Mogu li zamijeniti bon u T-Mobile-u?

poruka: 6
|
čitano: 6.999
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Prije nekoliko dana, moj dragi djed je kupio T-Mobile bon od 100 kuna, te ga je kao pravi gorštak morao otvorit s nožem.

Na neki način je uspio izrezat kod, te su ostale samo prve 2 znamenke.

Ja sam u blagoj nevjerici uzeo bon, nazvao službu za korisnike koja mijenja brojeve kao čarape, te nakon 20ak minuta uživanja u lošoj glazbi i još gore postavljenim izbornicima dobio agenta.

Rekao sam što se dogodilo, i pitao ga može li mi dati broj ili nadoplatiti račun ako mu kažem serijski broj.

Ponovno sam završio na čekanju, još 5 minuta loše glazbe, nakon koje mi se javio divan operater koji mi je ljubazno objasnio da odem u T-Centar te da će mi tamo možda zamijeniti bon, ali ja sam na Pašmanu, a najbliži T-Centar je u Zadru.

Nekoliko dana kasnije, djed je išao u Zadar, probao zamijeniti bon.....naravno, failao je.

Zapravo nemam neko pitanje, nego me samo zanimaju komentari...

Vir prudens non contra ventum mingit...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja sam jednom zeznuo brojeve tj. ogulio sam i ostetio prvih par znamenki od koda. Fino nazvao 0981520 (sluzba za korisnike) i covjek me trazio serijski broj bona i uspjesno nadoplatio.

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369...A možda se stanje i promijeni

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Mogu li zamijeniti bon u T-Mobile-u?

Ne znam za T-mobile, ali na VIPu možeš aktivirati  bon preko serijskog koda. Znam da sam ja imao problem s aktivacijom nazvao, frajer me pitao za serijski broj bona, izrecitirao sam mu i stotka je normalno sjela na račun.

Every hole is a goal!
16 godina
neaktivan

Ovaj mi je rekao da mi ne može ovako preko telefona, i da odem do Zadra da bi možda dobio stotku...

Vir prudens non contra ventum mingit...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Mojoj sestri se to dogodilo nekoliko puta sa VIP bonovima (kada su promijenili onu foliju koja se teško skidala). Ja sam ih u VIP centrima zamijenio bez ikakvih problema. Oni prema serijskom broju vide da bon još nije iskorišten, vide da postoje oštećenje i onda ili daju novi ili izdiktiraju broj postojećeg bona.

- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Kod bonova je serijski broj jako bitan. Meni se znalo prije događati da ispravno upišem 14-znamenkasti kod i neće da mi se nadoplati račun, prijavljuje se neka greška. Onda samo nazovem službu, i prvo što pitaju je serijski broj bona. Nakon što sam im rekao serijski broj oni mi nadoplatili bez problema.

Najnovije vijesti iz svijeta filmske industrije: http://twitter.com/filmanje
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice