al sta ne pokriva mobicity troskove dostave ako nesto ne valja s mobitelom?

Nisam siguran kako ide s pokrivanjem troskova, ali ja osobno nebi tako rijesavao garnaciju da ne mogu osobno predat i pokupit mobitel, a i sigurno traje duze (mada ni nasi serviseri nisu ekstra brzi).
Garancija se šalje u UK, do tamo ti plaćaš poštarinu, a natrag oni.
Xiaomi mi3 ili Lg G2 ?
Xiaomi dode 1800 kn a lg nov 2200, s tim da bi neki polovan probao naci.. prijatelj kupio za 1800 star mjesec dana prrko njuskala, pa na tako nesto ciljam kod kupovanja preko njuskala
Ili neki drugi za oko 1800kn?
Xiaomi mi3 ili Lg G2 ?
Xiaomi dode 1800 kn a lg nov 2200, s tim da bi neki polovan probao naci.. prijatelj kupio za 1800 star mjesec dana prrko njuskala, pa na tako nesto ciljam kod kupovanja preko njuskala
Ili neki drugi za oko 1800kn?
Osobno bih se radije isprsio za G2.
Ako ništa drugo, sigurnije, dugotrajnije, a i lakše izvedivo jamstvo.
2 | Xiaomi Mi3 |
---|---|
18 | LG G2 |
Koliko mogu dobit za godinu dana star Galaxy S3 Mini, bijeli, 100% ispravan, jedino je zadnja maska malo izgrebana od korištenja, ali ništa s čim se nemože živjeti.
I ima li tko da bi ga uzeo u zamjenu za neki Sony ili HTC istih karakteristika? (Požega) Promjenio bi malo mobitel jer ga koristim već godinu dana, a trenutno nemam love za novi, a i ugovor mi tek za godinu dana ističe
I za slučaj da ga prodam, šta mogu kupit za njegovu cijenu, ali opet da je HTC ili Sony istih karakteristika?
Sony Xperia M2 ili ostati na Samsung Galaxy S advance I9070 ?
http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=6146&idPhone2=4469
Sony Xperia M2 ili ostati na Samsung Galaxy S advance I9070 ?
Ako imas love upgrade se definitivno isplati. Veci ekran, vise rama, noviji Android, jaci, bolja baterija i kamera...
ako prodam mogu zaraditi na moto g 16gb dual. mislio sam malo probat lg g2 mini i još mi ostane par sto kuna od prodaje moto. jedino što sam čitao da je zvuk pri razgovoru dosta loš, al baterija je najbolja od svih 'minija'
Naravno, nakon Sony Xperia Z1 Compact, tek onda ima najbolju bateriju od svih minija, ako i onda, iako to nije mini mobitel, nikako.
LG G ili Xperia Z ?
Xperia Z.
Xperia Z.
Zasto? :)
Naravno, nakon Sony Xperia Z1 Compact, tek onda ima najbolju bateriju od svih minija, ako i onda, iako to nije mini mobitel, nikako.
mini je jedino po velicini ekrana :D
jel se isplati uzeti xperiu M2 i onaj prestigio od 7,85" incha na preplatu za 500kn i svaki mjesec nekih 160kn placati??? jer ionak moram tablet i mob kupiti pa..
LG G ili Xperia Z ?
Misliš na E975, odnosno optimus G ?
Jel LG G2 ima senzor kao S4, onaj kada 'mahneš' rukom iznad njega pa on ide gore dolje?
S4 mini Duos?
http://www.protis.hr/products/details/smartphone-samsung-galaxy-s4-mini-duos-i9192-dual-sim-427-multitouch-krait-300-dual-core-17ghz-15gb-ram-8gb-flash-microsd-wifi-bt-2x-kamera-android-42-bijeli/86270
Na žalost proizvod nije dobavljiv, a ne mogu ga pronaći u drugim dućanima. :(
Ima još kakav sličan mobitel ili taj u nekom drugom dućanu?
S4 mini Duos?
http://www.protis.hr/products/details/smartphone-samsung-galaxy-s4-mini-duos-i9192-dual-sim-427-multitouch-krait-300-dual-core-17ghz-15gb-ram-8gb-flash-microsd-wifi-bt-2x-kamera-android-42-bijeli/86270
Ha kad sam bio linko bio je dostupan. Mozda S5 mini duos al ce bit skuplji?
Sestra kupuje novi mobitel, bitno je da nije prevelik (do 4") i da ima prednju kameru...cijena maax 2000kn
S4 mini Duos?
Ha kad sam bio linko bio je dostupan. Mozda S5 mini duos al ce bit skuplji?
A znam da je bio dostupan, ali dok se sredi odobrenje nema :(
S5 mini duo sim ne mogu pronaći kod nas u dućanima (probao i preko nabava.net)
Tek je izašao, trebao bi biti uskoro i kod nas dostupan.
U međuvremenu, imaš li još kojih želja po izgledu osim Samsunga?
Sestra kupuje novi mobitel, bitno je da nije prevelik (do 4") i da ima prednju kameru...cijena maax 2000kn
Galaxy s4 mini, ima 4.3" ekran, ali je i dalje u dosta malom kucistu.
Koji mobitel do 3500kn?
to sam i razmisljao, s4mini ili moto g mozda iako je i on malo veci..nezz kaj drugo ima pametno u tom rangu..
Koji mobitel?
2 | iPhone 5 |
---|---|
0 | Galaxy S4 |
4 | LG G2 |
11 | LG G3 |
4 | Neki drugi? (Navedite koji) |
Koji mobitel do 3500kn?
One M8, G3, Z2 ili S5 ako zelis Android. Lumia 930 ako zelis WP. A ako zelis iPhone cekaj 6icu.
Po meni M8 ili Z2, ovisi dali više voli metal ili staklo/metal, M8 ima bolje zvučnike, dok Z2 ima bolju bateriju.