Nokia - Slabi GPS signal

poruka: 7
|
čitano: 2.526
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Nokia - Slabi GPS signal

Pozdrav!

Na Nokiji E55, GPS signal je veoma slab, gotovo nikakav. Stalno piše "traženje položaja". Prije, kada sam kupio mob, u 11. mjesecu, funkcionirao je odlično. Zatim sam za par mjeseci nadogradio mob novijim mapama, da budem naravno u tijeku. Pratim stranice Nokije i tako to. I otada, s ovim novijim mapama stalno mi traži položaj i nikako da krene, bilo da sam vani, bilo da sam unutra. Jel netko zna kako riješiti taj problem?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Nokia - Slabi GPS signal

ajd instaliraj Garmin pa vidi kako ce se on ponasat..

15 godina

isto jer mu je vjerovatno isključen potpomognuti GPS

A single death is a tragedy; a million deaths is a statistic. Joseph Stalin
15 godina
neaktivan

aGPS je vazan samo da se brze spoji na satelite jer se brze locira... ako je njemu konstantno slab signal a nalazi se na otvorenom (nadam se da autor posta ne hvata signal iz sobe) onda je nesto drugo posrijedi...

al eto probaj i sa upaljenim aGPS-om se spojiti pa vidi kako ide...

15 godina

Imam nokiu e71 sa isključenim aGPS- i treba mi isto oko 10 - 15 min da nađe signal.

A single death is a tragedy; a million deaths is a statistic. Joseph Stalin
15 godina
neaktivan

prvi put treba toliko, al kasnije kad se spajam meni nikad nije trebalo vise od 4-5min sa iskljucenim aGPS-om na gro S60 nokia ;)

15 godina
neaktivan
Probaj staviti novi firmware na mobitel, meni na mojoj N95 8GB je poboljšao signal i produžio vjek trajanja baterije kad koristim GPS... Što se tiče jačine signala, čipovi u mobitelima nemaju neku veliku snagu i optimizirani su za što manju potrošnju energije tako da nemoj očekivati puno od njega, meni uopće ne lovi signal kad je oblačno...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice