Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.045
|
čitano: 12.527.918
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Pomoć pri odabiru mobitela

Cpu je sve osim jaci, telefon kad pokrenes 5 aplikacija umire.

Ips vs amoled stvar izbora.

Zenfone je u top 10 mobitela s najbrzom ram memorijom a to je presudno za android.

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Pomoć pri odabiru mobitela

Dobro je, shvatili smo da je za tebe Zenfone najbolji telefon na Svijetu !!! Samo trebaš znat da ne djele svi tvoje mišljenje .

15 godina
neaktivan

Ne slusaj @chaselol i njegovog "perfektnog" zenfone-a.

Za te pare uzmi polovni G2 i nemas sta dalje razmisljat

Bolji u svakom pogledu od zenfonea

0 0 hvala 0
13 godina

Jedino sto mu crkava ekran pomalo od vrucine i touch iz cistog mira. Biraj Lg G2 ali s garancijom. ;)

Pucaaaajjjj :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
bNeo kaže...

Jedino sto mu crkava ekran pomalo od vrucine i touch iz cistog mira. Biraj Lg G2 ali s garancijom. ;)

Ovo za touch je bio problem u updejtu .54 mislim, downgrade na .53 rjesava problem ili lolipop.

Anyway narucio Zen2 prije par dana :D cemu hejt telefon je bog otac za sve androide u tom cjenovnom rangu (ko je probao naravno ce i potvrditi)

14 godina
Idol 3 je prilično konkurentan Zen2 u toj cijeni, čak i bolji rekao bih
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Pozdrav ekipo....

Kupujem mobitel za osobu od 55 godina.

Sta bi mi preporucili buđet do 700 kn.

Ako bi isao na android gledao sam L9.

A sto se tice windows phonea neku lumniu.

Sad mene se cini da bi u ovom trenutku bio bolji izbor android jer ta osoba nije imala susret sa ovim modernim mobitelima.

Sta bi mi vi preporucili

u nevolji ne treba plakati vec traziti ljeka
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
keki kaže...

Pozdrav ekipo....

Kupujem mobitel za osobu od 55 godina.

Sta bi mi preporucili buđet do 700 kn.

Ako bi isao na android gledao sam L9.

A sto se tice windows phonea neku lumniu.

Sad mene se cini da bi u ovom trenutku bio bolji izbor android jer ta osoba nije imala susret sa ovim modernim mobitelima.

Sta bi mi vi preporucili

Nije baš Android jednostavan. Sigurno najkompliciraniji UI, jedino u slučaju ako softver u sebi ima integrirani simple UI. 

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!
15 godina
neaktivan

pozdrav, treba mi mob do 1500kn, u obzir dolaze samo novi, dostupni u rh da mi dode za par dana. namjena poruke internet itd i pozeljno da je manji od 4,7. thx

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

koji od ova dva  uzeti,ako netko ima preporučiti

doogee valencija dg800

ili

doogee iron bone dg750

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Bjezi od toga

Ovo

2 0 hvala 0
13 godina
zuper kaže...
Idol 3 je prilično konkurentan Zen2 u toj cijeni, čak i bolji rekao bih

Poprilicno su slicno da gledao sam, a maloprije sam vidio da mi je narudzba na hold jer je out of stock. Ne znam kad cujem Alcatel digne mi se kosa na glavi. Najsretniji bih bio da nadjem dual sim (mora biti prioritet) i recimo 4" ne veci, ne 4.5 nego bas 4 i da ima jak hardver. Ali svi izbacuju 5" i vise danas..

13 godina

Lumia 532 ima 4" dual sim i quad core .

Baš trebaš 4 " chaselol ?

13 godina
Hyperion-Shrike kaže...

Lumia 532 ima 4" dual sim i quad core .

Baš trebaš 4 " chaselol ?

Trebam manji telefon, ne mogu 5" mi je preveliko za neke potrebe, eventualno 4.5 ali mora biti minijaturno kuciste...

10 godina

http://www.njuskalo.hr/iphone-4s/prodajem-iphone-4s-oglas-16173696 moze mi ko samo objasnit zasto pise da je kapacitet 13gb zar ne postoji samo 8gb,16gb,64gb

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
MaciStyle kaže...

http://www.njuskalo.hr/iphone-4s/prodajem-iphone-4s-oglas-16173696 moze mi ko samo objasnit zasto pise da je kapacitet 13gb zar ne postoji samo 8gb,16gb,64gb

Ukupan kapacitet je toliki,16GB, ali iOS uzme nešto tako da nemožeš naći iPhone s točno onolikim kapacitetom koliko piše

Recimo ja imam jedan novi 5S 32GB ukupno a oko 29 dostupno (ima nekih mojih sitnica gore) tako da bez brige oko toga...

13 godina
neaktivan
MaciStyle kaže...

koji mob mi ti preporucujes do 1500,1600 na njusklu iz splita sam , iphonu mi bas odgovara velicina i sve

Od tako malih više ne znam stvarno koji valja.

Veličinom iPhonea 6, e tu ih već ima mašala za preporučit za te novce.

Generalno za 1500 kn po meni najbolji izbor LG G2, nema pretjerane rasprave. Nije loš niti S4, dapače, vrhunski je ako na njega staviš neki custom ROM (radi ko zvjer).

Ako ti je prevelik, probaj se protegnut par sto kuna za Xperiu Z3 Compact (mada je ona malo skuplja ali eto).

To su moje 3 preporuke iza kojih stojim da su odlični aparati.

youtube.com/mislavbusic
10 godina
EchoOne kaže...
MaciStyle kaže...

koji mob mi ti preporucujes do 1500,1600 na njusklu iz splita sam , iphonu mi bas odgovara velicina i sve

Od tako malih više ne znam stvarno koji valja.

Veličinom iPhonea 6, e tu ih već ima mašala za preporučit za te novce.

Generalno za 1500 kn po meni najbolji izbor LG G2, nema pretjerane rasprave. Nije loš niti S4, dapače, vrhunski je ako na njega staviš neki custom ROM (radi ko zvjer).

Ako ti je prevelik, probaj se protegnut par sto kuna za Xperiu Z3 Compact (mada je ona malo skuplja ali eto).

To su moje 3 preporuke iza kojih stojim da su odlični aparati.

Znan opcenito sta je custom ROM ali nikad ga nisan stavlja jos pa jeli tesko to napravit , znan za samsung mobitele se prije ubacivanja custom ROM-a netreba rootat mobitel posebno

14 godina
Imaš i ovaj m7 ako nije prodan. Ako je u super stanju kako piše i ima garanciju, vrijedi uzeti u obzir. HTC-ov softver je puno bolji od samsungovog i nije potrebno stavljati nikakav ROM.

http://www.njuskalo.hr/htc-one/htc-one-m7-star-par-miseci-doslovno-nov-sve-mreze-oglas-15956290
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
zuper kaže...
Imaš i ovaj m7 ako nije prodan. Ako je u super stanju kako piše i ima garanciju, vrijedi uzeti u obzir. HTC-ov softver je puno bolji od samsungovog i nije potrebno stavljati nikakav ROM.

http://www.njuskalo.hr/htc-one/htc-one-m7-star-par-miseci-doslovno-nov-sve-mreze-oglas-15956290

Softver da, al je kamera za onu stvar, tako da HTC nije all-round. Al opet, ovisi o ukusima i potrebma.

11 godina
neaktivan

Ima tko iskustva sa neutrino mobile trgovinom? Imaju dosta povoljne cijene uređaja koji bi htjeo uzeti pa me zanima da li su ok trgovina.

Clueless gamers shouldn't judge
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Moze preporuka mobitela do nekih 800kn maksimalno za prijateljicu ništa specijalno i da ga ima za uzet u Splitu. Zapela mi je za oko Lumia 535 a ni ovaj iz chipoteke mi se ne pari loš. Vazno je samo dobra kamera i minimalno giga rama da ne zapinje

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.8.2015 13:56 (goranmactavish).

0 0 hvala 0
12 godina
goranmactavish kaže...

Moze preporuka mobitela do nekih 800kn maksimalno za prijateljicu ništa specijalno i da ga ima za uzet u Splitu. Zapela mi je za oko Lumia 535 a ni ovaj iz chipoteke mi se ne pari loš. Vazno je samo dobra kamera i minimalno giga rama da ne zapinje

Meni osobno bi bio bolji izbor ovaj Doogee DG310 QC-Voyager 2, isti su skoro po karakteristikama s tim da ovaj (po meni) lijepše izgleda i ima dual bljeskalcu (ne znam jel joj to šta znači pošto si rekao da joj treba za slikanje, pa bolje slika po noći i u tamnim prostorijama), bolji LCD ekran, jaču bateriju ... osim toga imaš detalje dolje ispisane u linku pa vidi :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.8.2015 14:55 (ibme74).
10 godina
neaktivan
goranmactavish kaže...

za 800 kn ti je Sony Xperia E4G daleko najbolji izbor ako kupuješ novi mob iz ducana, čak niti kineza kod nas nemožeš nać a da parira Sony-u u tom rangu do 800 kuna, imaš ga u VIP-u i u T-COM-u

14 godina
neaktivan

Hvala ti puno, ma ionako su sve kamere tu negdi vazno mi je samo da nije prejadna , ako mi jos koja preporuka pucaj slobodno. 

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
csgoplayer kaže...

Ima tko iskustva sa neutrino mobile trgovinom? Imaju dosta povoljne cijene uređaja koji bi htjeo uzeti pa me zanima da li su ok trgovina.

netko? ps stvarno bi mi hitno trebalo...

Clueless gamers shouldn't judge
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.8.2015 15:59 (csgoplayer).
12 godina
neaktivan

Sa neutrinom ne bi trebalo biti problema koliko ja znam, nisam još do sada čuo nekoga tko se žalio na njih.

10 godina
neaktivan
csgoplayer kaže...
csgoplayer kaže...

netko? ps stvarno bi mi hitno trebalo...

ako se ne varam to je ubiti KVARK trgovina, a oni ti imaju svoj servis, nalaze ti se u nekom zapuštenom dvorištu na trešnjevci, znam jer sam bio kod njih prije 5,6 godina kad sam nosio joystick na popravak, a neki dan kad sam se vraćo iz linksa prošo sam pored njih i još su tamo tak da nebi trebalo bit straha jer nisu samo webshop ;)

11 godina
neaktivan

pozz bando mozete li mi preporuciti neki mob do 3300kn da ima dobru kameru  :)

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
KikacMasni kaže...

pozz bando mozete li mi preporuciti neki mob do 3300kn da ima dobru kameru  :)

Novo, rabljeno?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice