Najbolji mobiteli s tipkovnicom

poruka: 9
|
čitano: 10.951
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

dakle,htio bih si kupiti neki mobitel s tipkovnicom,trenutno razmisljam o kupnji samsunga f700 i lg ks360..

dali bi vi meni mogli preporuciti neki dobar mobitel s tipkovnicom?

Procesor: Intel Core 2 Quad Q9400 2.66 GHz Matična: ASRock P45R2000-WiFi Grafička kartica: Sapphire Radeon HD 4850 512MB x2 RAM: Corsair 4GB(1066MHz) HDD: 640 GB WD Caviar Blue Monitor: ViewSoni
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Najbolji mobiteli s tipkovnicom
Abstract kaže...

dakle,htio bih si kupiti neki mobitel s tipkovnicom,trenutno razmisljam o kupnji samsunga f700 i lg ks360..

dali bi vi meni mogli preporuciti neki dobar mobitel s tipkovnicom?

Kako mislis? svi mobiteli imaju tipkovnicu, Qwerty, virtualnu i onu koju svi koristimo(nznm kako se zove...)

16 godina
neaktivan

ahhhh,da,zaboravio sam na to...xD lol

ma mislim na onu kao qwerty tipkovnicu,ono ko na kompu ;)

Procesor: Intel Core 2 Quad Q9400 2.66 GHz Matična: ASRock P45R2000-WiFi Grafička kartica: Sapphire Radeon HD 4850 512MB x2 RAM: Corsair 4GB(1066MHz) HDD: 640 GB WD Caviar Blue Monitor: ViewSoni
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

nokia e71 i r72 najbolje tastature na svijetu

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Meni moj blackjack ima najbolju qwertz tipkovnicu od bilo kojeg mobitela kojeg sam dosada isprobao.

Ako tražiš mobitele s kvalitetnim qwertz tipkovnicama - nokia jako dobra, blackberry je savršenstvo, samsung i SE kako na kojem mobitelu (doslovno raspon od ogavnih do odličnih). Za ostale neznam

Moj blackjack Moj blackjack
Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ja sam jos uvijek zainteresiran samo za samsung f700,jer mi se on cini najljepsim i najboljim...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

P1i , tocnije qwerty tipovnica , ali na ljuljanje, a ako ti to ne pase imas i sistemsku. + touchscreen--

http://zerocool12-radio.net16.net/Index.html : http://forumi.hrzona.net/index.php

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

sto mislite za htc touch pro?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Najbolji mobiteli s tipkovnicom
Abstract kaže...

sto mislite za htc touch pro?

xperia,n97,blackberry i tako nadalje...

meni osobno je najbolja tipkovnica...vjerovali ili ne kod iphone-a,vrlo brzo radi,vertikalna je ok,ali horizontalna je legendarna...moze se vrlo brzo pisat...sa malo navike bez greske mozes pisat...

"Ako nekoga mrzi mnogo ljudi, to mora da je dobar čovjek."
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice