Imam nokiu N96 koja savršeno radi kad ju spojim na TV, a na samom mobitelu ne radi ekran. Točnije nema osvjetljenja. Kad upalim mob piše normalno nokia na ekranu, ali on ne svijetli. Onda dok se upali ekran pokazuje sliku 10 sekundi, pa se ugasi, onda opet prikazuje 10 sekundi, pa se ugasi i tak stalno. Ekran kasni za komandama, npr. ja uđem u meni i tek nakon nekog vremena ekran se prebaci na meni. Neki put se i pojave neke bijele i crne crte na ekranu.
Šta je to otišlo, ekran ili flat kabel?
Mob mi nije pao, samo se ekran ugasio kad sam ga držo u ruci i od tad ne radi.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
imam nokiu 5800, problem je bio u razlivenim bojama na ekranu, izgledao je kao da je pao i da je razbijen, ali riješio sam to sa jednim magnetom kojeg sam smjestio kraj slušalice za uho.. probaj tako ne kažem da je sigurno to, ali bolje išta nego ništa.. 
Imam nokiu N96 koja savršeno radi kad ju spojim na TV, a na samom mobitelu ne radi ekran. Točnije nema osvjetljenja. Kad upalim mob piše normalno nokia na ekranu, ali on ne svijetli. Onda dok se upali ekran pokazuje sliku 10 sekundi, pa se ugasi, onda opet prikazuje 10 sekundi, pa se ugasi i tak stalno. Ekran kasni za komandama, npr. ja uđem u meni i tek nakon nekog vremena ekran se prebaci na meni. Neki put se i pojave neke bijele i crne crte na ekranu.
Šta je to otišlo, ekran ili flat kabel?
Mob mi nije pao, samo se ekran ugasio kad sam ga držo u ruci i od tad ne radi.
Flat!!!
imam nokiu n96 16 gb
kad je upalim onda mi je ekran napola jedan dio je osvjetljen, a drugi nije
jeli to problem u flat-u ili ekranu ??
hvala unaprijed
| 0 | Flat |
|---|---|
| 0 | Ekran |
| 0 | Nesto drugo |