dakle,htio bih si kupiti neki mobitel s tipkovnicom,trenutno razmisljam o kupnji samsunga f700 i lg ks360..
dali bi vi meni mogli preporuciti neki dobar mobitel s tipkovnicom?
dakle,htio bih si kupiti neki mobitel s tipkovnicom,trenutno razmisljam o kupnji samsunga f700 i lg ks360..
Kako mislis? svi mobiteli imaju tipkovnicu, Qwerty, virtualnu i onu koju svi koristimo(nznm kako se zove...)
ahhhh,da,zaboravio sam na to...xD lol
ma mislim na onu kao qwerty tipkovnicu,ono ko na kompu ;)
nokia e71 i r72 najbolje tastature na svijetu
Meni moj blackjack ima najbolju qwertz tipkovnicu od bilo kojeg mobitela kojeg sam dosada isprobao.
Ako tražiš mobitele s kvalitetnim qwertz tipkovnicama - nokia jako dobra, blackberry je savršenstvo, samsung i SE kako na kojem mobitelu (doslovno raspon od ogavnih do odličnih). Za ostale neznam
ja sam jos uvijek zainteresiran samo za samsung f700,jer mi se on cini najljepsim i najboljim...
P1i , tocnije qwerty tipovnica , ali na ljuljanje, a ako ti to ne pase imas i sistemsku. + touchscreen--
sto mislite za htc touch pro?
sto mislite za htc touch pro?
xperia,n97,blackberry i tako nadalje...
meni osobno je najbolja tipkovnica...vjerovali ili ne kod iphone-a,vrlo brzo radi,vertikalna je ok,ali horizontalna je legendarna...moze se vrlo brzo pisat...sa malo navike bez greske mozes pisat...