Pomoc oko kupovine novog mobitela....

poruka: 71
|
čitano: 15.757
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Pomoc oko kupovine novog mobitela....
stevan94 kaže...
logic kaže...

Jedina razlik aizmedju ovog i 5800 je sto ovaj nema navigaciju.

Al ja bih uzeo 5800 nekako mi je bolja,jedino sto me odvlaci od tog moba je sto je ekran resenzitivni...

što to znači?...a što se tiče teme...neznam što znači to android...nezanm kakva je razlika između toga android i nekakvog drugog moba pa ako imate vremena i zato objasnit dobro,a ako ne nema vezze....svejedno...ja sam svoje rekla

Stisni HVALA - Besplatno je!
15 godina
neaktivan
Zurka-fy kaže...
stevan94 kaže...
logic kaže...

Jedina razlik aizmedju ovog i 5800 je sto ovaj nema navigaciju.

Al ja bih uzeo 5800 nekako mi je bolja,jedino sto me odvlaci od tog moba je sto je ekran resenzitivni...

što to znači?...a što se tiče teme...neznam što znači to android...nezanm kakva je razlika između toga android i nekakvog drugog moba pa ako imate vremena i zato objasnit dobro,a ako ne nema vezze....svejedno...ja sam svoje rekla

Android ti je platforma (google platforma) za mobitele....ko šta je ios ili web os ili bada samo što je mođu popularnima...

Budala56
15 godina
neaktivan

zanima me koji je bolji, jefiniji od ova dva moba: samsung u600 vs sony ericsson c510

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
14 godina
protjeran

Uskoro ću produžiti ugovor u tele2 pa uzimam novi mob. Mislim se između htc desira i samsung galaxy s. Ima li tko kakav prijedlog koji da izaberem, meni se čini da je galaxy bolji...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
0000 kaže...

Uskoro ću produžiti ugovor u tele2 pa uzimam novi mob. Mislim se između htc desira i samsung galaxy s. Ima li tko kakav prijedlog koji da izaberem, meni se čini da je galaxy bolji...

ja bi uzeo desire odma :)

Ako ti neko pomogne stisni gumb HVALA!
15 godina
neaktivan

Kaj si lud? xD

Pa samsung galaxy s je 2x bolji po preformansama kad se applaja lag fix osim tog ima puno bolju kameru, pogledaj malo po netu...

15 godina
neaktivan
0000 kaže...

galaxy ofc!nema dvojbe nikakve

Um caruje,a Dundo Maroje =)
16 godina
neaktivan

HTC Surround ili hd 7 ako ljudi vele daj e dobar wp7 ja cu sijednog od njih uzeti ako ne android :D

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
HTC!
Puno kvalitetniji i bolji ;)
Udri brigu na veselje
14 godina
protjeran

Isprobao sam oba mobitela u tele2 centru. Meni se galaxy čini puno bolji od desirea. Ima super amoled ekran, boje na njemu su deset puta jasnije i imaju mnogo ljepši kontrast. I primjetio sam da je galaxy u mnogo stvari dosta brži od desirea, a i kamera mi se čini kvalitetnija. Jedini nedostatak koji sam ja primjetio na galaxyu je što nema led flash

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice