Jel ima tko iz Zagreba da koristi LTE?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pozdrav. Kupujem novi mobitel, želim neku Sony Xperiu, ne kužim se nešto pretjerano u mobitele, ali se dvoumim između nekoliko njih. Bitno mi je da ima Android(naravno), da je malo bolja kamera sa više megapixela, sa bljeskalicom, ne manje od 5 , da ima također prednju kameru. Uglavnom mob najviše koristim za slikanje, za internet , skidam razne programčiće sa neta itd.. Sony Xperie su mi odlične zbog toga što nisu jednostavne i obične kao npr Nokia,Samsung. Pa evo ako možete pomoći u odabiru mislim se koji od ovih uzeti: Xperia Sola Mt27, Xperia P Lt22, Xperia J ... naravno možete mi predložiti još koji od Xperia, a da cijena nije viša od cijena ovih , negdje oko 1680kn. Stvarno ne znam koji izabrati i jel svi imaju ono što danas većina Androida ima, ili recimo kao npr Iphone 4 , opcije i to..Hvala
Pozdrav. Kupujem novi mobitel, želim neku Sony Xperiu, ne kužim se nešto pretjerano u mobitele, ali se dvoumim između nekoliko njih. Bitno mi je da ima Android(naravno), da je malo bolja kamera sa više megapixela, sa bljeskalicom, ne manje od 5 , da ima također prednju kameru. Uglavnom mob najviše koristim za slikanje, za internet , skidam razne programčiće sa neta itd.. Sony Xperie su mi odlične zbog toga što nisu jednostavne i obične kao npr Nokia,Samsung. Pa evo ako možete pomoći u odabiru mislim se koji od ovih uzeti: Xperia Sola Mt27, Xperia P Lt22, Xperia J ... naravno možete mi predložiti još koji od Xperia, a da cijena nije viša od cijena ovih , negdje oko 1680kn. Stvarno ne znam koji izabrati i jel svi imaju ono što danas većina Androida ima, ili recimo kao npr Iphone 4 , opcije i to..Hvala
Xperia j ni slučajno šteka ko luda, sola nije loša al danas 3.7" je malo xperia p zasad najbolja ili S ako uspijes nabavit za te pare a ove novije nećeš naći ispod 2000kn jedino možda daj još nekih 200 kn i uzmes xperia T ili V koja je najbolja od ovih
Bok ljudi!
Kupujem svoj prvi Android mobitel i sad imam mali budžet. Mislim se između tri mobitela.
ZTE Blade 3, Alcatel M'Pop ili Huawei Ascend Y300 ?
Ili preporučite neki drugi mob sa lijepim performansama u istom rangu cijena.
HVALA!
Xperia j ni slučajno šteka ko luda, sola nije loša al danas 3.7" je malo xperia p zasad najbolja ili S ako uspijes nabavit za te pare a ove novije nećeš naći ispod 2000kn jedino možda daj još nekih 200 kn i uzmes xperia T ili V koja je najbolja od ovih
A što misliš o Xperia Neo V, ona mi se najviše sviđa, ali je rijetka koliko vidim teško je naći novu na prodajnim mjestima?
Bok ljudi!
Kupujem svoj prvi Android mobitel i sad imam mali budžet. Mislim se između tri mobitela.
ZTE Blade 3, Alcatel M'Pop ili Huawei Ascend Y300 ?
Ili preporučite neki drugi mob sa lijepim performansama u istom rangu cijena.
HVALA!
podebljano
| 3 | ZTE Grand X Pro |
|---|---|
| 8 | Alcatel One Touch Idol |
A što misliš o Xperia Neo V, ona mi se najviše sviđa, ali je rijetka koliko vidim teško je naći novu na prodajnim mjestima?
Lijepo izgleda al nerazumijem zašto bi uzimao mob. Stariji od 2 god. I jednojezgreni su a ovi ostali dualcore i 1 giga rama sasvim dovoljno za ugodno korištenje
Trebao bi prijedlog nekog "srednjeg" mobitela za majku. Netreba nikakve specijalne funkcije, dovoljno je da je android, kapacitivni ekran, da donekle drži baterija i da nije prespor. Recimo nekih 500kn da je na njuskalu ili nekom oglasu, ako je dobar mob, cjena moze biti i malo visa. Hvala :)
Nesto kao ovo mozda LINK
Lijepo izgleda al nerazumijem zašto bi uzimao mob. Stariji od 2 god. I jednojezgreni su a ovi ostali dualcore i 1 giga rama sasvim dovoljno za ugodno korištenje
Pa zbog cijene, jer nemam novaca za mobitele koji su stari par mjeseci ili godinu dana...
Pa zbog cijene, jer nemam novaca za mobitele koji su stari par mjeseci ili godinu dana...
Imaš jeftini xperia p ili arc s
U hrvatsku je stigao Prestigio MultiPhone 5430 s Intel Atom Z2420 1.2ghz procesorom,ekranom veličine 4.3'' i cijenom od cca 1800kn 
Pa ti ne kužiš što ja tražim, želim nov mobitel, iz kutije a ne polovan jer se s tim ne želim zajeb**** , a nova xperia p ili arc s dođu 3000 i nešto kuna. Zato želim npr Xperiu Neo V ili nešto slično zbog cijene od nepunih 1500 kn nove na prodajnom mjestu.
Pa ti ne kužiš što ja tražim, želim nov mobitel, iz kutije a ne polovan jer se s tim ne želim zajeb**** , a nova xperia p ili arc s dođu 3000 i nešto kuna. Zato želim npr Xperiu Neo V ili nešto slično zbog cijene od nepunih 1500 kn nove na prodajnom mjestu.
Dodaj 299 kn i kupi ovaj mobitel iznad, ovaj prestigio.
Ima sve što poželiš 
Molim vas mišljenja o LG Optimus 2x P990.. ako ga je netko imao od forumaša. Da li ga ima igdje za kupit novoga i cijena?
Pozdrav, kupujem novi mob i nemogu odlučit što uzet, evo dajem vama na glasanje... a može i neki drugi prijedlog
hvala unaprijed...
| 23 | HTC One |
|---|---|
| 7 | Samsung GS4 |
mislio sam uzet mob na pretplatu, mislio sam ovaj koji bi placom 50kn mjesecno http://www.tele2.hr/privatni-korisnici/mobiteli/alcatel-idol/d395/?typid=2#txt , ili ovaj od 100kn mjesecno al neznam dali se isplati...http://www.tele2.hr/privatni-korisnici/mobiteli/lg-p880-optimus-4x-hd-black/d351/?typid=2#img
mislio sam uzet mob na pretplatu, mislio sam ovaj koji bi placom 50kn mjesecno http://www.tele2.hr/privatni-korisnici/mobiteli/alcatel-idol/d395/?typid=2#txt , ili ovaj od 100kn mjesecno al neznam dali se isplati...http://www.tele2.hr/privatni-korisnici/mobiteli/lg-p880-optimus-4x-hd-black/d351/?typid=2#img
Najbolje ti je uzeti mob u kešu bez ugovora, zato jer nećeš plačati 50kn nego 400kn.
Bila sam danas u t centru i huawei y300 kosta nepunih 1400 kuna
Vidim reklame da je taj mobitel oko 800 kuna.
U cemu je kvaka?
Bila sam danas u t centru i huawei y300 kosta nepunih 1400 kuna
Vidim reklame da je taj mobitel oko 800 kuna.
U cemu je kvaka?
da to je cijena u web shopu,dodjes u centar tamo te ceka nepunih 1400 kuna
Ja sam svog tamo platio 780 (100kn popusta i bez sim kartice)
Onda ova ne zna sto prica sto je i moguce jer u mom gradu postoji samo jedan t-centar na 100 tisuca ljudi.
Prvo cekas dva sata red pa te ova otpili sa nekim nebulozama.
Sad idem ponovno tamo i isprinat cu screen sa simpe
Cijena od 898kn je za korisnike bonova,a cijena samog uređaja je 1400kn
da to je cijena u web shopu,dodjes u centar tamo te ceka nepunih 1400 kuna
U bonbonu 900 kn
Pozdrav,
Tražim novi mobitel u cijenovnom rangu 1500 - 2000 kn. Mora biti Android telefon i po mogućnosti zaobišao bi Sony telefone. Razmišljao sam uzeti samsung galaxy S2 preko njuške. Do sada sam imao HTC Desire.
Pozdrav,
Tražim novi mobitel u cijenovnom rangu 1500 - 2000 kn. Mora biti Android telefon i po mogućnosti zaobišao bi Sony telefone. Razmišljao sam uzeti samsung galaxy S2 preko njuške. Do sada sam imao HTC Desire.
PAP5300
5430
Najbolje ti je uzeti mob u kešu bez ugovora, zato jer nećeš plačati 50kn nego 400kn.
kako 400 xs ?
Ne znam gdje da pitam pa cu ovdje. Sto se tice t mobile tarifa, jel postoje koji dodatni popusti uz njih? Nesto poput onog za mlade.
I koja je razlika ako uzimam preko webshopa ili u t centru?
TCP/IP - tri crna piva / i pelinkovac