Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.037
|
čitano: 12.513.764
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Pomoć pri odabiru mobitela

Bok ekipa!

Prijatelj je tražio preporuku mobitela uz pretplatu do nekih 190kn mjesečno(mob+pretplata)...

Za blagdane se najviše isplatilo ići na Vip al čini mi se da je Tele2 trenutno najpovoljniji.

I ja mislim da mu najbolje ići na Samsung Galaxy S4 uz "Mix Tarifu 100" za 174kn(ne znam jel onih ekstra 15kn(rad.frekvencije i porez) uračunato u cijenu?)

Znači, 1000min., 1000sms-ova i 2GB prometa.

http://www.tele2.hr/privatni-korisnici/mobiteli/samsung-galaxy-s4-black/d384/?typid=2#txt

Što kažete?

p.s. Šteta što nemaju G2 u ponudi...

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.2.2015 1:51 (Chriss).

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
M2 Aqua nazalost takoder ima taj micro sim utor, kaj bi znacilo da se obicna kartica mora rezati?
Dal trgovci rade to ili?
Sam mobitel, nema nikakvih misljenja?
10 godina
neaktivan

Gledo sam sam taj telefon malo cini se solidan i vodootporan je sto je dobro bolji je od obicnog m2 jer aqua ima IPS ekran a m2 TFT,a kartica se lako izreze odneses nekom ko radi sa telefonima i ima vako ko ona spajalica i u to se stavi sim i pritisne se i dobijes micro sim ali sacuvas dijelove da mozes posle opet ubacit obicnu sim karticu.

13 godina

Pozdrav, trenutno imam Lg Optimus 4x, te ga mislim prodat i uzet neki mobitel do cirka 1500kn-a +- 200 kn. 

LG prodajem jer baterija jako kratko traje, a i ima 1GB ram sto mi je malo. Koliko mislite da bi mogao dobit za njega? Stanje 8/10, sva oprema, garancija istekla u 12.mj. Mislio sam 700kn?

1.Mislio sam između Sony Xperia Z (najjeftiniji), Z1 (zbog kamere), G2 (svidja mi se izgled, a i baterija je super), cak sam gledao i S4 (volim AMOLED).

Htio bih najbolje uloženo/dobiveno.

Hvala svima :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Pa ja preporučam g2 jer ga i sam imam i stvarno nema boljeg telefona za tu cijenu. S800 proc, velik i prekrasan ekran, vrlo dobra kamera, bateria traje čudo dugo. Jedina, al baš jedina mana je ograničena memorija
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Poštovanje!

Moji prvi post :)

Molim vas za pomoć. Dakle, trazim mobitel do 1200kn (novi).

Zahtjevi:

- Manjih dimenzija

- kvaliteta ekrana manje bitna

- kvaliteta kamera manje bitna

- android

- card slot za prosirenje memorije

- dugo trajanje baterije

Bitno mi je da tu i tamo mogu zagooglat informacije kad mi trenutno  zatrebaju i bitno mi je da mu gps šljaka kak se spada jer su mi google mapsi bitni i dosta bi ih koristio.

I još što bih tražio da ima onu tzv "fluidnost" da mu preglednici imaju glatke prelaze i sl. i da nije baš ružan kad ga vidim na stolu :P

Preporuke molim vas.

Hvala

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Bok Ekipa. Dali se isplati mijenjati LG G2 star dva tjedna za novi Galaxy A5?

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Flas1987 kaže...

Ne Ne Ne Ne Ne Ne i Ne! ne budi lud

10 godina
neaktivan

hahahahha, kralju 

A zakaj, misliš da je lošiji od LG G2. Hebe me to kaj je stariji uređaj lg i iskreno, nije mi bog zna kaj ta plastika na mom lg-u.

Nemam pojma...

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Flas1987 kaže...

A5 je gori po specifikacijama al vise premium i vrijedniji... Ja osobno nebi mjenjao, al mozes ga bolje prodat ako ti je do toga...

10 godina
neaktivan

Ma da, zabrijao sam.  Nebum išao s konja na magarca .

0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen

Pozdrav,zelio bih da kupim nov mobitel,ali imam dvoumicu između HTC One M7, Galaxy S4 i Xperiu Z. Kojnjih preporučujete ? Hvala unaprijed :)

11 HTC One M7
2 Xperia Z
8 Galaxy S4
Even though we are miles apart, a computer screen connects our hearts.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

znači uzimam s4 ispred s5 minija, hvalaa ;)

Ne kradi! - vlada mrzi konkurenciju..
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Silwncer kaže...

Pozdrav,zelio bih da kupim nov mobitel,ali imam dvoumicu između HTC One M7, Galaxy S4 i Xperiu Z. Kojnjih preporučujete ? Hvala unaprijed :)

Što fali z1 i g2? Taman cjenovno tu negdje a bolji masu puta

14 godina
Equin0x kaže...

Poštovanje!

Moji prvi post :)

Molim vas za pomoć. Dakle, trazim mobitel do 1200kn (novi).

Zahtjevi:

- Manjih dimenzija

- kvaliteta ekrana manje bitna

- kvaliteta kamera manje bitna

- android

- card slot za prosirenje memorije

- dugo trajanje baterije

Bitno mi je da tu i tamo mogu zagooglat informacije kad mi trenutno  zatrebaju i bitno mi je da mu gps šljaka kak se spada jer su mi google mapsi bitni i dosta bi ih koristio.

I još što bih tražio da ima onu tzv "fluidnost" da mu preglednici imaju glatke prelaze i sl. i da nije baš ružan kad ga vidim na stolu :P

Preporuke molim vas.

Hvala

Tebi treba Moto G 2013. Nema boljeg do 1300kn

EDIT:

Nema SD card slot... Moja greška

prepičkavanje staklenkom ajvara ljudi koji pišu komentare poput LOL - tribute to Bojko
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.2.2015 17:50 (kuleee).
13 godina
neaktivan

Moto G nema prosirivu memoriju. Ima noviji model, al aj ga nadji za 1300

14 godina

Trebam neku preporuku mobitela do 500kn. Basic basic basic, znači novi smartphone, android/wp, kamera... Koji bi bio bestbuy, neovisno o kanalu distribucije bio to dućan ili njuškalo?

prepičkavanje staklenkom ajvara ljudi koji pišu komentare poput LOL - tribute to Bojko
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Za te pare nokia lumia 520 i bice veoma brz jer je WP i dobice ili je vec dobio windows 10 

14 godina

Koji odabrati i ako može u par rečenica zašto,hvala

7 Samsung Galaxy S5
13 Htc One M8
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.2.2015 21:43 (sale03).

0 0 hvala 0
15 godina
stefosrb kaže...

Za te pare nokia lumia 520 i bice veoma brz jer je WP i dobice ili je vec dobio windows 10 

za 1300 kn lumia 520? 

krivo procitah da... za 500 kn je dobar izbor 

Bolje biti glup nego celav, manje se vidi...
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.2.2015 22:32 (domac5).
10 godina
neaktivan

Koliko vidim ja nisam rekao za 1300kn 

13 godina
neaktivan
sale03 kaže...

S5 - bolja kamera, vodootporan, izmjenjiva baterija, manji uređaj i veći zaslon, čitač otiska prsta

M8 - kvalitetnije izrađen, bolji zvučnici, fluidnije sučelje

Procijeni sam što ti je važnije, ostale stvari su više manje tu negdje...

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.2.2015 13:31 (EchoOne).
10 godina
neaktivan
sale03 kaže...

M8 I GALAXY S5 su dobra obadva ali ja da sam na tvom mestu ja bi isao na s5 jer je pomeni bolji i ima vise nekih da kazem features znaci ima vise stvari i sto mi se svidja kod s5 je to sto ima fingerprint da ga otkljucas na otisak prsta

10 godina
neaktivan

Zanima me jel se isplati mijenjati S4 mini za LG G3 S? Po specifikacijama su tu negdje, možda je LG malo bolji zbog quad proca. :P

5 DA
7 NE

0 0 hvala 0
17 godina
Ja bih ostao na s4 mini, jedino ako hoces veci ekran onda bih isao na lg u suprotnom se nikako ne isplati i nema veze sta je quad core, cak bih rekao da je s4 mini hardwerski jaci bez obzira na dualac u njemu. Isto tako s4 mini ima i 1.5rama za razliku od lg g3s. Po meni neisplativa zamjena.
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
14 godina
odjavljen
stefosrb kaže...
sale03 kaže...

M8 I GALAXY S5 su dobra obadva ali ja da sam na tvom mestu ja bi isao na s5 jer je pomeni bolji i ima vise nekih da kazem features znaci ima vise stvari i sto mi se svidja kod s5 je to sto ima fingerprint da ga otkljucas na otisak prsta

To nisu isti uređaji, niti slični. M8 je bolji u 3 točke, 2 najbitnije točke. Sučelje, izrada i manje bitni zvučnici. 

Kad primiš S5 koji nekoliko mjeseci nije bio factory resetan i natrpan je s aplikacijama, poludiš. Jako loše rade i još k tome je napravljen od flaster-plastike. 

Kad primiš M8 koji nekoliko mjeseci nije bio factory reset  i natrpan je s aplikacijama, oduševiš se. Jako dobro radi i još k tome napravljeni je od najboljeg mogućeg materijala za mobitele. 

Enough said. A ti featuresi na Samsungovih uređajima su teška glupost, kao i na ama baš svim drugim. Upravljanje ekranom očima? I takve gluposti. Ako ste 14-godišnjak i dosadno vam je, okej onda. Ali ako trebate ozbiljni uređaj i namjeravate ga koristiti kako spada onda to nećete uključiti, nikad. 

Što se mene tiče, može si čovjek uzeti S3, natrpati ga s gomilom crap-aplikacija i ostaviti na stock ROMu, meni svejedno :D

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.2.2015 5:43 (Deawood).
13 godina

Misliš da on ima preko 14 gpdina? :P

M8 hands down bolji mob ako zelis koristiti s užitkom dok ne vrisne. S5 je jack of all trades ali master of nothing, dok m8 mastera ono što je bitno,samo camera department leaves something to be desired

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.2.2015 12:39 (maks0806).
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
Deawood kaže...

Kad primiš S5 koji nekoliko mjeseci nije bio factory resetan i natrpan je s aplikacijama, poludiš. Jako loše rade i još k tome je napravljen od flaster-plastike. 

Kad primiš M8 koji nekoliko mjeseci nije bio factory reset  i natrpan je s aplikacijama, oduševiš se. Jako dobro radi i još k tome napravljeni je od najboljeg mogućeg materijala za mobitele. 

Ovo podvuceno nije istina, nemoj da izmisljas.

I jedan i drugi je android, ako ih pretrpavas i m8 ce se pogubiti kakve vi gluposti valjate jaooooooooo 

Najvaznije za android je da uzmes brzu SD karticu, da ne stavljas "sumnjive" aplikacije, uradis ROOT ako se razumijes, pocistis telefon od gluposti i stavis neki custom ROM preporucljivo cyanogen jer su oni poprilicno fluidni i vozi.

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.2.2015 10:56 (chaselol).
13 godina

na m8 sam imo puno 10gb i karticu od 64 i nije laggao. Na s5 je radio grozno nakon 3 appa i 3 widgeta.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
maks0806 kaže...

na m8 sam imo puno 10gb i karticu od 64 i nije laggao. Na s5 je radio grozno nakon 3 appa i 3 widgeta.

Vise ti nije zanimljivo pljuvat po g3 pa idemo malo pljuvat i po s5,fascinantan si🙉

tomas
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.2.2015 14:03 (sheimus).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice