Da-NE...staviti jailbreak na iPhone

poruka: 20
|
čitano: 7.655
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

čujem da se pokvari iPhone onom ko stavi jailbreak, a nekima sve normalno radi/šta je to jailbreak/koje su njegove prednosti, a koje mane!!!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

moj frend ima originalni iphone, jailbreako ga je pa mu crkava svaki drugi dan, al ima 2 besplatne igre

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Jailbrake je 100% siguran!

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Da-NE...staviti jailbreak na iPhone

neznam za tvog prijatelja ali ja nemam tih problema, meni radi savršeno

17 godina

Također, jailbreakao svoga u kućnoj radinosti, radi savršeno.

"ne prestajemo se igrati zato što ostarimo, starimo zato što se prestajemo igrati" - Flegma (car)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
vjeko kaže...

Jailbrake je 100% siguran!

Slažem se. Ja sam sestrin iPhone jailbreak-ao i radi kao podmazan.
FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 (1.8GHz) oc @ 2.5GHz; ASUS EN7300GT SILENT (400/800) oc @ 570/960; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17"; "Gravitacija je *učka"
17 godina

Pretpostavljam da je ta dotična osoba koju poznaješ nakrcala svoj iphone sa hrpom dodatnih gluposti. Istina to i je uređaj namjenjen mnoštvu aplikacija i bez ikakvih problema ih vrti dobru količinu odjednom, ali opet nisu sve aplikacije najstabilnije isto kao i na svakog drugom osu. Smatram da ne treba instalirati sve iz Cydie 1 po 1 i nalupat brdo gadgeta sa torenata samo da ti te gadgete imaš na mobitelu. Lupiš jailbreak i onda malo razmisli što ti zbilja treba i to stavi na mob.

"ne prestajemo se igrati zato što ostarimo, starimo zato što se prestajemo igrati" - Flegma (car)
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
nCh! kaže...

Pretpostavljam da je ta dotična osoba koju poznaješ nakrcala svoj iphone sa hrpom dodatnih gluposti. Istina to i je uređaj namjenjen mnoštvu aplikacija i bez ikakvih problema ih vrti dobru količinu odjednom, ali opet nisu sve aplikacije najstabilnije isto kao i na svakog drugom osu. Smatram da ne treba instalirati sve iz Cydie 1 po 1 i nalupat brdo gadgeta sa torenata samo da ti te gadgete imaš na mobitelu. Lupiš jailbreak i onda malo razmisli što ti zbilja treba i to stavi na mob.

tako je. hrpa onih programa iz cydie su nestabilni i treba samo koristiti one koji su provjereni. također krcat iphone nekim aplikacijama što ih uopče nekoristiš je besmisleno, imati sto igrica također besmisleno itd......
17 godina
neaktivan

Aplikacija "Kate" je uzrok većine problema!

0 0 hvala 0
17 godina

da, za to sam i ja čuo da ona stvara probleme

17 godina
protjeran

Ima li nekakav prirucnik kako napraviti jailbreak.Gledo sam neke od video clipva na you tube ali nista jos nekuzim kako to napravit.Mozete li pomoć

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Koje su prednosti jail break-a?????????

0 0 hvala 0
17 godina

Prednosti Jailbreaka su ti što imaš mnoge korisne aplikacije iz Cydie i Installera. Npr. imaš Videorecorder i Cydrecoreder koji ti daju mogućnost snimanja videa na iphoneu. Imaš i aplikaciju Swirly MMS koja u potpunosti nadomješta funkciju MMS-a. Imaš također razne emulatore na primjer PSX emulator koji ti omogućava da igraš igre s PlayStation 1 itd. Najbolje bi ti bilo kad bi se o Jailbreaku i Iphoneu informirao na stranici mackorisnik.com, tj. na njihovom forumu. Tamo stvarno imaš sve detaljno objašnjeno.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=1881

Prednosti su dodatan software, MMS, video snimanje, uskoro i BT, a i možeš mijenjati izgled sučelja, ikona i slično.

EDIT: Ako misliš jailbreakati onda nemoj napraviti upgrade na novi 2.2.1 software!!!

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.1.2009 21:07 (vjeko).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ivaninho kaže...

Imaš također razne emulatore na primjer PSX emulator koji ti omogućava da igraš igre s PlayStation 1 itd.

Kakav je taj emulator za PS? Imao sam onaj NES emulator, ali totalno je loš. Igre zapinju, a i zvuk je nikakav.
17 godina
protjeran

Hvala sto ste mi pomogli znaci to mogu nac na toj stranici

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.1.2009 21:15 (hackboy).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

A da malo pričitaš moj post i pogledaš link!?

0 0 hvala 0
17 godina
vjeko kaže...
 Kakav je taj emulator za PS? Imao sam onaj NES emulator, ali totalno je loš. Igre zapinju, a i zvuk je nikakav.
 Sličan tome samo što pola igara baš i ne funkcionira, ali one koje funkcioniraju izgledaju dobro. Ako te zanima http://technabob.com/blog/2007/12/23/psx4iphone-playstation-emulator-released/
17 godina
neaktivan
Odabrao Đelo Hadžiselimović, preveo Saša Kolka. tekst čitao Miljenko Kokot..
16 godina
neaktivan

ja koristim iphone sa 2.2.1 (5H11) softverom, dakle ne preporučujete jailbrake?

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice