Mislio sam si odmah uzeti mobitel i staklo, pa eventualno nabaciti i taj popust.
OnePlus 3
- poruka: 1.964
- |
- čitano: 388.875
- |
- moderatori:
DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kakva je procedura kod placanja sa karticom? Samo se unese broj kartice i ona tri broja sa pozadine ili ima kakvih dodatnih komplikacija?
Samo to, broj sa kartice i sigurnosni. Skinu ti sa racuna odmah i cekas dostavu :)
First doživljaj: brz, velik, i brz. Još sam previše happy da nađem neke zamjerke... Spigenova futrola me žulja na mali prst al valjda ce bit bolje kad prestanem ga držati tako. Stavio sam SwiftKey nakon godina defaultne samsungice i jedino me muči onaj suggests gore koji sam skužio da me ni ne muči jer tipkajući ovo ga koristim stalno.
6.0.1 na oxygenu 3.5.4, 28mb update iz kutije. Još nisam ni probao kameru jer je mrak pa ni ne znam što može slikat.
Zadovoljan sam za sad. 😀
gluposti koje sam primjetio na Nougatu
-popravljen je led bug
-na whatsappu kada se uslika ili salje slika te se uz nju ide dodat tekst ne vidi se sto pises (kao da tipkovnica sakrije)
-broken ikona na file manageru (barem meni)
-nakon updatea neke stvari sam imao duplo instalirane (tipa calculator, sat i sl.) ali nakon factory sve je na normali ponovo..
-multitasking mi je brutalno napravljen
-ne svidja mi se sto su promijenili accent colors (nema crvene.. iako bi mi bilo draze da ima veca paleta za izabrat)
-ekran je izgledao bljedunjavo ali nakon postavki vracen je na staro
-promijenjen je raspored notification slidera (nisam ni skuzio dok nisam probao telfon staviti na mute, i vise mi se sviđa ovako čak)
-dva clicka za mobilni internet mi je malo glupo, a i kad smo kod toga x do signala mi je isto tako cudno za vidit (kada mobilni internet nije ukljucen)
-tu i tamo mi nije znao ugasit sve aplikacije iz task managera
-u baterry lifeu ne vidim nikakve ozbiljnije pomake
za sve ostale koji su ga isprobali: koje postavke za ekran koristite, dali netko zna kada mozemo ocekivati 7.1.1?
Meni je isti, dole zvoni, sredina DO NOT DISTURB i gore MUTE/VIBRIRANJE.
Meni je isti, dole zvoni, sredina DO NOT DISTURB i gore MUTE/VIBRIRANJE.
Prije mi je bilo dolje zvoni/vibra, srednje silent, gore do not disterb (samo alarmi) moguce zato sto je A3000 (iz kine)
Narucen Soft Gold jutros, nadam se da stize do iduceg tjedna ^_^
Moze mi netko reci kakav je postupak preuzimanja paketa od DHL-a? Oni ga predaju u posti ako te ne nadju na adresi ili te zovu na telefon da te pronadju?
Sada nešto gledam po njihovoj stranici pa me zanima da li ste uz 3T dobili okrugli ili plosnati kabl za punjač?
Jer kak se nadogradilo jos na androidu 6 se tu i tamo znalo desit da tipkovnica postane ka prozirna... A desava se i na 2 xiaomi telefona.
Cini mi se da je google nesto zaje...
A sto se tice Nugata na OP3 to ce se jos morat peglat.
Ima neki ludosti koji se prije nisu desavale.
Tipa kod loziva kad odes u chrom nesto bidit a poziv aktivan i vratis inaj screan od poziva nazad senzor blizine nekad ne reagira, odnosno ne ugasi ekran kad vratos mob na uho.
Sada nešto gledam po njihovoj stranici pa me zanima da li ste uz 3T dobili okrugli ili plosnati kabl za punjač?
okrugli
A onda u paketu očito dolazi okrugli a naknadno se prodaje plosnati.
kupio dodatni kabel i isti je bio kao i koji je došao sa njim
Koliko vidim nitko nije spomenuo u temi jos, ali Soft Gold je u prodaji od jucer, i trenutno je "Ships immediately". Ja svoj narucio jucer ranim jutrom, nadam se da stize do kraja iduceg tjedna.
Dok dodje vidjet cu kako lezi u ruci, inace ne volim stavljati maske na mobitele i dosta ih dobro pazim (G2 koji koristim vec 3 godine mi je ispao svega 2 puta, i ima samo jednu vidljivu ogrebotinu na ekranu, bez da je ikad imao masku). Ali za svaki slucaj, koje maske koristite i kaljena stakla, ako se odlucim uzet da ipak imam neke preporuke?
Koliko vidim nitko nije spomenuo u temi jos, ali Soft Gold je u prodaji od jucer, i trenutno je "Ships immediately". Ja svoj narucio jucer ranim jutrom, nadam se da stize do kraja iduceg tjedna.
Dok dodje vidjet cu kako lezi u ruci, inace ne volim stavljati maske na mobitele i dosta ih dobro pazim (G2 koji koristim vec 3 godine mi je ispao svega 2 puta, i ima samo jednu vidljivu ogrebotinu na ekranu, bez da je ikad imao masku). Ali za svaki slucaj, koje maske koristite i kaljena stakla, ako se odlucim uzet da ipak imam neke preporuke?
Nazalost, ovaj ce ti bez maske pasti 22 puta.
Kaljeno mozes ovo: https://oneplus.net/at/oneplus-3-3t-curved-tempered-glass-screen-protector , a case spigen rugged armor.
Valjda imaš nekog u hr da ti ga preuzme?
Pokusavam narucit sa Amazona masku i kaljeno staklo, i nudi mi samo expedit delivery koju naplacuju nekih 10 funti. Za HR nema standard delivery ili?
Naručio OnePlus 3T 64GB Gunmetal, Karbon Case + Tempered Glass i OP Bullets V2 slušalice, nadam se da neće podbaciti :D
nazalost ,ne