Uzeti Xperiu Z staru 2 godine,u odličnom stanju,sa svom opremom za 750KN? Ako ne koja je bolja solucija?
Ovisi koliko novaca imaš pri ruci maksimalno.
LG G2 možeš naći već za 1000-1200kn, pa čak i za slično Nexus 5.
Uzeti Xperiu Z staru 2 godine,u odličnom stanju,sa svom opremom za 750KN? Ako ne koja je bolja solucija?
Ovisi koliko novaca imaš pri ruci maksimalno.
LG G2 možeš naći već za 1000-1200kn, pa čak i za slično Nexus 5.
novci mi nisu problem,gledam gdje mi je najbolji omjer uloženo-dobiveno...
Koji je najbolji mobitel u rangu do 2300kn, a da će se moći koristiti sljedeće dvije godine bez nekog velikog kočenja novijeg software-a ili nečeg sličnog?
ja imam Xiaomi redminote 2 s helio X10, slabija verzija na 2.0. nema igrice sta ne pokrece i nista mi ne lagga. od RR3, asphalta itd. bas sam zadovoljan
Klik na ono šta mislite da bi moglo biti bolje kad se sve skupa od karakteristika uzme u obzir.
Zahvaljujem
1 | Lenovo K80 |
---|---|
3 | Huawei P8lite |
0 | Meizu M2 Note |
1 | Huawei Ascend P7 |
18 | Xiaomi Redmi Note 2 Prime |
Ima koji dobrovoljac da putuje na relaciji zg-murica da mi uzme mobitel? :D
Planiram ili moto x ili nexus 5/5x
Kratko i jasno...
12 | Sony Xperia Z2 |
---|---|
16 | LG G3 |
2 | Samsung Galaxy S5 |
Trebam preporuku za frendicu koja do sad nije imala kontakte s pametnim telefonima. Android, nov iz dućana, za oko 1500kn i da po mogućnosti ima solidnu kameru i batku za jedan dan. Ako 200-300kn više daje puno bolji mob, može i preporuka za to.
Galaxy grand prime, lg g3 s? Vidim da za 150kn više može kupiti i galaxy s3 neo. Enivej, pomgajte, tnx. ;-)
Xiaomi Redmi Note 2
Meizu M2 - KLIK <-- Dual Sim, 2GB RAM-a, 16GB Uređaj + proširivo do 128GB, Baterija 2500mAh
Meizu M2 Note - KLIK <-- Dual Sim, 2GB RAM-a, 16GB Uređaj + proširivo do 128GB, Baterija 3100mAh
Kolege,
otišao mi je mob ( dual sim) na njemu imam službeni i pravtni broj.
Hitno mi treba preporuka najboljega do 2000 kn može i polovni preko njuškala.
Obvezno dual sim - sve mreže, može i kinez ako je okey.
PS. Nemam vremena čekati da se naruci izvana jer ponavljam treba mi zbog posla hitno.....
ovaj prime?
ima li još koja preporuka ili je to best buy do 2 soma kn?
ovaj prime?
ima li još koja preporuka ili je to best buy do 2 soma kn?
to je obicni, prime je 200kn skuplji.
mislim da ti je to trenutni best buy, kupio ga i ja sebi. samo ces nakon kupnje morati provesti 10min da stavis drugi rom i skines kineski bloatware. (imas tutorial stranicu prije, izrazito je jednostavno).
Dakle mobitel je super?
Vidim na njuškalu i ovaj?
http://www.njuskalo.hr/ostali-mobiteli/xiaomi-mi-4-c-oglas-17026098
Dakle mobitel je super?
Vidim na njuškalu i ovaj?
http://www.njuskalo.hr/ostali-mobiteli/xiaomi-mi-4-c-oglas-17026098
Ovaj 4c je dosta dobar i relativno nov uređaj jedino mislim da ne podržava "široki" 4g na 800 mhz
Ok koji je bolji, tražim baš najbolji uređaj dual sim za 2 soma kn i idem po njega kroz sat - dva
Ok koji je bolji, tražim baš najbolji uređaj dual sim za 2 soma kn i idem po njega kroz sat - dva
mi4c je 5', a RN2 5.5'
ako cesto koristis mailove preko moba (kao npr ja) ja bih isao na RN2 zbog velicine. Jedino je oveci za nosit u dzepu i malo nespretan za rukovanje s 1 rukom.
ostalo je mislim li-la.
Ja bih se ipak odlucio za mi4c, RN 2 su usrali i do dosta, tak da je po meni mi4c puno bolja kupovina
Uzo sam na kraju prime 32gb, čekam samo da ga preuzmem.
Imam obican i nisam bas zadovoljan kako su ga napravili, pogotovo kako su taj ekran zeznuli, pa kameru imam osjecaj kao da drzim igracku u rukama
Kakvi su Doogee mobiteli? Nisam ni sam na čisto koji da uzmem, Ili lumiu 535 (potpuno novu), 640 (oglas) ili možda koji model od HTC-a
Imam obican i nisam bas zadovoljan kako su ga napravili, pogotovo kako su taj ekran zeznuli, pa kameru imam osjecaj kao da drzim igracku u rukama
Sta nedostaje ekranu? meni je super, kamera mi je ok, nije mi nesto wow da me izbije iz hlaca, ali je cisto dobra s jako brzim okidanjem.