Cpu je sve osim jaci, telefon kad pokrenes 5 aplikacija umire.
Ips vs amoled stvar izbora.
Zenfone je u top 10 mobitela s najbrzom ram memorijom a to je presudno za android.

Cpu je sve osim jaci, telefon kad pokrenes 5 aplikacija umire.
Ips vs amoled stvar izbora.
Zenfone je u top 10 mobitela s najbrzom ram memorijom a to je presudno za android.
Dobro je, shvatili smo da je za tebe Zenfone najbolji telefon na Svijetu !!! Samo trebaš znat da ne djele svi tvoje mišljenje .
Ne slusaj @chaselol i njegovog "perfektnog" zenfone-a.
Za te pare uzmi polovni G2 i nemas sta dalje razmisljat
Bolji u svakom pogledu od zenfonea
Jedino sto mu crkava ekran pomalo od vrucine i touch iz cistog mira. Biraj Lg G2 ali s garancijom. ;)
Jedino sto mu crkava ekran pomalo od vrucine i touch iz cistog mira. Biraj Lg G2 ali s garancijom. ;)
Ovo za touch je bio problem u updejtu .54 mislim, downgrade na .53 rjesava problem ili lolipop.
Anyway narucio Zen2 prije par dana :D cemu hejt telefon je bog otac za sve androide u tom cjenovnom rangu (ko je probao naravno ce i potvrditi)
Pozdrav ekipo....
Kupujem mobitel za osobu od 55 godina.
Sta bi mi preporucili buđet do 700 kn.
Ako bi isao na android gledao sam L9.
A sto se tice windows phonea neku lumniu.
Sad mene se cini da bi u ovom trenutku bio bolji izbor android jer ta osoba nije imala susret sa ovim modernim mobitelima.
Sta bi mi vi preporucili
Pozdrav ekipo....
Kupujem mobitel za osobu od 55 godina.
Sta bi mi preporucili buđet do 700 kn.
Ako bi isao na android gledao sam L9.
A sto se tice windows phonea neku lumniu.
Sad mene se cini da bi u ovom trenutku bio bolji izbor android jer ta osoba nije imala susret sa ovim modernim mobitelima.
Sta bi mi vi preporucili
Nije baš Android jednostavan. Sigurno najkompliciraniji UI, jedino u slučaju ako softver u sebi ima integrirani simple UI.
pozdrav, treba mi mob do 1500kn, u obzir dolaze samo novi, dostupni u rh da mi dode za par dana. namjena poruke internet itd i pozeljno da je manji od 4,7. thx
Poprilicno su slicno da gledao sam, a maloprije sam vidio da mi je narudzba na hold jer je out of stock. Ne znam kad cujem Alcatel digne mi se kosa na glavi. Najsretniji bih bio da nadjem dual sim (mora biti prioritet) i recimo 4" ne veci, ne 4.5 nego bas 4 i da ima jak hardver. Ali svi izbacuju 5" i vise danas..
Lumia 532 ima 4" dual sim i quad core .
Baš trebaš 4 " chaselol ?
Lumia 532 ima 4" dual sim i quad core .
Baš trebaš 4 " chaselol ?
Trebam manji telefon, ne mogu 5" mi je preveliko za neke potrebe, eventualno 4.5 ali mora biti minijaturno kuciste...
http://www.njuskalo.hr/iphone-4s/prodajem-iphone-4s-oglas-16173696 moze mi ko samo objasnit zasto pise da je kapacitet 13gb zar ne postoji samo 8gb,16gb,64gb
http://www.njuskalo.hr/iphone-4s/prodajem-iphone-4s-oglas-16173696 moze mi ko samo objasnit zasto pise da je kapacitet 13gb zar ne postoji samo 8gb,16gb,64gb
Ukupan kapacitet je toliki,16GB, ali iOS uzme nešto tako da nemožeš naći iPhone s točno onolikim kapacitetom koliko piše
Recimo ja imam jedan novi 5S 32GB ukupno a oko 29 dostupno (ima nekih mojih sitnica gore) tako da bez brige oko toga...
koji mob mi ti preporucujes do 1500,1600 na njusklu iz splita sam , iphonu mi bas odgovara velicina i sve
Od tako malih više ne znam stvarno koji valja.
Veličinom iPhonea 6, e tu ih već ima mašala za preporučit za te novce.
Generalno za 1500 kn po meni najbolji izbor LG G2, nema pretjerane rasprave. Nije loš niti S4, dapače, vrhunski je ako na njega staviš neki custom ROM (radi ko zvjer).
Ako ti je prevelik, probaj se protegnut par sto kuna za Xperiu Z3 Compact (mada je ona malo skuplja ali eto).
To su moje 3 preporuke iza kojih stojim da su odlični aparati.
koji mob mi ti preporucujes do 1500,1600 na njusklu iz splita sam , iphonu mi bas odgovara velicina i sve
Od tako malih više ne znam stvarno koji valja.
Veličinom iPhonea 6, e tu ih već ima mašala za preporučit za te novce.
Generalno za 1500 kn po meni najbolji izbor LG G2, nema pretjerane rasprave. Nije loš niti S4, dapače, vrhunski je ako na njega staviš neki custom ROM (radi ko zvjer).
Ako ti je prevelik, probaj se protegnut par sto kuna za Xperiu Z3 Compact (mada je ona malo skuplja ali eto).
To su moje 3 preporuke iza kojih stojim da su odlični aparati.
Znan opcenito sta je custom ROM ali nikad ga nisan stavlja jos pa jeli tesko to napravit , znan za samsung mobitele se prije ubacivanja custom ROM-a netreba rootat mobitel posebno
Softver da, al je kamera za onu stvar, tako da HTC nije all-round. Al opet, ovisi o ukusima i potrebma.
Ima tko iskustva sa neutrino mobile trgovinom? Imaju dosta povoljne cijene uređaja koji bi htjeo uzeti pa me zanima da li su ok trgovina.
Moze preporuka mobitela do nekih 800kn maksimalno za prijateljicu ništa specijalno i da ga ima za uzet u Splitu. Zapela mi je za oko Lumia 535 a ni ovaj iz chipoteke mi se ne pari loš. Vazno je samo dobra kamera i minimalno giga rama da ne zapinje
Moze preporuka mobitela do nekih 800kn maksimalno za prijateljicu ništa specijalno i da ga ima za uzet u Splitu. Zapela mi je za oko Lumia 535 a ni ovaj iz chipoteke mi se ne pari loš. Vazno je samo dobra kamera i minimalno giga rama da ne zapinje
Meni osobno bi bio bolji izbor ovaj Doogee DG310 QC-Voyager 2, isti su skoro po karakteristikama s tim da ovaj (po meni) lijepše izgleda i ima dual bljeskalcu (ne znam jel joj to šta znači pošto si rekao da joj treba za slikanje, pa bolje slika po noći i u tamnim prostorijama), bolji LCD ekran, jaču bateriju ... osim toga imaš detalje dolje ispisane u linku pa vidi :)
za 800 kn ti je Sony Xperia E4G daleko najbolji izbor ako kupuješ novi mob iz ducana, čak niti kineza kod nas nemožeš nać a da parira Sony-u u tom rangu do 800 kuna, imaš ga u VIP-u i u T-COM-u
Hvala ti puno, ma ionako su sve kamere tu negdi vazno mi je samo da nije prejadna , ako mi jos koja preporuka pucaj slobodno.
Ima tko iskustva sa neutrino mobile trgovinom? Imaju dosta povoljne cijene uređaja koji bi htjeo uzeti pa me zanima da li su ok trgovina.
netko? ps stvarno bi mi hitno trebalo...
Sa neutrinom ne bi trebalo biti problema koliko ja znam, nisam još do sada čuo nekoga tko se žalio na njih.
netko? ps stvarno bi mi hitno trebalo...
ako se ne varam to je ubiti KVARK trgovina, a oni ti imaju svoj servis, nalaze ti se u nekom zapuštenom dvorištu na trešnjevci, znam jer sam bio kod njih prije 5,6 godina kad sam nosio joystick na popravak, a neki dan kad sam se vraćo iz linksa prošo sam pored njih i još su tamo tak da nebi trebalo bit straha jer nisu samo webshop ;)
pozz bando mozete li mi preporuciti neki mob do 3300kn da ima dobru kameru :)
pozz bando mozete li mi preporuciti neki mob do 3300kn da ima dobru kameru :)
Novo, rabljeno?