Zanima me kad mi se sinkroniziraju kontakti s programom Nokia PC Suite. Kako nakon toga te podatke prebaciti u mobitel, ako ih kojim slučajem izgbim.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zanima me kad mi se sinkroniziraju kontakti s programom Nokia PC Suite. Kako nakon toga te podatke prebaciti u mobitel, ako ih kojim slučajem izgbim.
Imaš opciju za vratit, imaš backup i još nešto:) i sa time vratiš:) Barem je tako meni:)
Da li se to može npr. napraviti s dvije različite NOKIE (dva različita modela)?
Mozes to uspjeti uz pomoc Outlook-a.
Naravno, jer ti on napravi backup file koji pase za sve nokie:)
Mozes to uspjeti uz pomoc Outlook-a.
Ako napredno koristi mogućnosti imenika na symbian nokiji sva je prilika da ako ide preko Outlooka da pogubi pola podataka iz imenika. Sync preko PC Suite-a ili preko OVI Suite-a je više nego u redu. odradi stvar maksimalno uredno. da ne spominjem da sam tako preko PC Suite-a (backup sa jednog, restore na drugi) prebacio sve podatke sa N7110 na N6610i pa na 6120c pa na 5800XM koji se sada synca sa N5230 i nikad nijednu informaciju nisam izgubio... što se ne bi moglo reći sa sync sa Outlookom gdje mi sva mjesta gdje sam imo upisano više brojeva mobitela ili telefona Outlook po randomu uzme samo jedan od brojeva i gotovo, ostali su po njemu izgubljeni.
pozdrav,
kak mogu prebaciti kontakte s Nokia Suite-a na HTC? (kontakti su samo na Suite-u, Nokia ne postoji, odnosno nemam je više)
da li se to može nekako preko gmaila pa neki sync, ili...?
hvala :)