MEIZU M2 Note

poruka: 1.882
|
čitano: 365.595
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: MEIZU M2 Note
hatebraces kaže...

mreže gsm 

Kako nema?

root
9 godina
neaktivan

Piše 'no service'. Nekad se pojave možda dvije crtice i onda opet ništa, nema signala. To mi se jučer pojavilo, vratila ga na tvorničke i opet isto, a nije do kartice jer kod drugih radi normalno s mojom karticom.

9 godina
neaktivan
Vidiš

0 0 hvala 0
13 godina
MEIZU M2 Note

Ja sam na svom običnom M2 svaki put nakon tvorničkog reseta morao ručno unosit postavke mob neta,ali ako nemaš ni signala nešto ne štima sa karticom ili oko kartice,znam da je banalno al da li si probala izvadit pa vratit karticu?

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Ma probala sam i to sto puta, gasila, palila, vadila karticu, sve živo valjda. Ne voli me Meizu nikako haha jučer popravim jednu stvar, navečer ode druga.
9 godina
neaktivan
MEIZU M2 Note

Ne znam koliko je stara kartica, ali noviji mobiteli znaju imati problema sa starim karticama.

Porbaj uzeti kod svog operatera novu sim karticu pa vidi kako će se ponašati.

1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Ma nova je kartica, ima par mjeseci, ali mogu probati
13 godina
neaktivan
hatebraces kaže...
Ma nova je kartica, ima par mjeseci, ali mogu probati

Ako je prije radio normalno telefon a sada ne ima vise razloga za to. Slab signal mreze,neispravna ili ostecena sim kartica,nesto u postavkama za mrezu  je aktivirano ili ugaseno sto bi trebalo vratiti nazad.Ako je signal mreze ok,za pocetak ja bih posudio neku karticu od istog operatera i provjerio,ako ne ide onda je negdje u postavkama problem. Treba napraviti factory reset pa vidjeti onda..znaci vratiti na tvornicke postavke mobitel.Ako ni tada ne radi,onda instalirati drugi firmware,neznam koji sada imas u mobitelu.

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.8.2016 16:09 (joka1).
9 godina
neaktivan
Sve sam to napravila osim firmware-a. Probati ću i to onda, sad imam ovu neku europsku verziju, 5.1.6.0G

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Evo ovako i ja sam imao istih problema...nakon isprobavanja svega navedenog poslao sam uređaj na servis...u agramu su zamijenili pločicu s antenom i problem riješen!!!

Po meni probaj skinut zadnji poklopac i namjestiti ,jel su iza konektori od antena...

Ps..ako mob ima jamstvo kednostavno gs pošalješ di si i kupila...pozu

Meizu m2 note
13 godina
neaktivan
Evo ovako i ja sam imao istih problema...nakon isprobavanja svega navedenog poslao sam uređaj na servis...u agramu su zamijenili pločicu s antenom i problem riješen!!!

Po meni probaj skinut zadnji poklopac i namjestiti ,jel su iza konektori od antena...

Ps..ako mob ima jamstvo kednostavno ga pošalješ di si i kupila...poz
Meizu m2 note
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
MEIZU M2 Note

Neznam na kojoj si mreži i kako si postavio/la mob, ako želiš i imaš doma wifi skini sa google playa teamviewer pa ti pogledam postavke na mobu, javi na pp.

root
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.8.2016 20:10 (zoharbizo).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
hatebraces kaže...
Sve sam to napravila osim firmware-a. Probati ću i to onda, sad imam ovu neku europsku verziju, 5.1.6.0G

Kad vec imas tu stariju G verziju sada instaliraj 5.1.8.0 G  .. Ako i tada imas problem sa signalom onda je problem u mobitelu,servis ili netko tko ima iskustva i alat za to da provjeri kontakte antene i dr. kako je vec spomenuto na forumu.

9 godina
neaktivan
Danas sam bila u dva susjedna grada i tamo je signal bio super, vratim se u mjesto gdje živim i opet ga nema, sad stvarno više nemam pojma i čemu je problem hahah

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Kako da internacionaliziram mob. pa da onda probam instalirati G verziju. Hvala.

0 0 hvala 0
14 godina
Biježi iz grada...😀
PROTIV
14 godina
neaktivan
MEIZU M2 Note

Pitanje za M2 Mini - htio bih ženi nakon dugo vremena nešto svježe instalirati na postojeću staru A verziju, a mob preko OTA već nudi 5.1.8.0Y verziju od 995 MB (od 27.7.2016.) No, vidim da postoji na netu i nešto novija 5.1.8.0G verzija od samo 650 MB, koje su razlike u njima?

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Bježim još malo :D

0 0 hvala 0
14 godina
tomo75 kaže...
Kako da internacionaliziram mob. pa da onda probam instalirati G verziju. Hvala.

Pogledaj stranicu prije, potrudi se malo, imaš google i yt prepun toga.

frulex kaže...

Pitanje za M2 Mini - htio bih ženi nakon dugo vremena nešto svježe instalirati na postojeću staru A verziju, a mob preko OTA već nudi 5.1.8.0Y verziju od 995 MB (od 27.7.2016.) No, vidim da postoji na netu i nešto novija 5.1.8.0G verzija od samo 650 MB, koje su razlike u njima?

Ako ćeš G verziju koja je po meni najbolja nakon što sam probao sve, jer nema G(global) nema bloat kao A(asian) pa je zato osjetno manja, moraš internacionalizirati mob.

root
14 godina
neaktivan

Mislim da ću se ipak držati linije manjeg otpora i ove OTA "Y" verzije koja je nasljednik "A" verzije jer ni do sada na starim A verzijama nije bilo ništa bloata i uredno rade sve notifikacije, pa ne vidim razloga da i na "Y" verziji ne bude tako. I, koliko znam, "A" verzija ne predstavlja oznaku Asian već "Public" ili generička, barem tako piše na službenim kineskim stranicama Flyme-a otkud sam dosad iskljucivo skidao ROM-ove za M2 Mini i Note...

9 godina
neaktivan
probao sam manje više sve što je o javljeno, ali nažalost nisam uspio.....
11 godina
neaktivan
MEIZU M2 Note

Pozdrav

Da li na Flyme 5.1.8.0G ima HR jezik

0 0 hvala 0
14 godina
tomo75 kaže...
probao sam manje više sve što je o javljeno, ali nažalost nisam uspio.....

Skini teamviewer, rootaj mob i skini ch file.

Ja ću ostalo odraditi, javi se na pp.

root
9 godina
neaktivan
MrleRi kaže...

Pozdrav

Da li na Flyme 5.1.8.0G ima HR jezik

Ima.

9 godina
neaktivan
Najnovije otkriće! Imam signala vani uglavnom, u zatvorenim prostorima baš i ne ili ne uopće. Znači vjerojatno je do antene?

0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Prodajem svoj meizu m2 note. 900kn. Fixno. Racun i garancija iz Linksa. Sivi. Stanje odlicno.
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
Prešao sa m2 note, na redmi note 2, po meni xiaomi puno kvalitetniji, kamera bolja i brži autofocus, izašao miui 8, jedino baterija još upitna. Al kako nije nov uređaj tako ne znam pravo stanje, naručena je već nova. Al i sa ovom starom uz umjereno korištenje može 10 sati izdržati!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
MEIZU M2 Note

Da li je netko nadogradio na Marshmallow 6.1 na M2 note.. Na ovoj stranici je procedura kako to napraviti, jedino je problem kako doci do firmware..

http://kidapso.com/how-to-upgrade-meizu-m2-note-to-android-marshmallow-6-0-1/

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
MEIZU M2 Note

Ovo je neki fejk, tako da nista od toga.

Inace na XDA su nesto krenuli sa custom romovima ali zasad jos ne radi sve kako treba, pa treba pricekati jos neko vrijeme da se sve ispegla do kraja.

0 0 hvala 0
14 godina
MEIZU M2 Note

Čekajte official 7.0 koji će izaći za M1 i M2, uskoro, neće se ići na 6.0 upgrade nego direktno na 7.0 :)

root

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice