ima i ti da ga hvalis na sve strane
Kako držati mobitel, da imaš dovoljno signala? Over and out!
Kako šetati sa HTC-om(Desire,HD mini,Legend,itd...) a da vidiš ekran na suncu?
Jednostavno kupi mobilni suncobran.LOL.......
Inače to je jedna od poznatih Velikih mana HTC-a, a iskreno neznam šta je gore: stalno govoriti halo,halo jel me čuješ, ili pak osljepit zbog prevelikog naprezanja očiju kako bi nešt mogao vidit na HTC-ovom ekranu(na suncu).
Kako držati mobitel, da imaš dovoljno signala? Over and out!
Kako šetati sa HTC-om(Desire,HD mini,Legend,itd...) a da vidiš ekran na suncu?
Jednostavno kupi mobilni suncobran.LOL.......
Inače to je jedna od poznatih Velikih mana HTC-a, a iskreno neznam šta je gore: stalno govoriti halo,halo jel me čuješ, ili pak osljepit zbog prevelikog naprezanja očiju kako bi nešt mogao vidit na HTC-ovom ekranu(na suncu).
Sta reci...osim.....
ako ti se ne svidja,kupi iphone i budi sretan dok setas na suncu
Sta reci...osim.....
Hehe pa i jesam.
No nije meni cilj blatit HTC ili bilo kojeg drugog proizvođaća, ja sam ukazujem da i jedan HTC ima povečih mana, no to opet neke ljude ne spriječi da ga kupe.
Mislim malkice je žalosno da se pljuje samo po jednom,a drugi se zaobilaze u širokom lugu, al opet shvačam da svak svog konja hvali-
A čuj, to je ono koliko kome neke mane smetaju, meni konkretno na desire-u problem sa ekranom na suncu uopće nije problem, stavim osvjetljenje na 100% i za neke osnovne funkcije(pozivi, poruke pa čak i surfanje) nemam problema sa vidljivošću, a i kad bi frendovima dao za poruku i sl. nisu se bunili da ne vide ekran. Ono što je meni veća mana je trajanje baterije koje je premalo za moje potrebe, ali ni trenutno konkurencija osim iphona 4 nije nešto bolja po tom pitanju, tako da tu nisam imao izbora prilikom kupovine.
Dok za iphone puno puta čujemo fraze "savršen mobitel" i slično, pa zato ljudi onda i ističu mane da netko drugi nebi i pomislio da je zbilja takav. Pa koliko frendova u razredu bilo oduševljeno kad su vidjeli android kako funkcionira, pola njih nakon toga je reklo "iphone je smeće" hehe
Samo opsesivni fanboysi(ukratko bud..e) za iPhone mogu reči da je savršen uređaj.
Imam iPhone 3GS,al taj je uređaj daleko od savršenstva.
Fora je u tom što i 3GS ima priličnih problema sa prijemom signala no kod njega nije izraženo do te mijere da bi prekidao poziv, al često u centru Zagreba voli prebacivati sa 3G na 2G.
No opet sa druge strane taj uređaj lako priraste srcu.
Ma nema sta,obadva mobitela su odlicna,imaju svoje mane i prednosti.
Neko vise voli iOS neko Android :)
iPhone bi bio odlican mobitel kada nebi bio papreno skup,znam da se u Hr moze dobiti gotovo dzabe preko operatera,ali kod mene u BiH je situacija drugacija,nijedan operater ne nudi iPhone i da bih ga kupio ja moram izdvojiti 2000KM+ (vise od 8000kn) sto mi se zaista ne isplati da je ne znam ti kakav mobitel u pitanju.
Ma nema sta,obadva mobitela su odlicna,imaju svoje mane i prednosti.
Neko vise voli iOS neko Android :)
iPhone bi bio odlican mobitel kada nebi bio papreno skup,znam da se u Hr moze dobiti gotovo dzabe preko operatera,ali kod mene u BiH je situacija drugacija,nijedan operater ne nudi iPhone i da bih ga kupio ja moram izdvojiti 2000KM+ (vise od 8000kn) sto mi se zaista ne isplati da je ne znam ti kakav mobitel u pitanju.
da upravu si .. mene če iphon s pretplatop izač oko 4000 kn .. a tu pretplatu ču uredno trošit za poruke pozive i net.. tako da je tja mob onda 400 kn.. pa i tolko vrijedi..xD
da upravu si .. mene če iphon s pretplatop izač oko 4000 kn .. a tu pretplatu ču uredno trošit za poruke pozive i net.. tako da je tja mob onda 400 kn.. pa i tolko vrijedi..xD
pa da,a ja ga nikada necu kupiti,jer ne mislim iskesirat 8000kn za to cudo
pa za te pare mogu kupiti extra mocan komp :)
to se jedino isplati uz ugovor....
pa da,a ja ga nikada necu kupiti,jer ne mislim iskesirat 8000kn za to cudo
pa za te pare mogu kupiti extra mocan komp :)
to se jedino isplati uz ugovor....
a još kolko potrošiš.. uu skupo to kod vas..
e da kažem nešto t-mobile u zadnje vrijeme radi jako niske cijene i niske tarife za pretplatu da zagzi vip i tele2... za sad je vip najskuplji, tele 2 najjeftiniji a t-mobile između.. jer viš daje pre skupo mobitele.. za pretplatu .. a još su im poruke i internet skup tako da je to puno...
e da kažem nešto t-mobile u zadnje vrijeme radi jako niske cijene i niske tarife za pretplatu da zagzi vip i tele2... za sad je vip najskuplji, tele 2 najjeftiniji a t-mobile između.. jer viš daje pre skupo mobitele.. za pretplatu .. a još su im poruke i internet skup tako da je to puno...
ja sam prije 7-8 mjeseci uzeo c905 na ugovor....i kod nas se isplati uzimati mob na ugovor,samo sto kod nas nijedan operater nema u ponudi iPhone.Mozda je i njima skup
vjerojatno.. t-mobile.. je počeo nešto kresat cijene .. pa je to dobro..
Sta reci...osim.....
Hehe pa i jesam.
No nije meni cilj blatit HTC ili bilo kojeg drugog proizvođaća, ja sam ukazujem da i jedan HTC ima povečih mana, no to opet neke ljude ne spriječi da ga kupe.
Mislim malkice je žalosno da se pljuje samo po jednom,a drugi se zaobilaze u širokom lugu, al opet shvačam da svak svog konja hvali-
Zalosno je da ti ne citas. Kudi se HTC uveliko. I SE i Nokija i svi ostali samo se na kudjenje Iphone dignu dezurni appleovci koji su spremni ici u sveti rat u odbranu dragocjene igracke.
Ja ti sad odmah mogu staviti dvije teme za iPhone gdije se svaka mana posebno naglasuje i gdije se doslovce Apple hateri (i ti si jedan od njih) sprdaju sa iPhone.
Zapravo iskreno neznam tko je gori vi koji pljujete po uređaju iako ga nikad u životu niste imali, ili apple fan boysi koji uzvisavaju iPhone do savrsenatva.
No činjenica je da i vi hateri i Apple fanboysi pod hitno trebate psihijatrisku pomoć jer to vam je očito preraslo u način zivota

OK?
Ja ti sad odmah mogu staviti dvije teme za iPhone gdije se svaka mana posebno naglasuje i gdije se doslovce Apple hateri (i ti si jedan od njih) sprdaju sa iPhone.
Zapravo iskreno neznam tko je gori vi koji pljujete po uređaju iako ga nikad u životu niste imali, ili apple fan boysi koji uzvisavaju iPhone do savrsenatva.
No činjenica je da i vi hateri i Apple fanboysi pod hitno trebate psihijatrisku pomoć jer to vam je očito preraslo u način zivota
Daj link gdje ja pljujem po iphoneu bez argumenata. Ili je pljuvanje bilo kakvo kritikovanje bilo cega vezano za apple. Najvise komentarisem iphone jer se iphone ubjeljivo najvise dize u nebesa pa izazove najvise reakcija.
A iskreno o iphone razmisljam samo dok citam ovakve glupe komentare tipa ovog tvog. Sta tebe brga za moj nacin zivota i sta jamrzim li volim. Inace ove dvije rijeci u mom zivotu ne postoje vezane za bilo kakav predmet.
I iskreno me zaboli ona stvar za tvoj način zvota, al mi je bas smiješno vidjet kad se nadu iPhone hateri i fanovi.Zapravo toliko emocija i duše ulazete u raspravu da bi covijek mogao pomisliti da vas plaćaju za "argumentiranje"

Po tebi komentarisati mob mogu samo oni koji su imali sve mobove na trzistu. Genijalno. I zaboli me sta ti mislis o bilo cemu pa tako i o meni. Ako ti se ne svidjam stavi me u ignore. Ako krsim pravila foruma prijavi me. A dotle odj..i. Toliko.

Hm. Mislio sam da si mi u ignore listi. Sad jesi.