Nokia c7?

poruka: 12
|
čitano: 2.292
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Nokia c7?

odlučih kupiti novi mobitel i odluka nekako padne na nokiu c7. inače sam iz BiH, a cijena ovog moba preko moje pretplate je 450 KM (oko 1800 kuna). gledao sam po oglasnima i cijene su i do 100 km (400 kuna) manje, pa me zanima vrijedi li uzeti taj mobitel za te pare?

i šta mislite o htc desire s, cijena je nešto veća, ali neznatno?

p.s

c7 i c7-00 je ista stvar?

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.4.2012 16:19 (Jacky09).

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Nokia c7?

C7 i C7-00 bi trebalo biti isto, barem što se tiče našeg tržišta, na američkom postoji i C7 Astound koja se razlikuje u nekim detaljima, ali možeš slobodno zaključiti da se radi u biti o istom mobitelu (C7 i C7-00). Ja ga imam skoro godinu dana i uistinu sam zadovoljan, dobro trajanje baterije, zadovoljavajući broj aplikacija na Nokia Storeu, izdžljiv (padao po betonu xy puta, na ekranu nema jedne ogrebotine). Obavezno kada ga dobiješ, spoji na PC i napravi update softwarea. Što se tiče Desirea, nije ni on loš, ali, pošto nisam relevantan i nikada ga nisam koristio, neka ti netko drgui odgovori o tome.

15 godina
neaktivan
Nokia c7?

Koliko košta u Hrvatskoj?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Uzmi Desire zbog softvera. Symbian je umiruci OS, a Android je napopularniji i ima najvecu zajednicu.
Ako sam ti pomogao, stisni HVALA! =)
15 godina
neaktivan
Suddenly Psychotic kaže...
Uzmi Desire zbog softvera. Symbian je umiruci OS, a Android je napopularniji i ima najvecu zajednicu.

kamera samo 5mpx?

15 godina
neaktivan
Jacky09 kaže...

cijena ovog moba preko moje pretplate je 450 KM (oko 1800 kuna).  vrijedi li uzeti taj mobitel za te pare?

Koji operater? Kakav još imaš izbor?

15 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nokia c7?

Možda ovaj LG x2 

http://www.hteronet.ba/privatni-korisnici/mobilna-telefonija/mobilni-telefoni/optimus-2x-p990

- ne znam koji ugovor imaš, on je uz eronet 20 na 24mj 486km.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nokia c7?

zašto taj, nisam neki freak za to, ali ne preferiram baš lg

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Jacky09 kaže...

zašto taj, nisam neki freak za to, ali ne preferiram baš lg

Dual core procesor, najavljen ICS. 

ali ako ne koristiš aplikacije itd. nisi zahtjevan korisnik onda možeš uzeti i nokiu. :)

14 godina
Jacky09 kaže...

odlučih kupiti novi mobitel i odluka nekako padne na nokiu c7. inače sam iz BiH, a cijena ovog moba preko moje pretplate je 450 KM (oko 1800 kuna). gledao sam po oglasnima i cijene su i do 100 km (400 kuna) manje, pa me zanima vrijedi li uzeti taj mobitel za te pare?

p.s

mislim da za te pare mozes uzeti nokiu 701, vidi u univerzalno.com ili ti zm mobile na grbavici

Had a dream I was king, I woke up still king
15 godina
neaktivan
Indestructible kaže...
Jacky09 kaže...

p.s

mislim da za te pare mozes uzeti nokiu 701, vidi u univerzalno.com ili ti zm mobile na grbavici

zbog univerzalnog sam i otvorio temu, cijene dosta povoljnije, a ovde bi još trebao produžiti ugovor na još dvije godine... je li neko od vas kupovao, kakvi su dojmovi?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice