,  13 mpix kamera, kuciste napravljeno od aluminija, 5" ekran, 4100 mAh baterija, za te pare nemoj kupovat te marke tipa samsung, lg, sony jer placas ime bezveze, dobit ces sranje koje steka

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.1.2016 12:21 (domac5).
10 godina
protjeran
domac5 kaže...
mackocicko2004 kaže...
xXTheLuka1998xX kaže...

xiaomi redmi 3, taj ima 2 gb rama, octa core,  13 mpix kamera, kuciste napravljeno od aluminija, 5" ekran, 4100 mAh baterija, za te pare nemoj kupovat te marke tipa samsung, lg, sony jer placas ime bezveze, dobit ces sranje koje steka

Kakav je kvalitet Xiaomi-a ?Nikad se nisma susreo sa njim,uglavnom samo Samsung koristim.

17 godina
odjavljen

Nije los xiaomi, u tom cjenovnom rangu šiba ove poznate brendove, em po performansama, em po kvaliteti izrade.

http://isvijet.com.hr, Siemens C60, SE K700i, Samsung D600, Sam. Omnia i900, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, Galaxy SIII, Nexus 5, LG G3
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.1.2016 14:05 (Edge).

0 1 hvala 0
11 godina
neaktivan

Kad se već spominju te marke na istoj stranici, vrijedi još jedanput spomenuti.

Zaboraviti Vivax, Prestigio, Doogie i slična sranja (osim ako netko voli učiti na vlastitoj koži).

Xiaomi, Meizu i sl. s druge strane pametna su kupnja, bolja i od Huaweija i od ZTE-a za koje je većina čula.

15 godina
mackocicko2004 kaže...
domac5 kaže...
mackocicko2004 kaže...
xXTheLuka1998xX kaže...

Kakav je kvalitet Xiaomi-a ?Nikad se nisma susreo sa njim,uglavnom samo Samsung koristim.

recimo da je kvaliteta takva da ti vise nikad nece past napamet kupit samsung

12 godina

bok ekipa!

uzimam novi/koristeni mob s njuskala do nekakvih 600 kn, malo sam gledao pa mi se cini nokia lumia 535 best buy. 

da li grijesim? imate li bolju preporuku?

hvala unaprijed!

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.1.2016 20:23 (razor1988).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pozdrav,
trebao bih nešto do 1500kn. Bitnija stavka je kamera, a neki od izbora su:

1. Samsung Galaxy A5
2. MEIZU M2
3. Xiaomi Redmi 3 (problem garancije i slanje u kinu ukoliko nešto krene u krivom smjeru)

Ima li nesto bolje za tu cijenu i koliko bi bilo pametno uspoređivat A5 sa ostalima(pošto je lošiji)?

Unaprijed zahvaljujem 

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.1.2016 21:01 (Stux).

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Nadodajte jos 300 kn i imate ovaj ko na mojoj profilnoj

samsung galaxy j5 mobitel doslovno leti sa 1,5 gb rama

L.P
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.1.2016 21:02 (xXTheLuka1998xX).

0 6 hvala 0
14 godina

Mozel preporuke nekog jeftinijeg Android uređaja, koji je provjeren tj. da ne štopa nakon određenog vremena, jer imam loše iskustvo sa low uređajima sa Android OS-om.

Budžet: 200-250KM -> univerzalno.com.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pozdrav,

Tražim novi smartphone, uzeo bi Android, najbitnije su mi karakteristike:

1. kamera

2. baterija

3. izdržljivost i čvrtina uređaja

cijena nije presudna i memorija, jer svakodnevno fotografije prebacujem na pc i dalje obrađujem..

Hvala unaprijed na savjetu

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran

Pozdrav,koji mob do 1300 kn bi bio najbolji izbor između ovih?

0 Meizu M2 Note
    5 Redmi Note 2
    5 Xperia Z1
    Poruka je uređivana zadnji put sub 16.1.2016 2:46 (C4R3ON).
    Moj PC  
    0 0 hvala 0
    9 godina
    neaktivan
    futzi kaže...

Pozdrav,

1. kamera

2. baterija

cijena nije presudna i memorija, jer svakodnevno fotografije prebacujem na pc i dalje obrađujem..

Napisao si da cijena nije presudna ali i nemas potrebe davati velike pare za zadnje flagship mobilne, za te potrebe koje si naveo bi ti svaki mid-end i high-end Android bio na ekstra usluzi sta ja znam evo par prijedloga: HTC One M7, HTC One M8, Samsung Galaxy S4, S5 preskoci, LG G2, LG3 od nekih jeftinijih gledaj Xperiu M2, Xperiu M4, LG L Bello, LG L70, LG L80, a bas od zadnjih flagshipova imas Galaxy S6/S6 Edge, Iphone 6/6 plus, HTC One M9, LG G4 mogao bi nabrajati do sutra...De ti napisi na koje osobine telefona najvise preferiras i do koje cijene si spreman ici pa cemo napraviti uzi izbor, ovako je udaranje u nebo. :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.1.2016 2:49 (SpyGi v4.0).
    15 godina
    xXTheLuka1998xX kaže...

daaj ne budi smijesan, kakav mob sa 1,5 gb rama da leti i to jos samsung?  redmi note 3 mu je best buy, 3 gb rama i octa core, e bogami to leti... ima i letv le 1s jos za taj novac, svaki od njih jede tog samsunga za dorucak, to su klasu bolje uredaji od njega 

14 godina
    neaktivan
    SpyGi v4.0 kaže...
    futzi kaže...

Pozdrav,

1. kamera

2. baterija

Napisao si da cijena nije presudna ali i nemas potrebe davati velike pare za zadnje flagship mobilne, za te potrebe koje si naveo bi ti svaki mid-end i high-end Android bio na ekstra usluzi sta ja znam evo par prijedloga: HTC One M7, HTC One M8, Samsung Galaxy S4, S5 preskoci, LG G2, LG3 od nekih jeftinijih gledaj Xperiu M2, Xperiu M4, LG L Bello, LG L70, LG L80, a bas od zadnjih flagshipova imas Galaxy S6/S6 Edge, Iphone 6/6 plus, HTC One M9, LG G4 mogao bi nabrajati do sutra...De ti napisi na koje osobine telefona najvise preferiras i do koje cijene si spreman ici pa cemo napraviti uzi izbor, ovako je udaranje u nebo. :)

S obzirom da jako puno putujem i fotografiram, a iz praktičnih razloga ne da mi se vući fotić sa sobom, najbitnija mi je kvaliteta kamere bez daljnjeg, istotako s obzirom da sam cijeli dan u pokretu, potrebna mi je baterija koja će izvući cijeli dan. Memorija kao što sam rekao nije bitna jer slike prebacujem na pc i dalje ih obrađujem u Corelu, Photoshopu... Kad sam rekao izdržljivost i čvrstoća uređaja, osobno najviše mi se sviđa Xperia Z serija uređaja, ali je zaslon tako osjetljiv da se bojim uopće pogledati u njega... I da odgovorim na zadnje pitanje, planiram potrošiti do 6000 kn u slobodnoj prodaji, bez ikakvih vezivanja ugovorima za operatere...

13 godina
    neaktivan
    domac5 kaže...
    xXTheLuka1998xX kaže...

daaj ne budi smijesan, kakav mob sa 1,5 gb rama da leti i to jos samsung?  redmi note 3 mu je best buy, 3 gb rama i octa core, e bogami to leti... ima i letv le 1s jos za taj novac, svaki od njih jede tog samsunga za dorucak, to su klasu bolje uredaji od njega 

apsolutno se slazem s ovim.. J5? Xiaomi RN2 se naruci za 1000kn preko neta. Octa core, 2GB RAM-a, slot za SD, dual sim, Helios X10 proc. 64bitni. RN3 ide za 1800kn. 

17 godina
    futzi kaže...
    SpyGi v4.0 kaže...
    futzi kaže...

Pozdrav,

1. kamera

2. baterija

S obzirom da jako puno putujem i fotografiram, a iz praktičnih razloga ne da mi se vući fotić sa sobom, najbitnija mi je kvaliteta kamere bez daljnjeg, istotako s obzirom da sam cijeli dan u pokretu, potrebna mi je baterija koja će izvući cijeli dan. Memorija kao što sam rekao nije bitna jer slike prebacujem na pc i dalje ih obrađujem u Corelu, Photoshopu... Kad sam rekao izdržljivost i čvrstoća uređaja, osobno najviše mi se sviđa Xperia Z serija uređaja, ali je zaslon tako osjetljiv da se bojim uopće pogledati u njega... I da odgovorim na zadnje pitanje, planiram potrošiti do 6000 kn u slobodnoj prodaji, bez ikakvih vezivanja ugovorima za operatere...

Pogledaj fotografije od LG G4. Mislim da ima najbolju aplikaciju za fotografiranje (full manual mode jedan od izbora). Također si spomenuo da obrađuješ fotografije, i plus je što može spremiti i RAW format. Što se baterije tiče, u najboljem slučaju ga mogu nazvati prosječnim u mom slučaju (na MM sam i tu je došlo do pada SOTa). Dobra stvar je što ima izmjenjivu bateriju pa je dosta dobar izbor za tebe jer ukoliko nabaviš rezervnu bateriju, za manje od minute si na 100% baterije. :) Uspoređivao sam ga malo sa S6 i iphone 6s i moram reći da je u najgorem slučaju na istoj razini kvalitete fotografija, a u nekim situacijama (low light) bitno bolji. Tako da ako ti je kamera bitnija stavka, definitivno se isplati razmisliti o ovom uređaju. A što se tiče izdržljivosti i same konstrukcije, koji god uređaj da uzmeš, morat ćeš uzeti nekakvu zaštitu da bi bio siguran da će uređaj preživjeti neke ozbiljnije padove. Ako ne planiraš koristiti maske i sl. vjerojatno je da će na LG G4 zbog svoje plastične konstrukcije i poklopca koji se skida ipak malo bolje proći od konkurencije koji imaju unibody dizajn.

12 godina
    razor1988 kaže...

bok ekipa!

uzimam novi/koristeni mob s njuskala do nekakvih 600 kn, malo sam gledao pa mi se cini nokia lumia 535 best buy. 

da li grijesim? imate li bolju preporuku?

hvala unaprijed!

bump.

E-mail:
    Lozinka:

vrh stranice