Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.045
|
čitano: 12.527.931
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Pomoć pri odabiru mobitela

dulea123 nisi niti ime naveo a zaj... poštene forumaše.

15 godina
dulea123 kaže...

želim kupiti novi mobitel iz dućana do 1500..zaslon da bude manji od 5 inča!! , bilo koje marke igraju ulogu..može i stariji modeli ako su još u prodaji(negdje sam vidio da se još uvijek prodaje u dućanu samsung s3, pa može i tako stariji ali da nije 5 inča haha)...da bude solidna kamera(prednja i netreba) i ta ima utor sa memorijsku, ili veliku internu

dulea123 kaže...

xiaomi nema ovde u dućanu..jeli taj samsung onda jedini preostai izbor..al on je 4.8 a ne 5 inča haha to mi ođe na isto..a neželin toliki

Odluci se ti sta zelis prvo.

Onda sad 4.8" i 5" dode na isto pa ne valja? Onda  4.5" i 4.8" dode ponovo na isto, pa opet ne valja?

S3 Neo se ne isplati uzimat vise nikako.

10 godina
neaktivan
Pomoć pri odabiru mobitela

ok ono, mislin stvarno...iz Splita san, mobitel aj od 4.7 pa na niže, služija bi za pozive, poruke, internet, fotografiranje ali ne primarno...u dućanu koji ima u splitu, plaćanje nije bitno, ne na pretplatu

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.8.2015 14:34 (dulea123).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Xiaomi uzmeš u WOWshopu i dostava je na kućnu adresu koliko ja znam. To i je poanta web-shopa. 

12 godina
dulea123 kaže...

ok ono, mislin stvarno...iz Splita san, mobitel aj od 4.7 pa na niže, služija bi za pozive, poruke, internet, fotografiranje ali ne primarno...u dućanu koji ima u splitu, plaćanje nije bitno, ne na pretplatu

spremi si novce i uzmi lg spirit, ja ga imam mob je super.

http://www.ekupi.hr/LG-Spirit-4G-LTE-crni-pametni-telefon-612800.aspx

10 godina

Pozdrav , molim za pomoć evo sada cu za 5,6 dana kupit neki mob preko njuskal do 1500 kn naravno ne pouzecem nego oci u oci haha ugl planiram iphone 4s ili iphone 5 naravno iphone 5 mi je skuplji nekih 800kn od 4-ke pa me zanima sta se vise isplati

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
MaciStyle kaže...

Pozdrav , molim za pomoć evo sada cu za 5,6 dana kupit neki mob preko njuskal do 1500 kn naravno ne pouzecem nego oci u oci haha ugl planiram iphone 4s ili iphone 5 naravno iphone 5 mi je skuplji nekih 800kn od 4-ke pa me zanima sta se vise isplati

Osobno smatram da iPhone 4S drži glupo visoku cijenu (iznad 1000kn), a bome i iP5. Ako nađeš iP5 u tom cjenovnom rangu i vidiš da je u solidnom stanju uzmi.

Vidim da ih ima po 1700kn.

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!
13 godina
neaktivan
MaciStyle kaže...

Iphone 5 naravno.. evo ja ga imam i star je dosta, ali radi ko švicarski sat.. fluidno totalno, bez ikakvog štekanja, odlično odlično

What a lovely day.
12 godina

trebam savjet, koji je best buy polovni mobitel do nekih 1200-1300kn? Dvoumim se između Huawei P7 i LG G2... Svaki savjet dobro došao :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
MaciStyle kaže...

iphone 4s star 4 godine za te pare?

youtube.com/mislavbusic
13 godina
neaktivan

Mogu li dual sim mobitel normalno koristit s jednom karticom?

for offtopic.

What a lovely day.

0 0 hvala 0
15 godina
i4s kaže...

Mogu li dual sim mobitel normalno koristit s jednom karticom?

for offtopic.

možeš li čašu napuniti do pola vodom i popiti? naravno da možeš 

12 godina
neaktivan
ibme74 kaže...

trebam savjet, koji je best buy polovni mobitel do nekih 1200-1300kn? Dvoumim se između Huawei P7 i LG G2... Svaki savjet dobro došao :)

+1 za LG G2 provjeren i odličan uređaj za te novce

10 godina

offtopic

Da li je moguce otici negdje u gradu da mi stave screenprotecor, kad god ja stavim budu baloncici?

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
EchoOne kaže...
MaciStyle kaže...

kupia bi ga za 900 ali mobitel je jos uvik vrh i nista ne steka blokaje i ostalo

13 godina
neaktivan
MaciStyle kaže...
EchoOne kaže...
MaciStyle kaže...

kupia bi ga za 900 ali mobitel je jos uvik vrh i nista ne steka blokaje i ostalo

Tako se i moj komšo kune u svoga Golfa dvicu :)

Mislim bio je to čist solidan uređaj u svoje vrijeme, ali ono ga je pregazilo.. Od svih komponenti koje počinju odlazit, bateriju sigurno moraš mijenjat, vjerojatno ubrzo i utor za punjenje, slušalicu u kojoj se znoja nakupi s vremenom, 3,5 mm utor također.. Ima previše tu stavki ;)

youtube.com/mislavbusic
14 godina
odjavljen

A bome niti ne radi previše glatko više... 

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!

1 0 hvala 0
17 godina

Moja "2 centa" u priču... nemojte spominjati veličinu ekrana. Mislim da su danas svi oko 5 inča. Problem je VISINA mobitela.

Koristim Xiaomi Redmi 1S sa 4.7 ekranom, ali sam siguran da ima i 5 inčnih modela koji su ukupnim gabaritima mobitela manji.

Stoga mi je problem što većina stranica nemaju filtere da si stavim neke limite visine. 145mm je gornja granica, a zadovoljan bih bio sa <130mm

magistar prava

1 0 hvala 0
12 godina

for  ali nemam gdje druge pitati pošto je ipak riječ o mobitelu. Dali ima neko iz Senja da bi mi htio provjeriti jedan mobitel prijen ego ga kupim preko pošto. Eto ako ima neko da je iz Senja i da je voljan pomoći neka mi se javi u inbox, hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Ako je u pitanju LG G2(1300 kn) ,ja sam iz Rijeke i kad sam pitao da se nađemo nema odgovora pa..

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.8.2015 11:16 (Hyperion-Shrike).
10 godina
EchoOne kaže...
MaciStyle kaže...
EchoOne kaže...
MaciStyle kaže...

Tako se i moj komšo kune u svoga Golfa dvicu :)

Mislim bio je to čist solidan uređaj u svoje vrijeme, ali ono ga je pregazilo.. Od svih komponenti koje počinju odlazit, bateriju sigurno moraš mijenjat, vjerojatno ubrzo i utor za punjenje, slušalicu u kojoj se znoja nakupi s vremenom, 3,5 mm utor također.. Ima previše tu stavki ;)

koji mob mi ti preporucujes do 1500,1600 na njusklu iz splita sam , iphonu mi bas odgovara velicina i sve

12 godina
Hyperion-Shrike kaže...

Ako je u pitanju LG G2(1300 kn) ,ja sam iz Rijeke i kad sam pitao da se nađemo nema odgovora pa..

Hvala puno, riječ je o tom uređaju, ovo je oglas http://www.njuskalo.hr/lg-g2/lg-g2-sve-mreze-oglas-15556793

10 godina

Pozdrav oprostite na smetnji ali evo skratio sam izbor na iPhone 4s i Samsung Galaxy s4 pa ako može prijedlog hvala unaprijed...

1 Apple iPhone 4s
15 Android Samsung Galaxy s4

0 0 hvala 0
13 godina
MaciStyle kaže...

Pozdrav oprostite na smetnji ali evo skratio sam izbor na iPhone 4s i Samsung Galaxy s4 pa ako može prijedlog hvala unaprijed...

Ne zna se sta je gore, za te pare nadjes Zenfone i nasmijes se tim igrackama.

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.8.2015 18:53 (chaselol).
15 godina
chaselol kaže...
MaciStyle kaže...

Ne zna se sta je gore, za te pare nadjes Zenfone i nasmijes se tim igrackama.

galaxy s4 nije los kad se stavi rom na njega,koji to zenfon moze dobit za 1200 kn? ak je zenfone 5 onda bas i nije bolji 

Bolje biti glup nego celav, manje se vidi...
13 godina

Covjek ima 1500 na raspolaganju a to je nov Zen 5 koji je kvalitetniji uredjaj od S4 u svakom pogledu, pogotovo sto 90% korisnika ne stavlja custom rom. A da ne napominjem fluidnost stock Zen rom-a koji meni nakon 13 mjeseci koristenja ni jednom nije zastekao, zamrznuo ili se restartao. A imao sam i s4 kod sebe, kulturan telefon dok nisam probao asus. U tom cjenovnom rangu Zenfone 5 nema konkurenciju, kratko i jasno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Onaj Zen5 sa 1080p ekranom da, ali onaj sa 720p ekranom sigurno nije bolji od s4. A Zen UI dolazi sa najviše bloatware-a
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
chaselol kaže...

Covjek ima 1500 na raspolaganju a to je nov Zen 5 koji je kvalitetniji uredjaj od S4 u svakom pogledu, pogotovo sto 90% korisnika ne stavlja custom rom. A da ne napominjem fluidnost stock Zen rom-a koji meni nakon 13 mjeseci koristenja ni jednom nije zastekao, zamrznuo ili se restartao. A imao sam i s4 kod sebe, kulturan telefon dok nisam probao asus. U tom cjenovnom rangu Zenfone 5 nema konkurenciju, kratko i jasno.

ako je lik registriran na bug forumu onda su sanse 90% da ce stavljat romove i igrat se s tim jer mi smo takvi jednostavno... gpe rom ili cyanogen pretvaraju s4 u pilu

Bolje biti glup nego celav, manje se vidi...
13 godina
zuper kaže...
Onaj Zen5 sa 1080p ekranom da, ali onaj sa 720p ekranom sigurno nije bolji od s4. A Zen UI dolazi sa najviše bloatware-a

Kad poredis asus bloatware i samsung, mislim da ce ti ekipa iz zenfone kluba reci jednoglasno :D

Imam s4, koristim ga kao drugi fon i jedina mu je prednost nesto bolja kamera po noci...ostalo nista ni blizu.

14 godina
chaselol kaže...
zuper kaže...

Kad poredis asus bloatware i samsung, mislim da ce ti ekipa iz zenfone kluba reci jednoglasno :D

Imam s4, koristim ga kao drugi fon i jedina mu je prednost nesto bolja kamera po noci...ostalo nista ni blizu.

S4 je dosta manji iako ima istu dijagonalu ekrana. FullHD AMOLED je dosta bolji od 720p IPS, CPU je jači, kamera bolja i kad se stavi GPE imaš stock android.

Ali u tom budžetu do 1600kn, LG G2 je najbolje rješenje

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice