Želim kupiti novi mobitel do 1000 kn. Važno mi je da ima dosta funkcija. Poželjan je touchscreen, ali funkcije su važnije. Želim i da ima dobru kameru. S Vip karticom. Zanimaju me vaši savjeti i koji mobitel kupiti.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Želim kupiti novi mobitel do 1000 kn. Važno mi je da ima dosta funkcija. Poželjan je touchscreen, ali funkcije su važnije. Želim i da ima dobru kameru. S Vip karticom. Zanimaju me vaši savjeti i koji mobitel kupiti.
Novo il rabljeno ?
Za te pare mozes naci nesto u njuskalu , al MOZDA .
Novo il rabljeno ?
Novi. Ne mora biti TS.
Novo il rabljeno ?
Novi. Ne mora biti TS.
Po meni , za te pare mozes dobit il rabljenu N95 na njuskalu , il novi Samsung Shark 2 .
Mobitel ti je odlican za multimediju , odlicne zvucnike ima ( znam iz iskustva doma mi stoji jedan ) .
kakav je Samsung S5230 Star.dobar ili loš
kakav je Samsung S5230 Star.dobar ili loš
Evo tu imas recenziju mobitela od strane drugih forumasa , pa vidi .
ima li vip LG Optimus? mob košta u tele2(blabla) mislim 995kn, a odličan je(za te novce)
@power user
uređaj je 1595 kn.... koja je razlika sa blabla? jel to isto?
blabla je prepaid, kao vipme ili simpa
EDIT: zabunio sam se, ipak ga nema prepaid