KU990 viewty problem

poruka: 6
|
čitano: 1.109
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
KU990 viewty problem

Pozdrav svima.Evo nabavio sam ga neki dan i imam mali problemčić mislim nemojte me krivo shvatit mobitel je predobar a kamera je odlična...no ovako mob je korišten i imam mali problem ovako kad upalim bluetooth i sad me netko drugi s mobom pokušava naći ali nemože jer me nevidi i da vidljiv svima je uljučeno nije na skriven ali problem je u tome kaj kad ja želim pronaći nekog drugog s bluetoothom samo piše traženje i tak satima samo traži i traži i onda prekinem jer mi se nakon par sati ne da više čekat.Pa ako netko zna u čemu je problem bilo bio bih mu jako zahvalan.I da još jedno pitanje...lik od kojeg sam uzeo taj mob dao mi je garanciju ali nema računa niti kaj drugo samo je garancija i ne piše gdje je kupljen pa da li mi je dovoljna samo garancija ili trebam imati i račun...i još gdje imaju ti servisi lg-a?ako nije problem da mi javite čim prije...hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
KU990 viewty problem

imam ga i mogu reč da nisam imao sličnih problema. povremeno je trebalo malo duže da nađe neke mobitele (desetak sekunda)

al sve u svemu uvijek uspije spajanje.

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.3.2009 11:54 (alien).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
KU990 viewty problem

Ma moj nekad traži i po 3 sata i onda prekinem jer mi je dosta čekanja i neznam u čemu je problem

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
KU990 viewty problem

ako nigdje na netu nisi našso forum o tom problemu onda očito da nešto nije u redu s njim. vrati mu ga ili na servis... kolko znam račun treba uz garanciju .

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
KU990 viewty problem

ma nemam račun to mi je problem...ali nisam nigdje našao temu s sličnim problemom...zanimljivo je da nekad radi odnossno uspio sam jednom pronać drugi uređaj i drugi dan opet više nije htio...da možda nije problem u softwareu

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
KU990 viewty problem

na jankomiru imas njihov servis

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice