Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.471
|
čitano: 12.933.194
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
odjavljen
Pomoć pri odabiru mobitela

Morate se prednaručiti u Linksu ako želite doći do tog mobitela zato jer su količine ograničene.

Bar ako vam se neda čeka.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Pomoć pri odabiru mobitela

jedino sta ima manje ka aplikacija nego na androidu (ZTE III).... iako mi ne smeta to.... sad je 300 kuna ako produžin ugovor priko web shopa

14 godina
neaktivan
nani_cropes kaže...

Da, ne kažem da nije best buy radi cubota nego samo jer sam pod dojmom mi se ne čini da bi za tako veliku razliku u cijeni svejedno mogo bit best buy... Ko što sam reko, treba usporedit s ostalim mobovima dostupnim u našim trgovinama..

Nego, ima čak i FM transmitter hah ako to nekome znači :P http://geekaphone.com/compare/Gigabyte-GSmart-Sierra-S1-vs-Sony-Xperia-Z

Ovo iza je plastični poklopac s takvom imitacijom, jel da? Teško da je metal

Sumnjam da je metal.

17 godina
Deawood kaže...

Morate se prednaručiti u Linksu ako želite doći do tog mobitela zato jer su količine ograničene.

Bar ako vam se neda čeka.

Ma kak da ne. Pa nisam ga lud prvi kupit pa da se ispostavi da je telefon smeće {#} A znalo im se zalomit (Rio R1).

Sam polako, nije meni problem pričekat 2-3 tjedna dok se zalihe ne popune, a možda i cijene budu malo niže u drugim trgovinama. {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.9.2013 17:15 (lllnuclearlll).
14 godina
odjavljen

Samo kažem.

1 0 hvala 1
17 godina
Deawood kaže...

Samo kažem.

Ma sve 5 {#}

12 godina
neaktivan

Trebam pomoć oko kupnje novog mobitela...Ne razumijem se baš mnogo u mobitele{#}...na internetu sam vidjela Sony Xperiu Z i super izgleda pogotovo u bijeloj boji{#}! Ali neki dan sam vidjela cool mobitel u drugarice - Samsung Galaxy S4, ali nisam znala da je to toliki ekran{#}! I sad se nemogu nikako odlučiti! Šta vi preporučujete? Koji od ova dva da uzmem ili neki drugi? Samo ako želite preporučiti neki drugi da ne bude skuplji od ova dva...Hvala vam unaprijed!{#}

P.S. Mobitel trebam kupiti prekosutra...{#}

Enaa

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

Ja prodajem Xperiu S frendu, i tražim mob neki, da ima solidnu autonomiju i bar donekle ok kameru.

Igrice ne igram, samo mi je bitno da je donekle fluidan, stavio bi Nova launcher, znači nikakav heavy user.

Dual sim bi bio oke :P

Windows phone bi volio isprobati, iPhone mi izlazi iz budžeta, N9 sa MeeGo Os-om  možda, pucajte sa savjertima.

Dakle - Win OS, MeeGo, iOS možda , Android

- solidna kamera, blic obavezan

- garancija bar godinu dana

Njuškalo ofc gledam pa..pucajte sa savjetima.

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.9.2013 22:15 (Phantom_RI).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
lumia 720
14 godina
Enaa kaže...

Trebam pomoć oko kupnje novog mobitela...Ne razumijem se baš mnogo u mobitele{#}...na internetu sam vidjela Sony Xperiu Z i super izgleda pogotovo u bijeloj boji{#}! Ali neki dan sam vidjela cool mobitel u drugarice - Samsung Galaxy S4, ali nisam znala da je to toliki ekran{#}! I sad se nemogu nikako odlučiti! Šta vi preporučujete? Koji od ova dva da uzmem ili neki drugi? Samo ako želite preporučiti neki drugi da ne bude skuplji od ova dva...Hvala vam unaprijed!{#}

2 Xperia Z
8 Galaxy S4
6 Nesto drugo
14 godina
Phantom_RI kaže...

Ja prodajem Xperiu S frendu, i tražim mob neki, da ima solidnu autonomiju i bar donekle ok kameru.

Igrice ne igram, samo mi je bitno da je donekle fluidan, stavio bi Nova launcher, znači nikakav heavy user.

Dual sim bi bio oke :P

Windows phone bi volio isprobati, iPhone mi izlazi iz budžeta, N9 sa MeeGo Os-om  možda, pucajte sa savjertima.

Dakle - Win OS, MeeGo, iOS možda , Android

- solidna kamera, blic obavezan

- garancija bar godinu dana

Njuškalo ofc gledam pa..pucajte sa savjetima.

Do kolko para? Inace Nokia n9 je po meni super uredaj, imao sam ga par mjeseci i bio sam jako zadovoljan, steta sto je napusten. I inace ako hoces odlicnu kameru i solidnu autonomiju za ne velike novce, Nokia n8.

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One
14 godina
Enaa kaže...

Ako ti je s4 prevelik, Xperia je jos veca. Mozda da ciljas na nesto tipa iPhone?? Ili s4 mini ako hoces android?

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One
14 godina
protjeran

Pozdrav, trebao bi neki android mob do 500kn ako je to moguće, novo ili rabljeno??

Jako mi se sviđao mini 2 u tom rangu pa me zanima ima li sada nešto bolje ili??

Može li se uopće kupiti novi android telefon za 500kn?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Doctor Freak kaže...

Pozdrav, trebao bi neki android mob do 500kn ako je to moguće, novo ili rabljeno??

Jako mi se sviđao mini 2 u tom rangu pa me zanima ima li sada nešto bolje ili??

Može li se uopće kupiti novi android telefon za 500kn?

https://www.hgshop.hr/artikl.aspx?pid=17412

Iskreno rečeno, telefon za te novce uopće nije loš. Dobiš i 2 baterije. Jedino što je android na njemu 2.3, ali za osnovne stvari za koje će služiti i više nego dovoljno.

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.9.2013 10:50 (lllnuclearlll).
14 godina
neaktivan

Pozdrav, 

kupujem si novi mobitel, pa me zanima neki do 2000-2100kn, android, uvjet je da je novi.

Neki koje si ja gledam, ili preporučiti nešto treće. 

15 LG Optimus 4x HD
0 Samsung S3 mini
0 Samsung S2 Plus
0 HTC One S

0 0 hvala 0
17 godina
Mystic01 kaže...

Pozdrav, 

kupujem si novi mobitel, pa me zanima neki do 2000-2100kn, android, uvjet je da je novi.

Definitivno Optimus. Aj mi samo reci gdje se taj telefon može nabavit za taj novac?

14 godina
neaktivan

Pa ja sam naletio u oglasniku, jedino što nisam zvao, p.s. pošto samo u EU možda si ga i vani kupim ako odlučim na njega

1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
lllnuclearlll kaže...
Mystic01 kaže...

Pozdrav, 

Definitivno Optimus. Aj mi samo reci gdje se taj telefon može nabavit za taj novac?

Kod nas se u Bosni moze kupiti optimus 4x nov za 1700 kn otprilike u trgovini.

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.9.2013 11:37 (Intelovac123).
17 godina
Intelovac123 kaže...

Ma daj trgovinu idem po njega sutra. Sumnjam nekak u to, mislim da si nešto krivo vidio.

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.9.2013 11:40 (lllnuclearlll).
15 godina
neaktivan
lllnuclearlll kaže...
Intelovac123 kaže...

Ma daj trgovinu idem po njega sutra. Sumnjam nekak u to, mislim da si nešto krivo vidio.

http://univerzalno.com/Kategorije.aspx?kategorija=mobiteli&podkategorija=3

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx
14 godina
neaktivan
Intelovac123 kaže...
lllnuclearlll kaže...
Intelovac123 kaže...

Hvala, pretpostavljam da ta garancija ne vrijediu Hrv?

15 godina
neaktivan
Mystic01 kaže...
Intelovac123 kaže...
lllnuclearlll kaže...
Intelovac123 kaže...

Hvala, pretpostavljam da ta garancija ne vrijediu Hrv?

Nzm ali ja sam kod njih kupio HTC ONE S,stigao sledeci dan..

I ja sam se dvoumio izmedju njega i Optimusa al HTC je ljepsi i to je verzija sa krait procesorom tako da su im performanse tu negdje.

13 godina

galax s2 plus ili alcatel one touch idol?

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

Galaxy s2 plus

1 1 hvala 0
14 godina

Ovako ljudi trebam pomoć,najvjerojatnije uskoro kupujem mobitel,trenutno imam htc desire HD koji mi  vec polako krepava.

Što se tiče novog mobitela htio da ima dimenzije nešto kao samsung galaxy s3 mini ili malo veće,bitno mi je da je brz,da im dobru kvalitetu zvuka(imam svoje slušalice),koristit će se za muziku fejs i možda poneka igrica.

Dosad sam imao na pretplatu,ali si mislim uzet samo uređaj iz t-mobilea(sad imam t-mobile) pa da mi broj ostane isti i ovu staru micro SD karticu da si iskoristim.

Ako bi uzimao samo uređaj mislio sam negdje oko 2000-2800kn mi max dao,pa mi ni nešto preporučite.

Ili je bolje uzeti iz webshopa nekog a da je otključan za sve kartice.

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.9.2013 20:34 (Doca15).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Doca15 kaže...

Ovako ljudi trebam pomoć,najvjerojatnije uskoro kupujem mobitel,trenutno imam htc desire HD koji mi  vec polako krepava.

Što se tiče novog mobitela htio da ima dimenzije nešto kao samsung galaxy s3 mini ili malo veće,bitno mi je da je brz,da im dobru kvalitetu zvuka(imam svoje slušalice),koristit će se za muziku fejs i možda poneka igrica.

Dosad sam imao na pretplatu,ali si mislim uzet samo uređaj iz t-mobilea(sad imam t-mobile) pa da mi broj ostane isti i ovu staru micro SD karticu da si iskoristim.

Ako bi uzimao samo uređaj mislio sam negdje oko 2000-2800kn mi max dao,pa mi ni nešto preporučite.

iskreno preporucam xperiu SP

13 godina
neaktivan
Doca15 kaže...

Ja sam danas uzeo samsung galaxy s2 plus i svakako ga preporucam....

14 godina
neaktivan

jel zna možda tko jel vip racer 3 mini u vipu oključan na sve mreže? 

by Težak

0 0 hvala 0
14 godina
k510 kaže...

jel zna možda tko jel vip racer 3 mini u vipu oključan na sve mreže?

Ne

12 godina
neaktivan

kupujem novi mob i u najuzi izbor pada lg optimus 4x HD, lg optimus L9, alcatel idol, huawei ascend w1. . . posto mi je trenutni mob dao svoje i dosta hitno mi treba novi mob + love se na hrpi bas i nema, ove nabrojane dobijem uz pretplatu po kolko tolko razumnoj cijeni. molim za pomoc.

hvala (:

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice