Razmišljam o kupnji mobitela... Od mobitela tražim : iOS ili Android za operativne sisteme, minimalno 3.2 inča ekran, kamera od 5 megapixela sa blicom ( HD video poželjan ) , može i na pretplatu ali da mjesečni iznos pretplate nije skup ili nešto na Njuškalu... Do max 200 eura.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Od mobitela tražim : iOS ili Android za operativne sisteme, minimalno 3.2 inča ekran, kamera od 5 megapixela
Na njuškalu možeš naći xperiu neo ili ray.
- iOS iphone 4 al to ti prelazi cijenu, ima 3GS do 200€ (1500kn)
Koju mrežu koristiš za pretplatu?
Vip. Ali može i rabljeno nešto... Bitno mi je da zadovoljava kriterije koje sam napisao.
Bitno mi je da zadovoljava kriterije koje sam napisao.
http://www.njuskalo.hr/sony-ericsson-ostali/xperia-neo-v-oglas-4362320
http://www.njuskalo.hr/sony-ericsson-ostali/xperia-neo-v-mt15-black-oglas-4303405
http://www.njuskalo.hr/sony-ericsson-ostali/sony-ericsson-xperia-ray-oglas-4369337
Evo ti neki oglasi, imaš ih još na njuškalu pa pogledaj.
sony ericsson xperia arc s mozes kupiti u vipu za 1800 kn u bez limita 100 evo http://www.vipnet.hr/privatni-pretplatnici/mobilni-telefoni/-/phone/4033
Koji? :)
Huawei ima Gingerbread (ne bih se mučio sa custom ROMovima), bolji ekran (bolji odziv, po recenzijama na Internetu), bolju cijenu, meni je ljepši (obožavam ova 4 toucha na dnu), ali ima goru kameru (i nema prednju), no meni kamera ne smeta toliko.
Kojega biste odabrali?
| 14 | Huawei U8650 |
|---|---|
| 1 | Alcatel OT-990 |
Sam sebi si odgovorio, Huawei. 
Nista ne preferiram!
http://www.univerzalno.com/mobiteli/samsung/detaljnije/samsung-i9103-galaxy-r/1256
http://www.univerzalno.com/mobiteli/sony-ericsson/detaljnije/sony-ericsson-arc-s/1190
Jedan od ta dva, najbolji izbor na toj stranici do 600km (prelaze 10km al vjerujem da to nije problem)
- Lično uzeo bi galaxy R.
BTW: Sad baš imate recenziju na GSMAreni.
dont tač prekidač, bi koz struja going tu kil!
Pozz
Planiram sebi uzimati mobitel , pa neznam koji bi jer ih ima vise : ali ono sto trazim kod mobitela je da ima dobar touch , dobru kameru i dobar zvucnik kao i da je kvalitetno uraden , a to sam sve nasao kod Samsunga S8500 Wave cijena je 345KM=1380kn , pa ako ima neki bolji da mi preporucite za ovaj novac i zanima me da li je neka velika razlika izmedu S8500 , S8530 , S8600 , Galaxy S i Galaxy S+ , pa da je razlika u ciejni 700-800kn.
Pozz
Planiram sebi uzimati mobitel , pa neznam koji bi jer ih ima vise : ali ono sto trazim kod mobitela je da ima dobar touch , dobru kameru i dobar zvucnik kao i da je kvalitetno uraden , a to sam sve nasao kod Samsunga S8500 Wave cijena je 345KM=1380kn , pa ako ima neki bolji da mi preporucite za ovaj novac i zanima me da li je neka velika razlika izmedu S8500 , S8530 , S8600 , Galaxy S i Galaxy S+.
Lol Galaxy S+ je daleko najbolji od svih njih.
Ogromna je razlika, a prvo je to što Galaxy-i imaju Android.
Ostali imaju Badu koja baš nije dobro proslavljena.
Pozz
Planiram sebi uzimati mobitel , pa neznam koji bi jer ih ima vise : ali ono sto trazim kod mobitela je da ima dobar touch , dobru kameru i dobar zvucnik kao i da je kvalitetno uraden , a to sam sve nasao kod Samsunga S8500 Wave cijena je 345KM=1380kn , pa ako ima neki bolji da mi preporucite za ovaj novac i zanima me da li je neka velika razlika izmedu S8500 , S8530 , S8600 , Galaxy S i Galaxy S+ , pa da je razlika u ciejni 700-800kn.
Kao što je kolega rekao, Galaxy S+.
BadaOS ima potencijala, kojeg treba provodit kroz god-dvije.
Galaxy S+ ti je poboljšani S, tako da nema razmišljanja.
Provjeri za koliko možeš dobiti Galaxy R. Ima istu kameru kao i S+, ali je dual core, i dobija ICS. Jedina mana je S-LCD.
Znam i ja da je bolji ali nekako mi se nesvida sto je oklop plasticni kod wave mi je bolje jer je metalni i jeftiniji je , a ako je Android bolji od Bada zbog vise aplikacija to mi nije bitno , a i bada je noviji os i samo gasamsung koristi dok android vecina mobitela
Galaxy R je 2400kn i to mi je puno a nije mi ni potrebno evo sa ove starnice sta bi mi preporucili do 1400kn
a kakva je razlika izmedu s8500 i s8530 osim sto je u s8530 veci ekran jel ima nekih poboljsanja drugih
Znam i ja da je bolji ali nekako mi se nesvida sto je oklop plasticni kod wave mi je bolje jer je metalni i jeftiniji je , a ako je Android bolji od Bada zbog vise aplikacija to mi nije bitno , a i bada je noviji os i samo gasamsung koristi dok android vecina mobitela
Nije Android bolji samo zbog više aplikacija.
Nema područja u kojemu je Bada bolja od Androida.
Galaxy R je 2400kn i to mi je puno a nije mi ni potrebno evo sa ove starnice sta bi mi preporucili do 1400kn
a kakva je razlika izmedu s8500 i s8530 osim sto je u s8530 veci ekran jel ima nekih poboljsanja drugih
Bada je potpuno drukčiji od Androida.
Android je fluidniji, brži i napredniji.
Bada je ostala u naprijeđenom Symbianu.
Također, Android development je nešto sasvim drugo od bilo koje platforme.
Uzmi Galaxy S+.
rekao sam do 1400kn=350KM
a Galaxy S+ je 530KM=2100kn ipak previse za mene
rekao sam do 1400kn=350KM
a Galaxy S+ je 530KM=2100kn ipak previse za mene
Zasto si ga onda naveo?
samo sam htio znati kolika je razlika izmedu ovih mobitela i da li vrijedi razlika od 800kn izmedu galaxy s+ i s8500 , a ne da bih ka i kupio kao sto sam i napisao. Ako vam nije problem da mi preporucite neki mobitel do 1400kn=350KM sa one stranice uz obrazlozenje zasto bas taj mobitel
Mislim da na Waveu dok je Androidu ne rade pozivi...
a ako je Android bolji od Bada zbog vise aplikacija to mi nije bitno
evo sa ove starnice sta bi mi preporucili do 1400kn
Android je bolji zato što je fluidniji,brži, puno više aplikacija itd.
ali ako tebi to ništa ne znači onda ne vidim razlog žašto da ne uzmeš ono što ti se sviđa -
u tom slučaju S8500 Wave.
Na toj stranici donekle do te cijene našao sam ovo:
Motorola Defy 370km
Samsung galaxy S i9000 360km
'mrzim kad mi Metro 2033 ide manje od 250fps || EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
LG ima 3,2", a Huawić 3,5", ako se nevaram.
Pa, sad, vidjet će se da je slika lošija, ali...
U tom će se slučaju vidjeti razlika, pola inča u toj klasi znači puno.
Ali u ovom slučaju ti je pzno pametnije uzeti Huawića, Imat češ dijagonalu ko susjed s iPhonom, Gingerbread, a sad, jedini problem su tih 40ppi-a manje.
Ljudi kažu da ,u je kamera loša, ali ovakvi low-cost modeli se ne kupuju zbog kamere.
Pa me samo zanimalo hoću li se razočarati što se toga tiče...
Pa me samo zanimalo hoću li se razočarati što se toga tiče...
Pa možeš čak i pričekati malo, možda dođe koji novi low-cost smartphone ove godine.
Barem jedno mjesec dana.
Sinoć sam imao priliku koristiti SE Neo, mamina kolegica kupila u Njemačkoj, sa HR meni. 140% ga kupujem ove godine, ali prije Neo V ako bude koji sa nižom cijenom.
U8650 ima 320x480 a GT540 240x400.
Master131 EESP - Undetected since 4/6/11