Nokia 5800 Xpress Music t-mobile?

poruka: 37
|
čitano: 6.606
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran

Evo ovako nestrpljiv sam nemogu doćekati dan da padne cjena navedenom mobu pa me zanima za koliko kn će past cjena navedenom mobu kad dođe nokia N900?? jel bih uz produženje ugovora na 24 mjeseca s 1000kn mogla past na 500kn?

Ne psujem,Ne pušim,Ne pijem: e jebemti upade mi cigara u pivu! steam.luks@gmail.com sluki77@gmail.com mato.lukic.luks@gmail.com sunca.lukic@os.t-com.hr skype:mato.lukic95
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Nokia 5800 Xpress Music t-mobile?
Mato_Ivanovac kaže...

Evo ovako nestrpljiv sam nemogu doćekati dan da padne cjena navedenom mobu pa me zanima za koliko kn će past cjena navedenom mobu kad dođe nokia N900?? jel bih uz produženje ugovora na 24 mjeseca s 1000kn mogla past na 500kn?

mislim da niko od prijavljnih na forumu ne radi u t-comu da bi to znao ;)

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
16 godina
protjeran
stevan94 kaže...
Mato_Ivanovac kaže...

mislim da niko od prijavljnih na forumu ne radi u t-comu da bi to znao ;)

Ma mene zanima onak otprilike! jel izludit če me ova 6288 krepala kamera softwer se urušava ma sto problema a neču niti jedan drugi sem ljepotice 5800 makar ja čeko do 2 mjeseca jel u 2 mjesecu sam prinuđen uzet telefon!

Ne psujem,Ne pušim,Ne pijem: e jebemti upade mi cigara u pivu! steam.luks@gmail.com sluki77@gmail.com mato.lukic.luks@gmail.com sunca.lukic@os.t-com.hr skype:mato.lukic95
16 godina
neaktivan

Pa gle ovako,koliko ja vidim t-mobile slabo spusta cijene,pa sve i da spusti cijenu za nokiu 5800XM to nece biti vise od 200kn(ovo je moje misljenje i uopste nemam pojma koliko ce spustiti cijenu ako je uopste budu spustali).

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

cijena ti neče past samo ti ga mogu maknut iz ponude

Neznam di se ide za to .

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

bok ljudi,trebao bi malu pomoc.na 5800xm nemam program za download ili ga nemogu pronac,kako i gdje da ga nadem jer aplikacije koje su mi potrebne,zahtijeva skidanje iskljucivo s mobilnog uredaj.

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

polovnu 5800xm s garancijom imas od 800kn-do 1000kn,a ako si na pretplati,mozes ju uzet prije isteka ugovora,na plus bodove.napomena-idi u glavni centar jer drugacije posluju nego u ovim manjim.ja sam je uzeo za 800kn.

16 godina
neaktivan
grga.dgo kaže...

bok ljudi,trebao bi malu pomoc.na 5800xm nemam program za download ili ga nemogu pronac,kako i gdje da ga nadem jer aplikacije koje su mi potrebne,zahtijeva skidanje iskljucivo s mobilnog uredaj.

ako si prikljucen na mobilni internet ne bi trebalo biti problema,a mislim da za svaku aplikacuju koju nadjes na netu a zahtijeva skidanje iskljucivo sa moba dobijes link sa kojeg je mozes direktno preuzeti sa moba....

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.1.2010 12:49 (stevan94).
17 godina
grga.dgo kaže...

Mislis na to da nemas Ovi store???

Ako nemas Ovi store, odi na download ikonu u meniu i automatski ce te prebaciti na skidanje Ovi store-a. (Taj download je predhodnik OVi-a)

- Psiho246
16 godina
protjeran
grga.dgo kaže...

polovnu 5800xm s garancijom imas od 800kn-do 1000kn,a ako si na pretplati,mozes ju uzet prije isteka ugovora,na plus bodove.napomena-idi u glavni centar jer drugacije posluju nego u ovim manjim.ja sam je uzeo za 800kn.

E de mi adresu da te dođem nočas opljačkat niš neču uzet sem nokieNamigiva

16 godina
neaktivan
Mato_Ivanovac kaže...

uzmi usb i punjac,a meni ponesi onaj privjesak od nokije ako ga ima :)

16 godina
protjeran
stevan94 kaže...
Mato_Ivanovac kaže...

uzmi usb i punjac,a meni ponesi onaj privjesak od nokije ako ga ima :)

Hehe dolazim nočas nije bitno vrjeme uglavnom ujutro nema nokie punjač memorijska mob privjesak ma svu opremu od nokije koju kod njega nađem marnem pa ti dobiš privjesak hehe

16 godina
protjeran

E sad da im j***m mater u t-mobile majci je rekla ova što radi da če biti nokia 5800 xpress music do uskrsa u ponudi ja odem sad vidit jel pala cjena ono nestala je nokia i zanima me koji sada mob do 1100kn u t-mobile?

Slatki Car<3Slatka Carica...steam.luks@gmail.com sluki77@gmail.com mato.lukic.luks@gmail.com sunca.lukic@os.t-com.hr skype:mato.lukic95
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Mato_Ivanovac kaže...

E sad da im j***m mater u t-mobile majci je rekla ova što radi da če biti nokia 5800 xpress music do uskrsa u ponudi ja odem sad vidit jel pala cjena ono nestala je nokia i zanima me koji sada mob do 1100kn u t-mobile?

Jos uvijek imas 5800 navi.

Al je skuplji.

Sad neznam, pogledaj kolko kosta HTC Hero ili ti ga T mobile G2 touch. To je jeftiniji ali odlican mobitel.

- Psiho246
16 godina
odjavljen
Mato_Ivanovac kaže...

Ti si stvarno mlad, ako ocekujes da ce Nokii toliko pasti cijena..., a pogotovo dok nam je Mobis glavni uvoznik.

Kupi na crnjaka.

16 godina
protjeran
Mrgud Veliki kaže...
Mato_Ivanovac kaže...

Ti si stvarno mlad, ako ocekujes da ce Nokii toliko pasti cijena..., a pogotovo dok nam je Mobis glavni uvoznik.

Kupi na crnjaka.

Ma dao bi ja 1100kn ali ne prije polovice 2 mjeseca a oni više nemaju! u t-mobile moram jel imam ono produljenje ugovora na 24 mjeseca i sada neznam koji mob da uzmem!

Slatki Car<3Slatka Carica...steam.luks@gmail.com sluki77@gmail.com mato.lukic.luks@gmail.com sunca.lukic@os.t-com.hr skype:mato.lukic95
16 godina
odjavljen
Mato_Ivanovac kaže...

Ma dao bi ja 1100kn ali ne prije polovice 2 mjeseca a oni više nemaju! u t-mobile moram jel imam ono produljenje ugovora na 24 mjeseca i sada neznam koji mob da uzmem!

Pa uzmi Navi i flex 700... Eto to ti je uz produljenje ugovora na 24 mjeseca 1100 kuna :).

16 godina
protjeran
Mrgud Veliki kaže...
Mato_Ivanovac kaže...

Pa uzmi Navi i flex 700... Eto to ti je uz produljenje ugovora na 24 mjeseca 1100 kuna :).

WTF? Flex 700 si ti dobro? de ja sam na flex 150 tj stara!

16 godina
odjavljen
Mato_Ivanovac kaže...

To je kak'ti trebao biti sarkazam... Zar si ti stvarno ocekivao da ce Nokii cijena tako brzo pasti ?

Bolje odi na te stranice i vidi koji ti se mobiteli nude za flex 150 uz produljenje ugovora i bla bla bla, a do 1200 kuna (pretpostavimo da ce cijena pasti za 100 kuna u slijedecih 10tak dana, mada tesko) i napisi ih ovdje, pa ces dobiti savjet.

Meni osobno, a cisto sumnjam i drugima se bas to neda provjeravati.

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.2.2010 23:06 (Mrgud Veliki).
16 godina
protjeran
Mrgud Veliki kaže...
Mato_Ivanovac kaže...

To je kak'ti trebao biti sarkazam... Zar si ti stvarno ocekivao da ce Nokii cijena tako brzo pasti ?

Bolje odi na te stranice i vidi koji ti se mobiteli nude za flex 150 uz produljenje ugovora i bla bla bla, a do 1200 kuna (pretpostavimo da ce cijena pasti za 100 kuna u slijedecih 10tak dana, mada tesko) i napisi ih ovdje, pa ces dobiti savjet.

Meni osobno, a cisto sumnjam i drugima se bas to neda provjeravati.

Jel ti čitaš moje postove? Ja sam reko da nemaju više 5800 xm pa da tražim da mi neko preporuči mob neki u flex 150 produljenje ugovora na 24 mjeseca do 1100kn mob

16 godina
odjavljen
Mato_Ivanovac kaže...

Jel ti čitaš moje postove? Ja sam reko da nemaju više 5800 xm pa da tražim da mi neko preporuči mob neki u flex 150 produljenje ugovora na 24 mjeseca do 1100kn mob

Ja savrseno citam tebe. Sto ti mislis da mi znamo koji se mobiteli nude u flex 150 na 24 mjeseca do 1100 kuna ?!?!
Ili ocekujes da bi mi trebali otvoriti stranicu, klikati po mobitelima i tebi dati savjet ?

Lijepo sam ti napisao. Vidi sam koji se mobiteli nude pod tim tvojim uslovima, napisi ih ovdje i dobiti ces savjet koji je najbolji za te novce. Sigurno postoji izbor izmedju onih koji ti se svidjaju i onih koji ne...

Ako je to tebi lijeno raditi, ne vidim sto bi to itko radio ovdje za tebe. NHF.

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.2.2010 23:13 (Mrgud Veliki).
16 godina
protjeran
Mrgud Veliki kaže...
Mato_Ivanovac kaže...

Ja savrseno citam tebe. Sto ti mislis da mi znamo koji se mobiteli nude u flex 150 na 24 mjeseca do 1100 kuna ?!?!
Ili ocekujes da bi mi trebali otvoriti stranicu, klikati po mobitelima i tebi dati savjet ?

Lijepo sam ti napisao. Vidi sam koji se mobiteli nude pod tim tvojim uslovima, napisi ih ovdje i dobiti ces koji je najbolji za te novce.

Čuj vidim ja tebi je ljeno! Čuj pa svi forumaši otvore i kažu! glavno meni treba mob za multimediu WLAN da ima da baterija traje i da ima dosta memorije!

16 godina
odjavljen
Mato_Ivanovac kaže...

Čuj vidim ja tebi je ljeno! Čuj pa svi forumaši otvore i kažu! glavno meni treba mob za multimediu WLAN da ima da baterija traje i da ima dosta memorije!

Lol. Imas pravo. Lijeno mi je, a i ne vidim sto bi se ja trudio, ako si ti lijen pogledati sto se u t-comu nudi. Jel'te mi svi znamo cijene mobitela na tamo nekom flexu u nekom tamo t-mobiel, uz produljenje ugovora na x mjeseci, a da ima ovo, ovo i ovo i da kosta do x para... Odustajem. Sretno.

16 godina
protjeran
Mrgud Veliki kaže...
Mato_Ivanovac kaže...

Lol. Imas pravo. Lijeno mi je, a i ne vidim sto bi se ja trudio, ako si ti lijen pogledati sto se u t-comu nudi. Jel'te mi svi znamo cijene mobitela na tamo nekom flexu u nekom tamo t-mobiel, uz produljenje ugovora na x mjeseci, a da ima ovo, ovo i ovo i da kosta do x para... Odustajem. Sretno.

Gledo sam ali neznam koji da uzmem svi su mi podjednako dobri!

16 godina
protjeran

Ljudi ko boga vas molim pomagajte od kako je nestala 5800 xm stari reče da če uzet do 500 kn mob pa je sada reko do 1100kn pa me zanima po pitanju ono iPhone i300 150kn se plaća neznam koliko mjeseci 898 iPhone 3GS 16gb 898 gb LINK sada vas zamoljavam što da uzmem i da mi objasnite to i300 a 150 plačam?

Slatki Car<3Slatka Carica...steam.luks@gmail.com sluki77@gmail.com mato.lukic.luks@gmail.com sunca.lukic@os.t-com.hr skype:ma
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Mato_Ivanovac kaže...

Ljudi ko boga vas molim pomagajte od kako je nestala 5800 xm stari reče da če uzet do 500 kn mob pa je sada reko do 1100kn pa me zanima po pitanju ono iPhone i300 150kn se plaća neznam koliko mjeseci 898 iPhone 3GS 16gb 898 gb LINK sada vas zamoljavam što da uzmem i da mi objasnite to i300 a 150 plačam?

150 kn plaćaš prvih 6 mjeseci..ostalih 18 mjeseci plaćaš 300 kn mjesečno...

Pošaljite SMS sadržaja HAITI na 67677 i osigurajte mjesec dana pitke vode za jedno dijete na Haitiju!!!
16 godina
protjeran
DamageHigh kaže...
Mato_Ivanovac kaže...

150 kn plaćaš prvih 6 mjeseci..ostalih 18 mjeseci plaćaš 300 kn mjesečno...

A jel se to isplati? i dajte molim vas još neki mob preporućite! IZLUDIT ČU!

Slatki Car<3Slatka Carica...steam.luks@gmail.com sluki77@gmail.com mato.lukic.luks@gmail.com sunca.lukic@os.t-com.hr skyp
16 godina
neaktivan
Isplati se. I onda nakon 6 mjeseci pređeš na i150
Prodajem Logitech G500 nov,neotvoren za 399kn
16 godina
protjeran
cuspajz kaže...

Jel to znaći sada dam 898kn plaćam prvih 6 mjeseci 150 i kada bi trebao 300 ja odem na 150 i opet plaćam 150?

Slatki Car<3Slatka Carica...steam.luks@gmail.com sluki77@gmail.com mato.lukic.luks@gmail.com sunca.lukic@os.t-com.hr skyp
16 godina
Mato_Ivanovac kaže...
cuspajz kaže...

Jel to znaći sada dam 898kn plaćam prvih 6 mjeseci 150 i kada bi trebao 300 ja odem na 150 i opet plaćam 150?

Da, kolko sam ja čuo to se može..

Pošaljite SMS sadržaja HAITI na 67677 i osigurajte mjesec dana pitke vode za jedno dijete na Haitiju!!!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice