Lumia 920 disconnecting Wifi

poruka: 4
|
čitano: 952
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan

Imam problem s Lumiom 920.  Kupljena je prije 3 dana i ono što sam odmah skužila jeste da iako je na wirelessu, da čim se ekran zaključa, isključi wi-fi. U podešavanjima ovo je ON - keep wi-fi on when screen times out. Tako da to u postavkama nije problem. Kad je potrošio internet paket, onda je krenuo trošiti kune s računa, a doma sam bila, gdje radi wifi na laptopu i ostalim mobitelima. 

Čitala sam da ovaj problem postoji od početka na ovom modelu, no ljudi koji znam da imaju ovu lumiu, kažu da nemaju ovaj problem od kad je na njemu Black update. Na mojoj je isto Black update, ali opet šteka to s wifi. 

Odem na postavke pa na update, piše da nema novih updates. Verzija koja je na mobitelu je 3051 40000 1349 0003

Zna li mi netko pomoć i reć možda do čega je problem, te može li se to nekako riješiti?  

0 0 hvala 0
14 godina

najbolj ti je da odradis reset telefona

zato ja volim uvjek updateovati preko nokia software updatera, koji sve obrise i nanovo instalira update, i onda znas na cemu si 

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: Lumia 920 disconnecting Wifi

Napravljen je već reset, doduše ne hard reset. To ne želim raditi jer se mnogi žale da poslije ne želi "dignut" windows, pa s obzirom da je novi mobitel, ne bih se baš zezala s tim ako nije nužno. Moguće da je to nešto do mobitela baš ili da je problem u software-u? Jer ako je samo do update-a problem, onda budem sačekala, možda bude neki update sad skoro, prije onog u 4. mjesecu što najavljuju. 
Zapravo mi je problem da nigdje ne mogu vidjeti kad je wifi aktivan, a kad ne, jer onaj njegov znakić uvijek stoji kod notification bara osim ako baš isključim wifi. Tako da u biti ne znam kad me zeza, a kad zaista radi, osim po potrošnji mb. 

14 godina
Re: Lumia 920 disconnecting Wifi
Moslye8 kaže...

Napravljen je već reset, doduše ne hard reset. To ne želim raditi jer se mnogi žale da poslije ne želi "dignut" windows, pa s obzirom da je novi mobitel, ne bih se baš zezala s tim ako nije nužno. Moguće da je to nešto do mobitela baš ili da je problem u software-u? Jer ako je samo do update-a problem, onda budem sačekala, možda bude neki update sad skoro, prije onog u 4. mjesecu što najavljuju. 
Zapravo mi je problem da nigdje ne mogu vidjeti kad je wifi aktivan, a kad ne, jer onaj njegov znakić uvijek stoji kod notification bara osim ako baš isključim wifi. Tako da u biti ne znam kad me zeza, a kad zaista radi, osim po potrošnji mb. 

ne znam otkud ti to da nece da digne windows poslije hard reseta, jer to ti vraca telefon na tvornicke postavke i samim tim ne bi trebala imati problema

javi se tamo na temi WP8 opcenito, pa ako imas vremena i prelistaj temu sto pise ostala raja, a i ja tamo ko papagaj ponavljam najbolje odraditi cisti update sistema, tj preko NSU updatera i bez brige si onda

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice