Smanjite malo tenzije i bez psovanja raspravljajte.
Mene zanima da li neko ima ovaj mob i kakvi su njegovi utisci...
Ima autor ove teme koji me zarazio njome! ja da nisam tu noki-u ugledo nebi ju ja uzo uzo bi umjesto 5800 GT500 ali sada ide 5230 odlićna je u t-mobile doživotna besplatna navigacija...
Ima autor ove teme koji me zarazio njome! ja da nisam tu noki-u ugledo nebi ju ja uzo uzo bi umjesto 5800 GT500 ali sada ide 5230 odlićna je u t-mobile doživotna besplatna navigacija...
Aj' sada kada si konacno nasao uzmi dok ih ima, a u medjuvremenu se posveti pravopisu.
Aj' sada kada si konacno nasao uzmi dok ih ima, a u medjuvremenu se posveti pravopisu.
E nisam toliko blesav da ovu priliku ispustim! em povoljna em odlićna! i još uštekam memorijsku od 8 giga i šta bi više!
E nisam toliko blesav da ovu priliku ispustim! em povoljna em odlićna! i još uštekam memorijsku od 8 giga i šta bi više!
Po strani sto je moj poklon 5800 xm zavrsio kod mene i kupio sam daleko jednostavniji mobitel za 'promjenu' dara, ja bi ipak radije uzeo 5530 xm nego 5230.
No, kako se kaze - o ukusima i bojama se ne raspravlja. Sretno ti bilo...
Po strani sto je moj poklon 5800 xm zavrsio kod mene i kupio sam daleko jednostavniji mobitel za 'promjenu' dara, ja bi ipak radije uzeo 5530 xm nego 5230.
No, kako se kaze - o ukusima i bojama se ne raspravlja. Sretno ti bilo...
U onoj temi nokia u t-mobile piše da uzimam u t-mobile a te nema u t-mobile! i ja bi 5800 xm ali nema!
mene zanima jel se dobije uz nju olovka?
Opet vi...
http://europe.nokia.com/find-products/devices/nokia-5230/specifications
Weight: 115 g (with stylus)
mislim da nije tesko zakljuciti...pa valjda je bolja nokia pobogu!
mene zanima jel se dobije uz nju olovka?
i mene.
i da li je kemijska ili obična ?
E pa aj autore ove teme molimo te da nam kažeš šta si sve dobio i to sve ama 100% opišeš mob i sve to HVALA UNAPRIJED!
E pa aj autore ove teme molimo te da nam kažeš šta si sve dobio i to sve ama 100% opišeš mob i sve to HVALA UNAPRIJED!
vise od godinu dana si na forumu i dosadan si i spamas sa svojim postovima kao 10-godisnjak....
on-topic: olovka se dobiva, memorijska kartica ne, slusalice da, i pogledajte specifikacije pa onda serite....svadate se ko djeca iz 3 razreda osnovne....
Ajde ti spameru šuti! Idete mi na živce sa toliko pitanja koja možeš proguglat za 3 sekunde. Jebo vas patak da vas jebo pačjim falusom!
Ja se neću raspravljat ti spamaš u ovoj temi a ne ja! ja sam samo raspitivao se o mobu!
Zato imaš gumb "Uredi" kad se već raspitivaš o mobu ,i nemoj redati post za postom .
evo da refresham temu...jucer sam kupio 5230...mob je super, al mi je kod starog trenutno par dana dok on seb nekupi novi...
sa mobitel se NE dobiva USB, NE dobije se memorijska kartica i NE dobije se olovka...!!!!
zvučnik je dosta glasan, navigaciju imam doživotnu, touchscreen ima vrlo dobar odziv...sve u svemu...ocjena 9/10 jer nema nedobivas USB, memorijsku (koja je jeftina za kupit) i jer nedobijes olovku...
dobio sam i tri zadnje maske: crvenu, plavu i crnu...mobitel ima 3,2'' zaslon rezolucije 360x640 s omjerom stranice 16:9, 3,5mm jack, 2megapixelnu kameru....dao sam 300kn u flex 150 na 1godinu sa 6000 bodova...tolko od mene...
evo da refresham temu...jucer sam kupio 5230...mob je super, al mi je kod starog trenutno par dana dok on seb nekupi novi...
sa mobitel se NE dobiva USB, NE dobije se memorijska kartica i NE dobije se olovka...!!!!
zvučnik je dosta glasan, navigaciju imam doživotnu, touchscreen ima vrlo dobar odziv...sve u svemu...ocjena 9/10 jer nema nedobivas USB, memorijsku (koja je jeftina za kupit) i jer nedobijes olovku...
dobio sam i tri zadnje maske: crvenu, plavu i crnu...mobitel ima 3,2'' zaslon rezolucije 360x640 s omjerom stranice 16:9, 3,5mm jack, 2megapixelnu kameru....dao sam 300kn u flex 150 na 1godinu sa 6000 bodova...tolko od mene...
Meni ona rekla u t-centru u os da ide usb kabel
pise i na stranicama da ide olovka pa NEIDEE!!!!!! a neide ni usb..ak ga ti dobijes javi...da im mogu milu majku spomenut...
pise i na stranicama da ide olovka pa NEIDEE!!!!!! a neide ni usb..ak ga ti dobijes javi...da im mogu milu majku spomenut...
Za usb sam reko ne za olovku! olovku kao i Micro SD 8gb uzet sastrane!
Evo danas posjetio t-mobile planiro danas uzet mob no nisu imali na lageru i rekla je ona meni da su prije 15.02 davali usb kabel ali više ne!
Evo stari me zahebo moram gledat mob u Flex 150 do 1000kn neče mi uzet onu nokiu nego bolji mob a je....
P.S Jel mi neko do 1098kn može u flex 150 neki mob preporućit? da ima velik zaslon s touch screean-om WiFi (wlan) usb bluetoth do 16gb memorijska da ide i tak to? manje više multimedijalni mob......HVALA UNAPRIJED!
5800 navi je oko 2000kuna a ne 1000 ipak je sve odlućeno iPhone 3GS 16Gb
Ćuj evo prećičemo na i300 zbog 3GS pa ga mogu za 898kn dobit i 6 mjeseci 150 kn će plačat kad bude moro 300 onda se vraća na 150 i150 pa će vidjet opet za 2 godine diće i kako če!
Hvala dragom Alahu da me netko ovdje kuži. Nerazumin ljude koji su lijeni GSMArenisati željeni mobilni da saznaju detalje. Dobro da još netko nije pitao koliko miliampersati ima baterija?
Aleluja! Živio ti meni 105 pa o5.