Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.023
|
čitano: 12.507.211
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Pomoć pri odabiru mobitela

Sto mislite o prelasku sa iphone 6 16 gb na galaxy s6 32 gb uz moju nadoplatu od nekih 300 kn? S tim da bi dobio novog s6 a moj je vec star nekih 6 mjeseci

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Našao sam lenovo k3 note za 210 eura sa 2 god.garancije.Premišljam se između njega i lg 2 sa njuškala.Savjet.

10 lg g2
3 lenovo k3 note
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.6.2015 17:14 (hajduk1962).

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
mar123 kaže...

Sto mislite o prelasku sa iphone 6 16 gb na galaxy s6 32 gb uz moju nadoplatu od nekih 300 kn? S tim da bi dobio novog s6 a moj je vec star nekih 6 mjeseci

Ovisi dali više voliš Android ili iOS. 

Ako budeš išao na S6 onda probaj nabaviti Edge. 

Nije ti loša opcija otići u neki T-Comov, Vipov, Tele2 centar i isprobati S6. 

Malo se igraj s njim i onda donesi odluku :D

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!
14 godina
S6 je u svakom hardverskom aspektu bolji od ip6, osim u softveru. Ali android nudi puno veću modifikaciju i TW je dosta bolji nego u ranijim modelima.
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Koji mob preporucate nov ili sa njuskala do nekih 700kn...moze ios,wp ili android,bitno mi je da je moj noviji i da dobro radi...molim bez kineza!

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.6.2015 16:50 (zanimatelj).

0 0 hvala 0
16 godina
Deawood kaže...
mar123 kaže...

nema kod mene preferiranja, imo sam oboje, sluzilo me oboje, nisam fanboj nicega. trenutno imam iphone i sluzi me odlicno, nije to razlog zamjene nego ono s6 me ocaro pa reko mogo bi ga probat malo pa pitam da nebi uzeo ako ima neke probleme mob ili ako se ne isplati prelazit. vec sam nakratko isprobo prije s6 u t mobileu, doduse isprobavo sam s6 edge jer mi je brutalan i da se radi o njemu nebi ni razmisljo, al on mi je skup, na njuskalu je iznad 4000 kn, a obicni je dosta jeftiniji.

10 godina
neaktivan
zanimatelj kaže...

Koji mob preporucate nov ili sa njuskala do nekih 700kn...moze ios,wp ili android,bitno mi je da je moj noviji i da dobro radi...molim bez kineza!

novi u dučanu teško da ćeš nać ispod 800 kuna a da nije kinez i da nešto valja, evo ti prijedlog novog iz dučana:

800 kn - Sony Xperia E4G imaš ga u VIP ili SIMPA

- na njuškalu bi se možda i moglo nać nešto do 700 kuna a da konkurira ovom Sony-u, bude ti netko u temi kome se da tražit po njuškalu odgovoril

14 godina
odjavljen
mar123 kaže...
Deawood kaže...
mar123 kaže...

nema kod mene preferiranja, imo sam oboje, sluzilo me oboje, nisam fanboj nicega. trenutno imam iphone i sluzi me odlicno, nije to razlog zamjene nego ono s6 me ocaro pa reko mogo bi ga probat malo pa pitam da nebi uzeo ako ima neke probleme mob ili ako se ne isplati prelazit. vec sam nakratko isprobo prije s6 u t mobileu, doduse isprobavo sam s6 edge jer mi je brutalan i da se radi o njemu nebi ni razmisljo, al on mi je skup, na njuskalu je iznad 4000 kn, a obicni je dosta jeftiniji.

A gle, zamijeni, ako nebudeš zadovoljan uvijek postoji njuškalo :D

Osobno mi S6 nije ništa posebno, još jedan Samsung u nizu... 

Ali S6 Edge mi je stvarno 'wow', sad si ti odluči :) 

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!
16 godina

evo danas bas bio u ducanu i malo proucavo s6 i s6 edge i odlucio da na s6 ne prelazim, jednostavno ne izaziva nikakav wow efekt kod mene kakav mi je izazvo ip6 kad je tek doso i kakav mi je izazvo edge model. tako da cu jos malo pricekat i vjerojatno uzet edge model.

dok sam proucavo mob u samsung ducanu, prodavac je bio iznimno ljubazan pa smo se malo igrali samsungovim proizvodima, tocnije televizorima i s6 i mogu priznat da je screen mirroring odlicna stvar, stvarno bi mi to koristilo.

Moj PC  
2 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Tražim neki mob sa finim displayom,da ne šteka i tako. Koristio bi ga za internet i gledanje filmova/serija... 
Cijena da bude do 100e (max 1000kn).
I za sada sam našao Microsoft Lumiu 535 za 700kn u vipu. Jel mi se isplati uzet?

0 0 hvala 0
12 godina

535 ima hardverski problem sa touchem, bolje LG Spirit po meni. 

13 godina

Mali update, opet sam nabavio gflex 2 i sa androidom 5.1.1 puuuno bolje radi nego prije. Da ekran ne saka debelog, cak bi ga i koristio

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Trebala bih preporuku za mobitel. Nisam nikakav zahtjevni korisnik, nikakve komplicirane stvari, igrice...bitno da ima dostaaa memorije, da nije spor, i da ima ok kameru. Znam da ovo omogućuju i jefitiniji mobiteli, ali ja ne želim kupovati preko nikakvih njuškala, oglasa, nikakvih pretplata, pa se izbor sužuje. Budući da mobitel koristim jako puno, ne za zahtjevne stvari, ali ipak, i budući da ga jako rijetko mijenjam, i očekujem da će i ovaj dugo trajati, mogla bih dati do 2000 kuna, moguće i 2500, makar ako nije nužno, ne moram dati toliko samo da bih dala, ali ako ću dobiti nešto kvalitetnije i potrebnije, može. Vidjela sam da se često spominje ovdje lg g2, koji u nekoj klasičnoj trgovini košta 2300, ili ako nešto drugo imate za preporuku. Eventualno bi njuškalo došao u obzir u onim slučajevima kad, po vašem mišljenju pouzdana osoba, šalje originalno zapakirani mobitel gdje je jedino što ja moram znati provjeriti je je li stigla cigla ili mobitel, jer drugo ne znam bih li bila sposobna.

0 0 hvala 0
16 godina
samopitanje kaže...

Trebala bih preporuku za mobitel. Nisam nikakav zahtjevni korisnik, nikakve komplicirane stvari, igrice...bitno da ima dostaaa memorije, da nije spor, i da ima ok kameru. Znam da ovo omogućuju i jefitiniji mobiteli, ali ja ne želim kupovati preko nikakvih njuškala, oglasa, nikakvih pretplata, pa se izbor sužuje. Budući da mobitel koristim jako puno, ne za zahtjevne stvari, ali ipak, i budući da ga jako rijetko mijenjam, i očekujem da će i ovaj dugo trajati, mogla bih dati do 2000 kuna, moguće i 2500, makar ako nije nužno, ne moram dati toliko samo da bih dala, ali ako ću dobiti nešto kvalitetnije i potrebnije, može. Vidjela sam da se često spominje ovdje lg g2, koji u nekoj klasičnoj trgovini košta 2300, ili ako nešto drugo imate za preporuku. Eventualno bi njuškalo došao u obzir u onim slučajevima kad, po vašem mišljenju pouzdana osoba, šalje originalno zapakirani mobitel gdje je jedino što ja moram znati provjeriti je je li stigla cigla ili mobitel, jer drugo ne znam bih li bila sposobna.

LG g2, LG g3, oneplus one,

13 godina
protjeran
samopitanje kaže...

Zaobiđi njuškalo ako nemaš iskustva s kupnjom tamo, a vidim da nemaš.

Nipošto uplaćivat tolike novce nepoznatim ljudima, eventualno se naći uživo ali onda treba znati pregledat papire, da li je jamstveni list ispravan, da li glasi na firmu (što može biti problem) ili privatnu osobu i sl.

Znači, drži se trgovine i provjeren kupnje: http://www.sancta-domenica.hr/mobitel-lg-d802-g2-16-gb-bijeli.aspx

Na to još ide 5% popusta pa te izađe 2370 kn.

1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
samopitanje kaže...

OnePlus One preko sluzbene stranice:

https://oneplus.net/hr/one

Bolji je od LG G2, tu negdje sa G3 (po meni G3 ima bolji dizajn), OnePlus ima mozda jedino bolju bateriju i malo je fluidniji, ali G3 takodjer radi zadovoljavajuce.

Za 2500 imas LG G3 32GB neotvorene s racunom i garancijom, probaj jos i spustit cijenu za koju stoticu.

http://isvijet.com.hr, Siemens C60, SE K700i, Samsung D600, Sam. Omnia i900, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, Galaxy SIII, Nexus 5
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.6.2015 20:07 (Edge).
10 godina
neaktivan
samopitanje kaže...

evo ti dva prijedloga novijih modela mobitela iz provjerene trgovine,ove ti se cjene odnose na naručivanje mob-a preko njihove web stranice, dostava je besplatna:

2469,05 kn - ALCATEL One Touch Idol 3 OT-6045Y, 5.5'' Full HD multitouch, OctaCore 1.5GHz, 2GB RAM, 16GB

2469,05 kn - LENOVO Vibe X2, 5'' IPS FHD multitouch, True8Core MediaTek MT6595m 2.0GHz, 2GB RAM, 32GB

17 godina
odjavljen

@Samopitanje

Nemoj slusat Pinhead-a jer ti je ponudio mobitele 2 klase ispod i to iz najskupljeg ducana u Hrv.

http://isvijet.com.hr, Siemens C60, SE K700i, Samsung D600, Sam. Omnia i900, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, Galaxy SIII, Nexus 5

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Alcatel Idol 3 i Lenovo su dobri mobiteli ali OnePlus One je za klasu iznad. Idi na 1+1 i nećeš sigurno pogriješiti :)

Bene docet, qui bene distinguit.
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

-ma daj, da je oneplus one bolji to zna svatko ko bar malo prati tržište mobitela, al šta kad ga kod nas nemožeš kupit za 2500kn, a sad sumnjam da se ona hoce zezat sa naručivanjem iz EU

-pošto nema iskustva sa naručivanjem i kupovinom preko oglasa, ponudio sam joj opciju iz naše trgovine,uz ta dva i lg g2 iz sancta domenice joj je dobar izbor koji je već naveden u postu iznad, a i sama je napomenula da nije neki zahtjevni korisnik, tako da su joj ova 3 predložena mobitela i više nego dovoljna za njezine potrebe

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

@Pinhead - slažem se u potpunosti. Kod nas, novo u dućanu, od ovoga nema bolje! A na njušci bi se dalo svašta izvuć :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Pinhead kaže...

-ma daj, da je oneplus one bolji to zna svatko ko bar malo prati tržište mobitela, al šta kad ga kod nas nemožeš kupit za 2500kn, a sad sumnjam da se ona hoce zezat sa naručivanjem iz EU

-pošto nema iskustva sa naručivanjem i kupovinom preko oglasa, ponudio sam joj opciju iz naše trgovine,uz ta dva i lg g2 iz sancta domenice joj je dobar izbor koji je već naveden u postu iznad, a i sama je napomenula da nije neki zahtjevni korisnik, tako da su joj ova 3 predložena mobitela i više nego dovoljna za njezine potrebe

zamisli, a sta je tu toliko teze od narucivanja iz hrv? 

Bolje biti glup nego celav, manje se vidi...
13 godina
neaktivan

Jedino je problem ako netko nema paypal

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

a zašto nebi za 2500/600kn otišli na njuškalo i malo pogledali nove zapakirane G3? isto kao iz dućana, ali malo reći jeftinije

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

ima ponuđenje prijedloge, a ona ako hoće naručivat iz EU ili kupovat sa oglasnika nek posta odgovor

- naručivanje je jednostavno ista stvar ko da naručuješ sa ebay-a ili nekog drugog webshopa izvan hrvatske, al sumnjam da ona želi naručivat izvana mob

13 godina
neaktivan

Pozdrav, molim vas da mi pomognete u odabiru mobitela, pošto se sam nemogu odlučiti, prednost bih prvenstveno dao kvaliteti kamere. Prihvaćam i ostale prijedloge do max 1500kn ali da nisu nekih velikih dimenzija (u okvirima ovih 5)

1 Sony Xperia M2
12 XIAOMI Redmi 2
1 Lenovo S580
0 LG D620R G2 mini
1 PRESTIGIO Grace X5
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.6.2015 16:26 (antoniov25).

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Hvala vam svima. :)

Stvar je u tome da ja nemam običaj kupovati preko interneta ni preko oglasa, pa sam pitala frendove da mi oni nešto nađu, ali su oni onda predložili jednu pa drugu pa desetu stranicu, pa deset različitih mobitela, pa svatko svoj način...a nitko realno nema nešto više iskustva s time, kod nekih je bilo i loših iskustava, pa sam zaključila da je najsigurnije ići na staromodan način (pa makar platiila par stotina kuna više, što sad, uštedjet će se na nečem drugome), pa dođoh ovdje da vidim što vi kažete što se nudi kod nas, a da znate da je dobro. Pogledala sam sve ove mobitele što ste predložili, i zaključih da će izbor biti ili lg g2, kojeg su mnogi ovdje preporučili, a vidim da su iskustva pozitivna, i koji je za mene realno i više nego dobar, ili OnePlus One, o kojem ne znam ništa, pa tek moram vidjeti o čemu se radi. Još jednom, hvala svima na trudu. :)

0 0 hvala 0
16 godina
samopitanje kaže...

Hvala vam svima. :)

Stvar je u tome da ja nemam običaj kupovati preko interneta ni preko oglasa, pa sam pitala frendove da mi oni nešto nađu, ali su oni onda predložili jednu pa drugu pa desetu stranicu, pa deset različitih mobitela, pa svatko svoj način...a nitko realno nema nešto više iskustva s time, kod nekih je bilo i loših iskustava, pa sam zaključila da je najsigurnije ići na staromodan način (pa makar platiila par stotina kuna više, što sad, uštedjet će se na nečem drugome), pa dođoh ovdje da vidim što vi kažete što se nudi kod nas, a da znate da je dobro. Pogledala sam sve ove mobitele što ste predložili, i zaključih da će izbor biti ili lg g2, kojeg su mnogi ovdje preporučili, a vidim da su iskustva pozitivna, i koji je za mene realno i više nego dobar, ili OnePlus One, o kojem ne znam ništa, pa tek moram vidjeti o čemu se radi. Još jednom, hvala svima na trudu. :)

Po meni je 1+1 najbolji izbor, a njega narucis s njihove sluzbene stranice, dode iz UK , jednostavna online kupovina bez ikakvih komplikacija i msm da ti to nebi trebalo predstavljat neki problem. https://oneplus.net/hr

14 godina

Pozdrav,

Prijatelja zanima koji mobitel kupiti za 2000kn a da je bolji od LG G2(otišao display)

Naravno android

Samo brand name..

Vidio sam da ima dosta rabljenih Galaxya S5..

Tnx.

Do not go gentle into that good night, Old age should burn and rave at close of day; Rage, rage against the dying of the light..
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

U potrazi sam za kupovinom novoga mobitela.

Kupujem novi mobitel ili star nekoliko mjeseci (a da je kao novi). Moguća je kupovina preko njuškala (samo osobna primoredaja) ili weba.

Za mobitel planiram potrošiti od 2000 do 2500 kuna maksimalno i planiram ga koristiti minimum dvije godine.

U obzir dolaze android telefoni jer nisam fan windows OS-a a mobiteli na iOS su po meni precijenjeni.

Kod telefona mi je bitna brzina, minimalno 2GB rama i kvalitetna kamera za slikanje i snimanje. Veličina ekrana oko 5 inča.

Od flagshipova od prošle godine gledao sam Z3, S5, G3 i M8 i najviše sam pročitao pozitivnih komentara o Sonyu.

Pošto se za navedenu cijenu ne može kupiti Z3 (makar ne u mojoj županiji Osiječko-baranjskoj) koji bi mi Vi preporučili telefon s dobrom baterijom, kamerom i brzinom za navedenu cijenu?

LP

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice