dulea123 nisi niti ime naveo a zaj... poštene forumaše.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
želim kupiti novi mobitel iz dućana do 1500..zaslon da bude manji od 5 inča!! , bilo koje marke igraju ulogu..može i stariji modeli ako su još u prodaji(negdje sam vidio da se još uvijek prodaje u dućanu samsung s3, pa može i tako stariji ali da nije 5 inča haha)...da bude solidna kamera(prednja i netreba) i ta ima utor sa memorijsku, ili veliku internu
xiaomi nema ovde u dućanu..jeli taj samsung onda jedini preostai izbor..al on je 4.8 a ne 5 inča haha to mi ođe na isto..a neželin toliki
Odluci se ti sta zelis prvo.
Onda sad 4.8" i 5" dode na isto pa ne valja? Onda 4.5" i 4.8" dode ponovo na isto, pa opet ne valja?
S3 Neo se ne isplati uzimat vise nikako.
ok ono, mislin stvarno...iz Splita san, mobitel aj od 4.7 pa na niže, služija bi za pozive, poruke, internet, fotografiranje ali ne primarno...u dućanu koji ima u splitu, plaćanje nije bitno, ne na pretplatu
Xiaomi uzmeš u WOWshopu i dostava je na kućnu adresu koliko ja znam. To i je poanta web-shopa.
ok ono, mislin stvarno...iz Splita san, mobitel aj od 4.7 pa na niže, služija bi za pozive, poruke, internet, fotografiranje ali ne primarno...u dućanu koji ima u splitu, plaćanje nije bitno, ne na pretplatu
spremi si novce i uzmi lg spirit, ja ga imam mob je super.
http://www.ekupi.hr/LG-Spirit-4G-LTE-crni-pametni-telefon-612800.aspx
Pozdrav , molim za pomoć evo sada cu za 5,6 dana kupit neki mob preko njuskal do 1500 kn naravno ne pouzecem nego oci u oci haha ugl planiram iphone 4s ili iphone 5 naravno iphone 5 mi je skuplji nekih 800kn od 4-ke pa me zanima sta se vise isplati
Pozdrav , molim za pomoć evo sada cu za 5,6 dana kupit neki mob preko njuskal do 1500 kn naravno ne pouzecem nego oci u oci haha ugl planiram iphone 4s ili iphone 5 naravno iphone 5 mi je skuplji nekih 800kn od 4-ke pa me zanima sta se vise isplati
Osobno smatram da iPhone 4S drži glupo visoku cijenu (iznad 1000kn), a bome i iP5. Ako nađeš iP5 u tom cjenovnom rangu i vidiš da je u solidnom stanju uzmi.
Vidim da ih ima po 1700kn.
Iphone 5 naravno.. evo ja ga imam i star je dosta, ali radi ko švicarski sat.. fluidno totalno, bez ikakvog štekanja, odlično odlično
trebam savjet, koji je best buy polovni mobitel do nekih 1200-1300kn? Dvoumim se između Huawei P7 i LG G2... Svaki savjet dobro došao :)
iphone 4s star 4 godine za te pare?

Mogu li dual sim mobitel normalno koristit s jednom karticom?
for offtopic.
Mogu li dual sim mobitel normalno koristit s jednom karticom?
for offtopic.
možeš li čašu napuniti do pola vodom i popiti? naravno da možeš
trebam savjet, koji je best buy polovni mobitel do nekih 1200-1300kn? Dvoumim se između Huawei P7 i LG G2... Svaki savjet dobro došao :)
+1 za LG G2 provjeren i odličan uređaj za te novce
offtopic
Da li je moguce otici negdje u gradu da mi stave screenprotecor, kad god ja stavim budu baloncici?
kupia bi ga za 900 ali mobitel je jos uvik vrh i nista ne steka blokaje i ostalo
kupia bi ga za 900 ali mobitel je jos uvik vrh i nista ne steka blokaje i ostalo
Tako se i moj komšo kune u svoga Golfa dvicu :)
Mislim bio je to čist solidan uređaj u svoje vrijeme, ali ono ga je pregazilo.. Od svih komponenti koje počinju odlazit, bateriju sigurno moraš mijenjat, vjerojatno ubrzo i utor za punjenje, slušalicu u kojoj se znoja nakupi s vremenom, 3,5 mm utor također.. Ima previše tu stavki ;)
A bome niti ne radi previše glatko više...

Moja "2 centa" u priču... nemojte spominjati veličinu ekrana. Mislim da su danas svi oko 5 inča. Problem je VISINA mobitela.
Koristim Xiaomi Redmi 1S sa 4.7 ekranom, ali sam siguran da ima i 5 inčnih modela koji su ukupnim gabaritima mobitela manji.
Stoga mi je problem što većina stranica nemaju filtere da si stavim neke limite visine. 145mm je gornja granica, a zadovoljan bih bio sa <130mm
for
ali nemam gdje druge pitati pošto je ipak riječ o mobitelu. Dali ima neko iz Senja da bi mi htio provjeriti jedan mobitel prijen ego ga kupim preko pošto. Eto ako ima neko da je iz Senja i da je voljan pomoći neka mi se javi u inbox, hvala.
Ako je u pitanju LG G2(1300 kn) ,ja sam iz Rijeke i kad sam pitao da se nađemo nema odgovora pa..
Tako se i moj komšo kune u svoga Golfa dvicu :)
Mislim bio je to čist solidan uređaj u svoje vrijeme, ali ono ga je pregazilo.. Od svih komponenti koje počinju odlazit, bateriju sigurno moraš mijenjat, vjerojatno ubrzo i utor za punjenje, slušalicu u kojoj se znoja nakupi s vremenom, 3,5 mm utor također.. Ima previše tu stavki ;)
koji mob mi ti preporucujes do 1500,1600 na njusklu iz splita sam , iphonu mi bas odgovara velicina i sve
Ako je u pitanju LG G2(1300 kn) ,ja sam iz Rijeke i kad sam pitao da se nađemo nema odgovora pa..
Hvala puno, riječ je o tom uređaju, ovo je oglas http://www.njuskalo.hr/lg-g2/lg-g2-sve-mreze-oglas-15556793
Pozdrav oprostite na smetnji ali evo skratio sam izbor na iPhone 4s i Samsung Galaxy s4 pa ako može prijedlog hvala unaprijed...
1 | Apple iPhone 4s |
---|---|
15 | Android Samsung Galaxy s4 |
Pozdrav oprostite na smetnji ali evo skratio sam izbor na iPhone 4s i Samsung Galaxy s4 pa ako može prijedlog hvala unaprijed...
Ne zna se sta je gore, za te pare nadjes Zenfone i nasmijes se tim igrackama.

Ne zna se sta je gore, za te pare nadjes Zenfone i nasmijes se tim igrackama.
galaxy s4 nije los kad se stavi rom na njega,koji to zenfon moze dobit za 1200 kn? ak je zenfone 5 onda bas i nije bolji
Covjek ima 1500 na raspolaganju a to je nov Zen 5 koji je kvalitetniji uredjaj od S4 u svakom pogledu, pogotovo sto 90% korisnika ne stavlja custom rom. A da ne napominjem fluidnost stock Zen rom-a koji meni nakon 13 mjeseci koristenja ni jednom nije zastekao, zamrznuo ili se restartao. A imao sam i s4 kod sebe, kulturan telefon dok nisam probao asus. U tom cjenovnom rangu Zenfone 5 nema konkurenciju, kratko i jasno.

Covjek ima 1500 na raspolaganju a to je nov Zen 5 koji je kvalitetniji uredjaj od S4 u svakom pogledu, pogotovo sto 90% korisnika ne stavlja custom rom. A da ne napominjem fluidnost stock Zen rom-a koji meni nakon 13 mjeseci koristenja ni jednom nije zastekao, zamrznuo ili se restartao. A imao sam i s4 kod sebe, kulturan telefon dok nisam probao asus. U tom cjenovnom rangu Zenfone 5 nema konkurenciju, kratko i jasno.
ako je lik registriran na bug forumu onda su sanse 90% da ce stavljat romove i igrat se s tim jer mi smo takvi jednostavno... gpe rom ili cyanogen pretvaraju s4 u pilu

Kad poredis asus bloatware i samsung, mislim da ce ti ekipa iz zenfone kluba reci jednoglasno :D
Imam s4, koristim ga kao drugi fon i jedina mu je prednost nesto bolja kamera po noci...ostalo nista ni blizu.

Kad poredis asus bloatware i samsung, mislim da ce ti ekipa iz zenfone kluba reci jednoglasno :D
Imam s4, koristim ga kao drugi fon i jedina mu je prednost nesto bolja kamera po noci...ostalo nista ni blizu.
S4 je dosta manji iako ima istu dijagonalu ekrana. FullHD AMOLED je dosta bolji od 720p IPS, CPU je jači, kamera bolja i kad se stavi GPE imaš stock android.
Ali u tom budžetu do 1600kn, LG G2 je najbolje rješenje