Mem. kartica za xperia z2

poruka: 5
|
čitano: 923
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
odabir memorijske

Pozdrav,trebam izabrati memorijsku za svoju xperiu,želio bi neku san disk 32 gb do 220 kn,ali muči me koju klasu izabrati,jer sve silne oznake me zbune,pa ako neko može pomoći odabrati,pojasniti,....bio bi zahvalan.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Šta nitko nema neku preporuku,savjet...

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Mem. kartica za xperia z2
Imaš ORIGINAL SONY karticu za 40 kuna manje i besplatna je dostava za narudžbe preko 99 kuna.

http://www.sancta-domenica.hr/sd-micro-memorijska-kartica-sa-adapterom-32gb-sony-sr32uya.aspx
When people are bored, it is primarily with their own selves that they are bored.
10 godina
neaktivan

I kako se ponaša na xperii z2, jel dosta velika brzina upisivanja za 4k video? Hvala

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Mem. kartica za xperia z2
Po meni su za takve perverzije dobre samo one najskuplje i neisplative, ali nitko tebe ne sprječava da snimaš video na internu memoriju i kasnije ga prebaciš na karticu. Brzina čitanja je sigurno dovoljna za normalnu reprodukciju i gledanje snimljenog videa.

Ja ionako sve bitno držim na kartici jer ti neće serviseri spašavat stvari s interne memoriju ako se mobitel pokvari.
When people are bored, it is primarily with their own selves that they are bored.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice