Pozdrav ekipa
Koji mobitel kupiti do 1400 kuna? Mobitel bih koristio za surfanje po internetu, ponekad bi dosadu ubio nekim igrama i da ima solidnu kameru. Molim vas nabrojite mi tu neke mobitel, boljih marki molim, što duži vijek trajanja :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pozdrav ekipa
Koji mobitel kupiti do 1400 kuna? Mobitel bih koristio za surfanje po internetu, ponekad bi dosadu ubio nekim igrama i da ima solidnu kameru. Molim vas nabrojite mi tu neke mobitel, boljih marki molim, što duži vijek trajanja :)
Moto G ili Nokia Lumia 520.
Odustao sam od lumije 520.. ne preferiram motorolu..
Što misliš o s3 mini? alcatelu ot 997d? huawei ascend w1?
Odustao sam od lumije 520.. ne preferiram motorolu..
Što misliš o s3 mini? alcatelu ot 997d? huawei ascend w1?
Svi ti mobiteli koje si nabrojao su barem duplo slabiji od Moto G.
Hvala na pomoći raspitat ću se o toj motoroli, jesi li ti vlasnik te motorole ili?
Pa znaci i u rangu cijene sony-eve xperie L
Hvala na pomoći raspitat ću se o toj motoroli, jesi li ti vlasnik te motorole ili?
Ne, ja sam vlasnik Sony Xperie Z. Ali osobno kao i cijeli forum ti mogu preporučiti Moto G, quad core za 1000 i nešto kuna, kud ćeš bolje.
Pa znaci i u rangu cijene sony-eve xperie L
lg optimus g, nexus 4, galaxy s3
Ne, ja sam vlasnik Sony Xperie Z. Ali osobno kao i cijeli forum ti mogu preporučiti Moto G, quad core za 1000 i nešto kuna, kud ćeš bolje.
1300 kn je 8gb moto g + poštarina
A poštarina je koliko?
zavisi od prodavača na ebayu, amazonu. neki nude besplatnu poštarinu, neki ne.
Mene je jako strah kupiti MOTOROLU, brat mi je kupio prije dvije godine motorolu defy mini, nakon 2 godine 3 puta na popravku.. Sviđa mi se jako Moto G, ali ne znam kakve je kvalitete, vijek trajanja..
Mene je jako strah kupiti MOTOROLU, brat mi je kupio prije dvije godine motorolu defy mini, nakon 2 godine 3 puta na popravku.. Sviđa mi se jako Moto G, ali ne znam kakve je kvalitete, vijek trajanja..
Preživjela je pola sata pod vodom na testu kod Erice Griffin, robusne je izrade, a i ovo je Motorola pod Googleom bila. Sve u svemu, mislim da je sasvim dobre kvalitete.
Preživjela je pola sata pod vodom na testu kod Erice Griffin, robusne je izrade, a i ovo je Motorola pod Googleom bila. Sve u svemu, mislim da je sasvim dobre kvalitete.
Slazem se, sigurno je kvalitetan uredaj i ja cak razmisljam da zamijenim Nexus 5 za njega cisto zbog velicine i puno nize cijene, ali ipak treba napomenut da se svaki mobitel moze pokvarit, a kod Moto G-a je malo zeznuto sto bi ga se na servis trebalo slat u UK, a ne znam dali bi to kolegi pasalo posto vidim da nije siguran u Motorlinu kvalitetu(mada po meni bez razloga) i jos bi se onda u slucaju kvara morao hebat sa slanjem.
Pomoooć, ako piše US GSM unlocked, jel to znači da je samo otključan za američke mreže ili?
Recite mi sto biste vi radije odabrali,samsung galaxy note3 ili lg nexus 5.Mobitel bi naj vise sluzio za saltanje po internetu,gledanju filmova i ponekad igranja igrica

Recite mi sto biste vi radije odabrali,samsung galaxy note3 ili lg nexus 5.Mobitel bi naj vise sluzio za saltanje po internetu,gledanju filmova i ponekad igranja igrica
Ako je gledanje filmova primarno (iako sumnjam) onda Sony Xperia Z Ultra, a ako ne onda Note III zbog boljih multimedijalnih sposobnosti.
Ja sam bio takodjer u nedoumici oko odabira uredjaja i to dobrih mjesec dana. Lg g2,nexus 5,htc one, sony z1, note 3. Sve moguce testove i usporedbe sam prosao i ispitao. Nakraju odlucio za note 3 od njega me najvise odvacila cijena ali sad nezalim ni jedne kune koliko sam ga platio. Svi su vrhunski uredjaji da se razumijemo ali note 3 je ipak malo ispred njih i neces pozaliti ako ga odaberes.
Jel zna tko jel vrijede ove "pisane garancije" od ovih švercera koji prodaju po njuškalu. Zna tko sistem kak oni imaju tak povoljne uređaje i koliko je pouzdano uopće kupiti od njih?
extra ponuda. lumia 520 za 799 kn!!
Jel zna tko jel vrijede ove "pisane garancije" od ovih švercera koji prodaju po njuškalu. Zna tko sistem kak oni imaju tak povoljne uređaje i koliko je pouzdano uopće kupiti od njih?
Ne, ne i ne. Ukratko ;)
Od ukradenih, pokvarenih, napola popravljenih do svakakvih i prodaju se pod nove.

Vecer narode
za mobitel mogu izdvojiti nekih neki 1200-1600kuna moze koja preporuka
trenutno meni je zapela za oko sony L
http://www.gsmarena.com/sony_xperia_l-5363.php
Moto G ako uspiješ doć do nje ili Lumia 920 možda iako mislim da je ona malo skuplja?
S3 relativno nov se također zna nać za te pare ak malo detaljnije potražiš.

Bjezi od takvih garancija... imaju otvorene obrte na zene i slicno. A nedaj boze da se pokvari kad mu doneses uredjaj naplatit ce ti popravak masno jer ce tvojom krivicom biti izazvan kvar. A uredjaji se najvise izvana nabavljaju kod takvih slucajeva. Najbolje ti je gledat uredjaje na produzenje preplate koji imaju garanciju od jednog od operatera...
Bjezi od takvih garancija... imaju otvorene obrte na zene i slicno. A nedaj boze da se pokvari kad mu doneses uredjaj naplatit ce ti popravak masno jer ce tvojom krivicom biti izazvan kvar. A uredjaji se najvise izvana nabavljaju kod takvih slucajeva. Najbolje ti je gledat uredjaje na produzenje preplate koji imaju garanciju od jednog od operatera...
Potpis .
Pozdrav, što mislite o nokiji lumiji 520? Imali koji bolji mobitel za 700 kuna? Je li zadovoljava korisnika koji mobitel namjerava koristit za surfanje po netu, slušanje glazbe i ponekad pogledati koji film, i naravno za igranje igrica.. Hvala