Nokia 5230

poruka: 114
|
čitano: 61.991
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
moderator
Nokia 5230

Smanjite malo tenzije i bez psovanja raspravljajte.

Kome je suđeno da bude j@ban, njemu gaće same spadaju.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nokia 5230

Mene zanima da li neko ima ovaj mob i kakvi su njegovi utisci...

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Nokia 5230
stevan94 kaže...

Ima autor ove teme koji me zarazio njome! ja da nisam tu noki-u ugledo nebi ju ja uzo uzo bi umjesto 5800 GT500 ali sada ide 5230 odlićna je u t-mobile doživotna besplatna navigacija...

Slatki Car<3Slatka Carica...steam.luks@gmail.com sluki77@gmail.com mato.lukic.luks@gmail.com sunca.lukic@os.t-com.hr skype:mato.l
16 godina
odjavljen
Mato_Ivanovac kaže...
stevan94 kaže...

Ima autor ove teme koji me zarazio njome! ja da nisam tu noki-u ugledo nebi ju ja uzo uzo bi umjesto 5800 GT500 ali sada ide 5230 odlićna je u t-mobile doživotna besplatna navigacija...

Aj' sada kada si konacno nasao uzmi dok ih ima, a u medjuvremenu se posveti pravopisu.

16 godina
protjeran
Mrgud Veliki kaže...
Mato_Ivanovac kaže...
stevan94 kaže...

Aj' sada kada si konacno nasao uzmi dok ih ima, a u medjuvremenu se posveti pravopisu.

E nisam toliko blesav da ovu priliku ispustim! em povoljna em odlićna! i još uštekam memorijsku od 8 giga i šta bi više!

Slatki Car<3Slatka Carica...steam.luks@gmail.com sluki77@gmail.com mato.lukic.luks@gmail.com sunca.lukic@os.t-com.hr skype:mato.l
16 godina
odjavljen
Mato_Ivanovac kaže...

E nisam toliko blesav da ovu priliku ispustim! em povoljna em odlićna! i još uštekam memorijsku od 8 giga i šta bi više!

Po strani sto je moj poklon 5800 xm zavrsio kod mene i kupio sam daleko jednostavniji mobitel za 'promjenu' dara, ja bi ipak radije uzeo 5530 xm nego 5230.

No, kako se kaze - o ukusima i bojama se ne raspravlja. Sretno ti bilo...

16 godina
protjeran
Mrgud Veliki kaže...
Mato_Ivanovac kaže...

Po strani sto je moj poklon 5800 xm zavrsio kod mene i kupio sam daleko jednostavniji mobitel za 'promjenu' dara, ja bi ipak radije uzeo 5530 xm nego 5230.

No, kako se kaze - o ukusima i bojama se ne raspravlja. Sretno ti bilo...

U onoj temi nokia u t-mobile piše da uzimam u t-mobile a te nema u t-mobile! i ja bi 5800 xm ali nema!

15 godina
neaktivan

mene zanima jel se dobije uz nju olovka?

16 godina
neaktivan
Nokia 5230
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nokia 5230
Dal je bolja ova nokia ili samsung s5230?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mihael kaže...
Dal je bolja ova nokia ili samsung s5230?

mislim da nije tesko zakljuciti...pa valjda je bolja nokia pobogu!

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
15 godina
neaktivan
mister0 kaže...

mene zanima jel se dobije uz nju olovka?

i mene.

i da li je kemijska ili obična ?

16 godina
protjeran
Nokia 5230

E pa aj autore ove teme molimo te da nam kažeš šta si sve dobio i to sve ama 100% opišeš mob i sve to HVALA UNAPRIJED!

Slatki Car<3Slatka Carica...steam.luks@gmail.com sluki77@gmail.com mato.lukic.luks@gmail.com sunca.lukic@os.t-com.hr skype:ma
Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mato_Ivanovac kaže...

E pa aj autore ove teme molimo te da nam kažeš šta si sve dobio i to sve ama 100% opišeš mob i sve to HVALA UNAPRIJED!

vise od godinu dana si na forumu i dosadan si i spamas sa svojim postovima kao 10-godisnjak....

on-topic: olovka se dobiva, memorijska kartica ne, slusalice da, i pogledajte specifikacije pa onda serite....svadate se ko djeca iz 3 razreda osnovne....

...it's only business...
16 godina
neaktivan
Mato_Ivanovac kaže...
The Man kaže...

Ajde ti spameru šuti! Idete mi na živce sa toliko pitanja koja možeš proguglat za 3 sekunde. Jebo vas patak da vas jebo pačjim falusom!

Ja se neću raspravljat ti spamaš u ovoj temi a ne ja! ja sam samo raspitivao se o mobu!

Zato imaš gumb "Uredi" kad se već raspitivaš o  mobu ,i nemoj  redati post za postom .

RIDER
15 godina
neaktivan

evo da refresham temu...jucer sam kupio 5230...mob je super, al mi je kod starog trenutno par dana dok on seb nekupi novi...

sa mobitel se NE dobiva USB, NE dobije se memorijska kartica i NE dobije se olovka...!!!!

zvučnik je dosta glasan, navigaciju imam doživotnu, touchscreen ima vrlo dobar odziv...sve u svemu...ocjena 9/10 jer nema nedobivas USB, memorijsku (koja je jeftina za kupit) i jer nedobijes olovku...

dobio sam i tri zadnje maske: crvenu, plavu i crnu...mobitel ima 3,2'' zaslon rezolucije 360x640 s omjerom stranice 16:9, 3,5mm jack, 2megapixelnu kameru....dao sam 300kn u flex 150 na 1godinu sa 6000  bodova...tolko od mene...

...it's only business...
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.2.2010 9:27 (themain.x).
16 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
themain.x kaže...

evo da refresham temu...jucer sam kupio 5230...mob je super, al mi je kod starog trenutno par dana dok on seb nekupi novi...

sa mobitel se NE dobiva USB, NE dobije se memorijska kartica i NE dobije se olovka...!!!!

zvučnik je dosta glasan, navigaciju imam doživotnu, touchscreen ima vrlo dobar odziv...sve u svemu...ocjena 9/10 jer nema nedobivas USB, memorijsku (koja je jeftina za kupit) i jer nedobijes olovku...

dobio sam i tri zadnje maske: crvenu, plavu i crnu...mobitel ima 3,2'' zaslon rezolucije 360x640 s omjerom stranice 16:9, 3,5mm jack, 2megapixelnu kameru....dao sam 300kn u flex 150 na 1godinu sa 6000  bodova...tolko od mene...

Meni ona rekla u t-centru u os da ide usb kabel

Slatki Car<3Slatka Carica...steam.luks@gmail.com sluki77@gmail.com mato.lukic.luks@gmail.com sunca.lukic@os.t-com.hr skype:ma
15 godina
neaktivan
Mato_Ivanovac kaže...

pise i na stranicama da ide olovka pa NEIDEE!!!!!! a neide ni usb..ak ga ti dobijes javi...da im mogu milu majku spomenut...

...it's only business...
16 godina
protjeran
themain.x kaže...
Mato_Ivanovac kaže...

pise i na stranicama da ide olovka pa NEIDEE!!!!!! a neide ni usb..ak ga ti dobijes javi...da im mogu milu majku spomenut...

Za usb sam reko ne za olovku! olovku kao i Micro SD 8gb uzet sastrane!

16 godina
protjeran
Nokia 5230

Evo danas posjetio t-mobile planiro danas uzet mob no nisu imali na lageru i rekla je ona meni da su prije 15.02 davali usb kabel ali više ne!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Ja imam 5530,bas ovo pisem na njoj. Mobitel je super. Izgledom mi se vise svida nego 5230, ali taj ima gps i neke stvari koje moj nema. Jedino mi nije jasno da u paketu nisi nista dobio. Mozda je to do T-mobilea jer ja sam sa svojim uredajem u Engkeskoj dobio i 4gb karticu i usb kabl i cd, stylus se podrazumijeva, a dobio sam i sluske s mikrofonom i razne velicine gume slusalica za uho... Koliko sam vidio to bi i trebao biti standardni paket s kojim Nokia isporucuje ovu seriju mobitela. A sad off-topic - jedan forumas se zali na glupa pitanja i ima pravo... Prvi post je o dojmovima vezanim uz mob, a raspravljat o sitnicama kao sto su stylus i mem kartica je glupo jer, na primjer, na GSMAreni i Nokijinoj stranici to pise sve jasno i glasno. 30 sekundi trazenja...
Don't be mean to me.
16 godina
protjeran
Nokia 5230

Evo stari me zahebo moram gledat mob u Flex 150 do 1000kn neče mi uzet onu nokiu nego bolji mob a je....

P.S Jel mi neko do 1098kn može u flex 150 neki mob preporućit? da ima velik zaslon s touch screean-om WiFi (wlan) usb bluetoth do 16gb memorijska da ide i tak to? manje više multimedijalni mob......HVALA UNAPRIJED!

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.2.2010 15:14 (Mato_Ivanovac).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Po kriterijima koje si naveo i do cijene koje si naveo imas u Flexu150 sljedece: Nokia 5230, Nokia 5800 Navigation edition (po meni bolji od 5230 samo zato jer je navigation, koji mi je malo bolji nego isti, a xpressmusic) i Iphone 3G od 8GB...
Don't be mean to me.
16 godina
protjeran
Bigkix kaže...
Po kriterijima koje si naveo i do cijene koje si naveo imas u Flexu150 sljedece: Nokia 5230, Nokia 5800 Navigation edition (po meni bolji od 5230 samo zato jer je navigation, koji mi je malo bolji nego isti, a xpressmusic) i Iphone 3G od 8GB...

5800 navi je oko 2000kuna a ne 1000 ipak je sve odlućeno iPhone 3GS 16Gb

Slatki Car<3Slatka Carica...steam.luks@gmail.com sluki77@gmail.com mato.lukic.luks@gmail.com sunca.lukic@os.t-com.hr skyp
15 godina
protjeran
Don't be mean to me.
15 godina
protjeran
Zanemari ovo. Glupan, gledao sam do 1980kn... Ne znam, rapidno ti se smanjuje broj uredaja tvog opisa u toj tarifi. Ispada da je 5230 najbolji. Pogledaj jos i LG gt500. A ako ti je starom bed hitit ostatak para (ako mu ostaje neiskoristeno), neka prebaci tebi, sebi, nekome taj iznos na karticu za trosit... Nekome u obitelji tko je Simpa mozda?
Don't be mean to me.
16 godina
protjeran
Bigkix kaže...
Zanemari ovo. Glupan, gledao sam do 1980kn... Ne znam, rapidno ti se smanjuje broj uredaja tvog opisa u toj tarifi. Ispada da je 5230 najbolji. Pogledaj jos i LG gt500. A ako ti je starom bed hitit ostatak para (ako mu ostaje neiskoristeno), neka prebaci tebi, sebi, nekome taj iznos na karticu za trosit... Nekome u obitelji tko je Simpa mozda?

Ćuj evo prećičemo na i300 zbog 3GS pa ga mogu za 898kn dobit i 6 mjeseci 150 kn će plačat kad bude moro 300 onda se vraća na 150 i150 pa će vidjet opet za 2 godine diće i kako če!

Slatki Car<3Slatka Carica...steam.luks@gmail.com sluki77@gmail.com mato.lukic.luks@gmail.com sunca.lukic@os.t-com.hr skyp
16 godina
neaktivan
Bigkix kaže...
Ja imam 5530,bas ovo pisem na njoj. Mobitel je super. Izgledom mi se vise svida nego 5230, ali taj ima gps i neke stvari koje moj nema. Jedino mi nije jasno da u paketu nisi nista dobio. Mozda je to do T-mobilea jer ja sam sa svojim uredajem u Engkeskoj dobio i 4gb karticu i usb kabl i cd, stylus se podrazumijeva, a dobio sam i sluske s mikrofonom i razne velicine gume slusalica za uho... Koliko sam vidio to bi i trebao biti standardni paket s kojim Nokia isporucuje ovu seriju mobitela. A sad off-topic - jedan forumas se zali na glupa pitanja i ima pravo... Prvi post je o dojmovima vezanim uz mob, a raspravljat o sitnicama kao sto su stylus i mem kartica je glupo jer, na primjer, na GSMAreni i Nokijinoj stranici to pise sve jasno i glasno. 30 sekundi trazenja...

Hvala dragom Alahu da me netko ovdje kuži. Nerazumin ljude koji su lijeni GSMArenisati željeni mobilni da saznaju detalje. Dobro da još netko nije pitao koliko miliampersati ima baterija?
16 godina
neaktivan
Bigkix kaže...
A sad off-topic - jedan forumas se zali na glupa pitanja i ima pravo... Prvi post je o dojmovima vezanim uz mob, a raspravljat o sitnicama kao sto su stylus i mem kartica je glupo jer, na primjer, na GSMAreni i Nokijinoj stranici to pise sve jasno i glasno. 30 sekundi trazenja...

Aleluja! Živio ti meni 105 pa o5.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice