čujem da se pokvari iPhone onom ko stavi jailbreak, a nekima sve normalno radi/šta je to jailbreak/koje su njegove prednosti, a koje mane!!!
čujem da se pokvari iPhone onom ko stavi jailbreak, a nekima sve normalno radi/šta je to jailbreak/koje su njegove prednosti, a koje mane!!!
moj frend ima originalni iphone, jailbreako ga je pa mu crkava svaki drugi dan, al ima 2 besplatne igre
Jailbrake je 100% siguran!
neznam za tvog prijatelja ali ja nemam tih problema, meni radi savršeno
Također, jailbreakao svoga u kućnoj radinosti, radi savršeno.
Jailbrake je 100% siguran!
Pretpostavljam da je ta dotična osoba koju poznaješ nakrcala svoj iphone sa hrpom dodatnih gluposti. Istina to i je uređaj namjenjen mnoštvu aplikacija i bez ikakvih problema ih vrti dobru količinu odjednom, ali opet nisu sve aplikacije najstabilnije isto kao i na svakog drugom osu. Smatram da ne treba instalirati sve iz Cydie 1 po 1 i nalupat brdo gadgeta sa torenata samo da ti te gadgete imaš na mobitelu. Lupiš jailbreak i onda malo razmisli što ti zbilja treba i to stavi na mob.
Pretpostavljam da je ta dotična osoba koju poznaješ nakrcala svoj iphone sa hrpom dodatnih gluposti. Istina to i je uređaj namjenjen mnoštvu aplikacija i bez ikakvih problema ih vrti dobru količinu odjednom, ali opet nisu sve aplikacije najstabilnije isto kao i na svakog drugom osu. Smatram da ne treba instalirati sve iz Cydie 1 po 1 i nalupat brdo gadgeta sa torenata samo da ti te gadgete imaš na mobitelu. Lupiš jailbreak i onda malo razmisli što ti zbilja treba i to stavi na mob.
Aplikacija "Kate" je uzrok većine problema!
da, za to sam i ja čuo da ona stvara probleme
Ima li nekakav prirucnik kako napraviti jailbreak.Gledo sam neke od video clipva na you tube ali nista jos nekuzim kako to napravit.Mozete li pomoć
Koje su prednosti jail break-a?????????
Prednosti Jailbreaka su ti što imaš mnoge korisne aplikacije iz Cydie i Installera. Npr. imaš Videorecorder i Cydrecoreder koji ti daju mogućnost snimanja videa na iphoneu. Imaš i aplikaciju Swirly MMS koja u potpunosti nadomješta funkciju MMS-a. Imaš također razne emulatore na primjer PSX emulator koji ti omogućava da igraš igre s PlayStation 1 itd. Najbolje bi ti bilo kad bi se o Jailbreaku i Iphoneu informirao na stranici mackorisnik.com, tj. na njihovom forumu. Tamo stvarno imaš sve detaljno objašnjeno.
http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=1881
Prednosti su dodatan software, MMS, video snimanje, uskoro i BT, a i možeš mijenjati izgled sučelja, ikona i slično.
EDIT: Ako misliš jailbreakati onda nemoj napraviti upgrade na novi 2.2.1 software!!!
Imaš također razne emulatore na primjer PSX emulator koji ti omogućava da igraš igre s PlayStation 1 itd.
Hvala sto ste mi pomogli znaci to mogu nac na toj stranici
A da malo pričitaš moj post i pogledaš link!?
http://www.bug.hr/forum/topic/rucna-racunala/iphone-korisni-linkovi/11437.aspx
Tema o korisnim linkovima za iphone..
ja koristim iphone sa 2.2.1 (5H11) softverom, dakle ne preporučujete jailbrake?