iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5
Ja koristim apex na njemu i radi odlično, ovaj 'originalni' sam probao i isto nisam imao problema.
Za preporuku će se javit netko drugi, ja ne pratim baš :)
Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
gamer34
Ako uzimas s njuskala do 2000kn ja bio isao na lg 4x hd
Ok sory nisam vidio
Uzeo bi mobitel sa WP 8 do cca 1500kn.
Sta bi uslo u taj cjenovni rang a da je dobro?
Bitne stavke su mi bljeskalica, ok kamera te ne ispod 4" ekran.
Nokia 820
Nokia 820
Ako se ne varam 820-ka je 2000kn na njuskalu trenutno.
Bacit cu oko jos.
Iphone 4 ili Huawei ascend y300 ?
Što bi bilo bolje za surfanje i pomalo možda neke igrice ?
sleme
Ja bi uzeo huawei
Posto smo se ipak odlucili uzimat s njuskala, ja sam malo istrazivao i izvuko jos neke mobitel u toj cijenovnoj katergoriji (sada je budzet pao na nekih 1500kn posto je s njuske). Uglavnom koji je najbolji mob od ovih:
Lumia 620- cca. 1300kn
S3 mini- cca. 1700kn
Desire x- cca. 1400kn
Ja bi osobno odabrao lumiu, ali ne znam dali je ona bolja za nekog tko nikad nije probao andorid i ovo bi mu bio prvi smartphone (trenutno koristi samsung corby).
Iphone 4 ili Huawei ascend y300 ?
Što bi bilo bolje za surfanje i pomalo možda neke igrice ?
iphone 4...igrice za iOS su puno bolje napravljene, adreno 203 na androidu neznam kakav je, imao samo prije negdje 2 godine adreno 205 i bio je solidan a sad neznam kakav je 203...vjv ce tu i tamo zalaggat koji put
o safariju za surfanje ne moram ni pricat
Posto smo se ipak odlucili uzimat s njuskala, ja sam malo istrazivao i izvuko jos neke mobitel u toj cijenovnoj katergoriji (sada je budzet pao na nekih 1500kn posto je s njuske). Uglavnom koji je najbolji mob od ovih:
Lumia 620- cca. 1300kn
S3 mini- cca. 1700kn
Desire x- cca. 1400kn
Ja bi osobno odabrao lumiu, ali ne znam dali je ona bolja za nekog tko nikad nije probao andorid i ovo bi mu bio prvi smartphone (trenutno koristi samsung corby).
s3 mini se da nac ispod 1700, ova lumia nije losa.
Istina, ako nadjem WP 8 po cijeni koja mi odgovara, svoj S3 mini cu dat za nekih 1400kn (pod garancijom u Vip-a) 
Lumia 620- cca. 1300kn
S3 mini- cca. 1700kn
Desire x- cca. 1400kn
Gledao sam za nove zapakirane uredaje pa je cijena takva, mozda se nade za 1600kn ali tesko.
Pa od ta tri s3 mini
Mobitel do 1000 kn.
Ako je sa njuškala dajte odma link oglasa.
Ako je sa njuškala garancija barem 1. godinu.
Lumia 620- cca. 1300kn
S3 mini- cca. 1700kn
Desire x- cca. 1400kn
ako nades za nekih 1400 huawei ascend P1 uzimaj odma
Ekran do 4", ascend je 4,3".
S3 mini definitivno frend mi ga ima i odlican je mob
Lč
zanima me od onih koji imaju, dali one touch idol laga u zahtjevnijim igricama kao sto su asphalt, modern combat ?
Kupio bih polovni samsung I5800 Galaxy 3...tip traži 300 -350 kn..jel to u redu...
Jel mi može neko reći šta bi valjalo pogledat,provijerit prije kupnje...
Hvala..
zanima me od onih koji imaju, dali one touch idol laga u zahtjevnijim igricama kao sto su asphalt, modern combat ?
Na sekundu dvije al nista strasno moze se sasvim normalno igrati
Htio bih kupiti novi mobilni telefon,ako moze neki predlog,do 250e Android ...Neki novi
Htio bih kupiti novi mobilni telefon,ako moze neki predlog,do 250e Android ...Neki novi
Alcatel OT 6010D (1575 kn) ili OT 6030D (1799 kn).
Pozdrav, koji izabrati između ovih i zašto?
| 0 | Sony Xperia E |
|---|---|
| 0 | Samsung S6500 Galaxy Mini 2 |
| 1 | Sony Tipo |
| 0 | LG Optimus L3 II E430 |
| 25 | Huawei Y300 |