Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.033
|
čitano: 12.509.854
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Re: Pomoć pri odabiru mobitela

Za sad me najviše privlaci G3. Koliko će iPhone 6 koštati i kada izlazi?

14 godina
odjavljen
Pomoć pri odabiru mobitela

Zašto točno te G3 najviše privlači? 

0 0 hvala 0
14 godina
Skejter2710 kaže...

Za sad me najviše privlaci G3. Koliko će iPhone 6 koštati i kada izlazi?

Predstavljanje 6ice se ocekuje u 9. mj.,  a stize vjerojatno oko 11mj. A cijena ce biti kao i kod prethodnika.

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5 - HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s - Nexus 5 - Nexus 5 i iPhone 5s
11 godina
neaktivan

A ne znam xD Do jučer me S4 najviše privlačio zbog oni senzora (kada mašeš pred njim pa on prebaci stranicu). A evo sad me G3 prilači. :)

0 1 hvala 0
11 godina
neaktivan

Nikad nisam 'pratio' iPhone nit me zanimao sam uređaj niti cijena, tako da... Stvarno ne znam {#}

14 godina
Skejter2710 kaže...

A ne znam xD Do jučer me S4 najviše privlačio zbog oni senzora (kada mašeš pred njim pa on prebaci stranicu). A evo sad me G3 prilači. :)

Ako si neodlucan odi u neki vip ili t mobile centar pa isprobaj mobitele koji te interesiraju i koji ti najvise pase taj uzmi.

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5 - HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s - Nexus 5 - Nexus 5 i iPhone 5s
14 godina
odjavljen

Svakako se slažem s 'gamer34', odi isprobati u neki centar. Čak možeš i prodavaća pitati dali ti posudi svoj, ako su dovoljno susretljivi.

P.S ti senzori kod Galaxy S uređaja su glupost, teška teška glupost i jedino koga (bar mi se tako ćini) privlače 14-godišnjake kojima je dosadno u životu. Jer ti senzori samo žderu bateriju i ne rade kako treba.

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.8.2014 21:09 (Deawood).

0 0 hvala 1
11 godina
neaktivan

Hvala svima na odgovorima, ali mislim da neću ići ni u jedan centar nego ću uzeti LG G3.

P.S: Jesam 14-godišnjak {#}{#}

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

Ako ti se mob sviđa onda uzmi, i ja sam isto jako bio "zagrijan" za njega neko vrijeme, ali metal je ipak prevladao na M8 :P

A onda dobro, nemoj se ljutiti, to sam zaključio po svojem mlađem bratu ;)

1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Ma ne ljutim se :)

17 godina
flukscro kaže...

to sam i razmisljao, s4mini ili moto g mozda iako je i on malo veci..nezz kaj drugo ima pametno u tom rangu..

imao sam s4 mini i nisam bio zadovoljan baterijom, preko noći je znalo nestat 5-6 posto, a uz aktivno korištenje interneta i screen on od 3-4 sata nije mogao izdržati dan

. sad imam moto g i mogu reći da mu je mana samo ta što je teži, na ostalo nemam zamjerki. meni sd kartica ne treba, jer ne slušam glazbu preko mobitela niti gledam filmove pa je 16gb dosta. s4 mini je imao bolju kameru od moto g.  meni ne tako bitno, glavno da ima autofokus i flash. znalo je biti problema sa kapacitivnim tipkama na s4 mini pa zato preferiram one screen-on kao na moto/lg/nexus

korisim ju u dual sim-u za posao i privatno, ekran odličan, baterija odlična, čisti android odličan, obećan android L. negdje sam pročitao da je moto g 90% flagshipa za 25% novaca. ovo je stvarno najbolja kupnja za 1400 - 1500 kn. do sada sam svaki telefon rootao, al ovaj zaista nema smisla. ima nadogradnju na 4.4.4 i internu memoriju 16gb, od čega je 13gb dostupno za aplikacije, slike itd.

ali ti kupuješ za žensku osobu, a njima je bitnija estetika. tu je mislim lg g2 mini ljepši, al nema light (nema automatske postavke svjetline ekrana)  i notification sensor. ne znam koliko je to nekome bitno, meni jeste, pogotovo za posao da se primjeti poruka/email/hangput itd. ima malo veći ekran s manjom rezolucijom , ali mobitel nije veći, jer ima manje 'mesa' pokraj displaya. lakši je od moto g i ima izmjenjivu bateriju i sd karticu. na mobicitiyu ga nabaviš za 150 funti.

Life is too short to remove USB safely
14 godina
hrvooje kaže...

imao sam s4 mini i nisam bio zadovoljan baterijom, preko noći je znalo nestat 5-6 posto, a uz aktivno korištenje interneta i screen on od 3-4 sata nije mogao izdržati dan

. sad imam moto g i mogu reći da mu je mana samo ta što je teži, na ostalo nemam zamjerki. meni sd kartica ne treba, jer ne slušam glazbu preko mobitela niti gledam filmove pa je 16gb dosta. s4 mini je imao bolju kameru od moto g.  meni ne tako bitno, glavno da ima autofokus i flash. znalo je biti problema sa kapacitivnim tipkama na s4 mini pa zato preferiram one screen-on kao na moto/lg/nexus

korisim ju u dual sim-u za posao i privatno, ekran odličan, baterija odlična, čisti android odličan, obećan android L. negdje sam pročitao da je moto g 90% flagshipa za 25% novaca. ovo je stvarno najbolja kupnja za 1400 - 1500 kn. do sada sam svaki telefon rootao, al ovaj zaista nema smisla. ima nadogradnju na 4.4.4 i internu memoriju 16gb, od čega je 13gb dostupno za aplikacije, slike itd.

ali ti kupuješ za žensku osobu, a njima je bitnija estetika. tu je mislim lg g2 mini ljepši, al nema light (nema automatske postavke svjetline ekrana)  i notification sensor. ne znam koliko je to nekome bitno, meni jeste, pogotovo za posao da se primjeti poruka/email/hangput itd. ima malo veći ekran s manjom rezolucijom , ali mobitel nije veći, jer ima manje 'mesa' pokraj displaya. lakši je od moto g i ima izmjenjivu bateriju i sd karticu. na mobicitiyu ga nabaviš za 150 funti.

Cudno je da ti je baterija bila slabija strana posto je po testovima poprilicno solidna (navodno bolja od Moto G). Inace slazem se da je Moto G bolji izbor (ako netreba sd karticu i vadljivu bateriju), ali je i osjetno vec dok meni osobno s4 mini daje osjecaj u ruci otprilike kao iPhone 5/s koji je odlicne velicine za zensku ruku pa ne znam kako bi joj Moto G legao, a tesko da ga negdje u HR moze isprobat.

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.8.2014 22:04 (gamer34).
12 godina
neaktivan

hvala na opseznim komentarima :) sutra cu joj rec pa nek si procita i odluci kaj bude..
e da to je bed da nemas gdje isprobat, al kupio jedan frend prek amazona pa ima gdje isprobati..hvala jos jednom

17 godina

S4 mini se također  strašno grijao kad bi imao malo duže upaljen GPS

0 0 hvala 0
14 godina
flukscro kaže...

hvala na opseznim komentarima :) sutra cu joj rec pa nek si procita i odluci kaj bude..
e da to je bed da nemas gdje isprobat, al kupio jedan frend prek amazona pa ima gdje isprobati..hvala jos jednom

Eto ako moze isprobat super, s4 mini imas u skoro svakom vip ili t mobile centru,a Moto G kod frenda pa najbolje neka sama odluci koji joj bolje lezi. Takoder vrijedi napomenut da je Moto G dosta jeftiniji u Hrvatskoj (500tinjak kn), a realno su tu negdje.

15 godina

Posjedujem S4. Za sve one koji misle da su oni silni senzori korisni, varaju se. Ja ih, kao i ostalih 94.7521% korisnika ne koristim. Jednstavno jer su beskorisni, a i samo troše bateriju. Zašto bi pobogu mahao rukom da listam fotke, kad imam 10 zdravih prstiju. Mislim, i jedan zdrav je dovoljan. 

A S4 mini je jako dobar uređaj, meni nekako draži od "velikog brata".

Ali je precjenjen, skup je. 

...Vrhunac moje popularnosti je bio kada me 50 cent spomenuo u pjesmi...
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina

Po meni je većina Samsung telefona skuplja za ono isto što daje konkurencija, barem 20%

1 0 hvala 0
15 godina
hrvooje kaže...

Po meni je većina Samsung telefona skuplja za ono isto što daje konkurencija, barem 20%

Al da su kvalitetni, jesu.

Nije ni S5 loš, ali su ga izgledom syebali. One rupice i materijal i meso oko ekrana, nije baš prikladno za mob koji je flahship i koji košta tolko love.

...Vrhunac moje popularnosti je bio kada me 50 cent spomenuo u pjesmi...
14 godina
odjavljen
Kvalitetni jesu al kad mi mob od toliko para (s5) zasteka svakodnevno, stukao bi ga od zid
11 godina
neaktivan

Pozz. Treba mi pomoc oko odabira mobitela. Razmisljao sam da kupim LG L9, ali sam cuo da je sklon kvarenju. Sada razmisljam da kupim Xperiu L ili Samsung galaxy core g350, pa mozete li mi vi reci koji bi od ta dva mobitela bio bolji. Kupujem mobitel nekog srednjeg ranga, tj neka normalna cijena, nista preskupo, poput galaxy s4,s5. Pa bih vas zamolio da mi date neke prijedloge, koji bi mobitel iz te neke srednje klase bilo najbolje da kupim. Takodjer bih vas zamolio da mi kazete kako prepoznati mobitel koji nije original, npr kako prepoznati Xperu L koja nije original,tj gdje se takve stvari prodaju, da bih se sacuvao toga. Takodjer me zanima jos jedva stvar. Kako to da Nokia lumia koja je poprilicno jeftinija od Xperie L podrzaje HD, a Xperia L ne podrzaje. To su neka moja pitanja, nadam se pomoci :D

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.8.2014 1:52 (Officer).

0 0 hvala 0
16 godina
Officer kaže...

Pozz. Treba mi pomoc oko odabira mobitela. Razmisljao sam da kupim LG L9, ali sam cuo da je sklon kvarenju. Sada razmisljam da kupim Xperiu L ili Samsung galaxy core g350, pa mozete li mi vi reci koji bi od ta dva mobitela bio bolji. Kupujem mobitel nekog srednjeg ranga, tj neka normalna cijena, nista preskupo, poput galaxy s4,s5. Pa bih vas zamolio da mi date neke prijedloge, koji bi mobitel iz te neke srednje klase bilo najbolje da kupim. Takodjer bih vas zamolio da mi kazete kako prepoznati mobitel koji nije original, npr kako prepoznati Xperu L koja nije original,tj gdje se takve stvari prodaju, da bih se sacuvao toga. Takodjer me zanima jos jedva stvar. Kako to da Nokia lumia koja je poprilicno jeftinija od Xperie L podrzaje HD, a Xperia L ne podrzaje. To su neka moja pitanja, nadam se pomoci :D

Eto baš su par postova iznad spominjali moto g, a to je po meni daleko najbolje što srednja klasa može ponuditi.

Ima odličan ekran i stock android, a minusi su nedostatak utora za sd karticu i prosječna kamera, pa ti sad vidi.

13 godina
nul-3 kaže...

Nije ni S5 loš, ali su ga izgledom syebali. One rupice i materijal i meso oko ekrana, nije baš prikladno za mob koji je flahship i koji košta tolko love.

te "rupice" se skoro i ne primjete kad drzis telefon u ruci, na slikama je drugacije

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
14 godina
odjavljen
Takoder dajem glas za Moto G, uvijek bi ga prije S4 mini uzeo
13 godina
MARKOZD15 kaže...
Takoder dajem glas za Moto G, uvijek bi ga prije S4 mini uzeo

Napomena vezano za Moto G, postoji 4G verzija koja ima 8GB interne memorije, ali i utor za SD kartice, a cijena joj nije puno veca od "obicne" 8GB verzije, barem koliko sam vidio na mobicityju..
11 godina
neaktivan

Koliko bi ona kostala otprilike, u markama, i koliko ima internne menorije

Sta mislite da l' se isplati kupovat galaxy core g350 ili xperu L, i koji je bolja opcija, i ako niisam previse naporan predlozite jos par nekih finih mobitela srednjeg ranga pa da mogu pogledat recenzije i to

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.8.2014 9:33 (Officer).

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

ima li na mobicity android s 2gb ram za 1700kn? ili kod nas, moze i kinez

0 0 hvala 0
13 godina
djurek03 kaže...

Imas Asus Zenfone 5, on ti kosta oko 1300kn na mobicity..
11 godina
neaktivan

nije raspoloziv...

13 godina
djurek03 kaže...

nije raspoloziv...

baci oko na amazon/ebay

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
14 godina
djurek03 kaže...

Za 1800kn imas Xiaomi Mi3.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice