Nenormalno pregrijavanje mobitela ?

poruka: 4
|
čitano: 12.985
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
offline
Nenormalno pregrijavanje mobitela ?

Dakle ovako stoje stvari,mobitel koji koristim vec godinu dana bez ikakvih problema jutros se počeo pregrijavati i to dok je zaključan,nijedna aplikacija nije pokrenuta i kad otkljucam ne pokazuje ništa na displeju ali mobitel je upaljen,neće ni da se restartuje ni ugasi,vec ga moram gasit tako što izvadim bateriju.Mobitel koji koristim je Alcatel one touch m'pop.Nikad mi se dosad nije to desilo da se mobitel toliko grije,baterija koja inače traje i do 2 dana normalnog rada,ja sam jutros sa njim samo na fb otišo i ostalo je baterije oko 85 %.Već za dva sata baterije je bilo 13 % što znači da nešto u njemu nenormalno vuče struju pa predpostavljam da se zbog toga toliko pregrijava.U zadnje vrijeme nisam instalirao ni jednu aplikaciju i nisam ništa na njega skido osim muzike.Moje pitanje je da li bi hard reset išta tu pomogao,ako ne šta je onda u pitanju jeste li vi imali takvih problema,znate li koje je rješenje toga ?

The Wicker Man
 
0 0 hvala 0
15 godina
offline
Re: Nenormalno pregrijavanje mobitela ?

Postoji mogućnost da neka aplikacija stalno koristi procesor mobitela, ali koja? Prije svega napravi kopiju svega bitnog (kontakti, kalendar, slike itd.) na neko drugo mjesto, npr. na PC, pa možeš pokušati tvorničkim resetom. Ako ni nakon reseta na tvorničke postavke ne bude promjene, očito je neki hardverski problem.

KaeR
11 godina
neaktivan
offline
Nenormalno pregrijavanje mobitela ?

Evo upravo sam probo stavit bratovu bateriju(i on ima isti mobitel) i pustio sam ga 15-20 minuta da vidim hoće li se pregrijat i nije nista bilo,mobitel radi normalno,al opet cu probat sad svoju u bratov telefon da utvrdim 100 % je li do baterije :)

The Wicker Man
 
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
offline
Nenormalno pregrijavanje mobitela ?

Znaci imam problem. Imam samsung galaxy s4 mini i u zadnje vrijeme mobitel se strasno pregrijava trenutno je na 61 C . Zna mozda netko rijesiti problem? 

Masterxy
 
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice