Thx
Također i meni treba ali cini mi se da je trenutno nestašica pozivnica
Također i meni treba ali cini mi se da je trenutno nestašica pozivnica
Nabavio sam svoju pozivnicu jucer na forumima od oneplus one. Ljudi su tamo stvarno super i usluzni. Svaka cast. Trenutno se javilo jos korisnika koji dijele pozivnice pa odite brzo tamo.
Ja sam svoj primjerak narucio danas i sad jedva cekam da dodje.
Kome treba pozivnica, nek se javi na PM.
Pozivnica se treba iskoristit u roku 24h, počevši od otprilike u vrijeme ovog posta.
Koliko je uopće 1+1 uz pozivnicu? 64GB na OnePlus.eu je 359€.
Evo mene je izašlo danas točno s dostavom u Njemačku 2451 kn.
Koja je prednost ili nedostatak ovog mobitela u odnosu na Xiaomi mi3, nikako da se odlučim između njih dva?
na One ili MI4 jer MI3 vise nije fora :P
299€ uredaj + 10€ shipping do njemacke + 14.60€ shipping do hrvatske.
oko 2550kn sve skupa.
Pa to je sitna lova. iPhone 5 na Njuškalu je skuplji...
299€ uredaj + 10€ shipping do njemacke + 14.60€ shipping do hrvatske.
oko 2550kn sve skupa.
Nacuo sam da su digli pocetni shipping do D na 20€...
Imam pozivnicu. Šaljem tko se prvi javi. Traje samo 24 sata.
imam i ja pozivnicu ako nekome treba....:)
dali mi mozes dati pozivnicu ako ti ne treba?
Može jedan invite (na pm), ako tko ima viška
Samo da javim mobitel me izasao tocno 2577 kn, dostava UPS s osiguranjem do 500 € , iduci tjedan je kod mene. Za tu cijenu mogu bit presretan kakav cu mobitel dobiti.
Odakle je narucen?
Citam za ovaj novi update sto je izasao, i sto ce ga korisnici dobivati po regijama..
Ekipa kakva vam je situacija nakon updatea? Da li je itko od vas dobio ovaj novi update, da li je riješena vecina bugova koji su bili prisutni?
Odakle je narucen?
Citam za ovaj novi update sto je izasao, i sto ce ga korisnici dobivati po regijama..
Ekipa kakva vam je situacija nakon updatea? Da li je itko od vas dobio ovaj novi update, da li je riješena vecina bugova koji su bili prisutni?
meni je sad fluidniji i ne primjecujem memory leak a update sam dobio jucer u podne.
Narucen je sa oneplus.net/de s pozivnicom,
Ima li tko invite viška bio bih mu zahvalan da si napokon nabavim One ;)
Ima li tko invite viška bio bih mu zahvalan da si napokon nabavim One ;)
Trebaš još uvijek?
Dobio mobitel u cetvrtak ujutro. Pakiranje je super bas sam iznenadjen. Kvaliteta uređaja vrhunska cak usudio bi se reci bolja od G2. Brz je stvarno i radi bez ikakvih problema. Baterija jucer lagano od 6 ujutro do 1 navecer i ostalo bilo jos 20 % uz 6 sati ekrana i to me jako jako iznenadilo ! Kamera takodjer meni preodlicna. Mogu samo reci da ne zalim ni kune placene za ovaj uredjaj.
Imam 3 pozivnice ako netko treba neki se javi na PM. Ako vam ne odgovorim znaci da su otisle...
imam tri pozivnice koje vrijede još dva dana ili manje, ako tko ima sve pripremljeno za nabavku neka me kontaktira pa da ih podjelim da ne propadnu
Netko treba pozivnicu?
al se djele sakom i kapom sad sunce vam :P
Ako ko treba invite, PM (vrijedi do negdje 6 ujutro)
al se djele sakom i kapom sad sunce vam :P
a da vidiš tek u temi naše regije na oneplus forumu
tamo ih ima i na bacanje
di je $$$ kad ih trebas :(