Onda uzmi slobodno, naravno ako mjesečno za taj mob nećeš plaćati neki suludi iznos.
Zašto stalno govorite kako g3 ima bolji ekran kad nema...
Korak unaprijed po rezoluciji korak unazad po svemu ostalome. Ako je rezolucija jedina stavka kod ocjenjivanja ekrana onda bi svi bili zadovoljni sa ekranom xperie z...
Također s801 kao napredak naspram s800 je isto blesavo reći jer Qhd ekran i 1080p ekran na istom gpu (adreno 330) rade podjednako. Cak na onscreen testu t-rex bencha dobijem 2 fps više kao i u project anarchy testu u antutu.
I izostavili ste najvažnije. Kompaktnost. Dok je g2 bez problema useable jednom rukom, za g3 je nemoguće to reći. Audio jack ne znam niti sam skuzio ikakvu razliku između dva moba osim što je kod g2 dolje a kod g3 dolje. Ako je razlika 500kn i dalje bi išao na g3 ali neces fulati sa g2 jer nije velika razlika, a puno je kompaktniji :)
Možda tebi nema, ali ekran na G3 je bolji. Maksimalna svjetlina je nešto poboljšanja, prikaz boja više nije tako hladan a bijela boja je napokon bijela, a ne neka plavkasto bijela.
Eto, sad ti nabroji što je to sve ostalo što je korak unazad na G3??
Ja nisam rekao što je napredak, već što je bolje, a S801 to svakako je.
Pa tebi možda je kompaktnost, nekome nije. Ma da sad, G3 je totalno neupotrebljiv jednom rukom, dok G2 koji je kraći 0,8cm, uži 0,35cm i lakši 6g bez problema upotrebljiv
Utor za slušalice je na G3 malo kvalitetniji i dosta glasniji, kao i vanjski zvučnik.