Dakle koliko ?
Zna li se cijena ?
Recite ovdje .
Hvala !
Dakle koliko ?
Zna li se cijena ?
Recite ovdje .
Hvala !
I mene interesira... Bilo bi zanimljivo moju Omniu malo zamijeniti za iP4 da vidimo feel.
Računaj oko 7-8 tisuća z top verziju.
Stoja
+ dodatna antena za mogucnost telefoniranja s ajfonom u ruci
Sve mi se vise cini da će cijene biti veće nego sada(na pretplatu) za 3gs.. Da, ima za 8000 kn, malo prepuno novaca, ali ako se uzme da je kupljen u Londonu, Unlockan, put tamo nazad.. to je tu..
Sve mi se vise cini da će cijene biti veće nego sada(na pretplatu) za 3gs.. Da, ima za 8000 kn, malo prepuno novaca, ali ako se uzme da je kupljen u Londonu, Unlockan, put tamo nazad.. to je tu..
Smijesno je reci malo prepuno kada u Americi kosta 199 $ sto je cca 1000 kn.
Za 8000 kn mozes kupit polovan auto nekakav :)
Smijesno je reci malo prepuno kada u Americi kosta 199 $ sto je cca 1000 kn.
To je pretplata po 1000.put vec kako to nemozete vise shvatiti
Svejedno ne dodje ni pola koliko u Hr.
Da znas koliko dode nebi bubao gluposti.Dode 600$,kod nas u simpa paketu ce biti oko 5 000 kn!I koje su tu sad stravične razlike?Niti je ovo telefon za širu populaciju(oni imaju nokije) niti će ga svi kupovati
3000 i 5000 kn nije razlika, onda ti das meni tih 2000 kad to nije nista?
Joj sto mogućnosti ovdje.
iPhone 4 će preuzeti cijene 3GS-a, ako budu što veće biti će par stotina kuna.. ništa pretjerano.
3GS će preuzeti cijene 3G-a, te će i on možda biti nešto malo jeftiniji pošto će biti samo 8GB verzija.
Eto, imate i T-mobile stranicu i možete pogledati svaku moguću opciju za iPhone.. imate ga u svim tarifama ;)
Za 8000 kn mozes kupit polovan auto nekakav :)
Baš sam si to pomislio, za 8000 kuna možeš kupiti auto, možeš ih oročiti i za 10 godina podignuti 20 000 kn, možeš kupiti vrhunski TV, možeš sastaviti top PC konfiguraciju, možeš jesti i piti po restoranima dva mjeseca, ali šta ćeš, bogat narod, ima se pa se troši :))
Da znas koliko dode nebi bubao gluposti.Dode 600$,kod nas u simpa paketu ce biti oko 5 000 kn!I koje su tu sad stravične razlike?Niti je ovo telefon za širu populaciju(oni imaju nokije) niti će ga svi kupovati
Kod njih otključan dođe 600$ a kod nas 7000kn
Saznao ja cijenu.
Imam i ja svoj izvor u T-mobileu :)
Navodno,ako će se 3GS prodavat do 8. mj onda će cijena biti 4/3 sadašnjih cijena samog uređaja.
Znači da bi 32 gb model trebao koštat ravno devet do deset tisuća kuna bez ikakvih tarifa.
Inače če najjeftinija tarifa s 32 gb biti 698 kn umjesto sadašnjih 398 kn.
Tako mi je prijatelj prenio,ali još nije sigurno.
A ako steve jobs povuče iz prodaje, onda se neće prodavat, te će mu kad izađe cijena padati.
EDIT - gamad, preskupo,barem ce bit jeftinije na oglasu, jedva cekam kad cijena počne padati 3gsu da ga kupim
Zasto bi se povukao iz prodaje najuspješniji,najprodavaniji,najtraženiji smartphone na tržištu?
Kod njih otključan dođe 600$ a kod nas 7000kn
Da ali je to kod njih u Apple Storeu, kod nas je to T-Mobile...
Ali evo primjer,
Apple Store u Italiji je prodavao 3GS za oko ~600€, vidiš kako se oni drže cijena da budu jednake... naravno kada se $ zamijeni €
Zbog problema sa antenom i softverom.
Mitch ne kaki bezveze!
Mitch ne kaki bezveze!
Ja sam cuo da ce skocit 5/3 i da ces morat polagat psihotest prije nego ga kupis.
10000 kn=solidna konfa sa 20'' monitorom, 42'' plazma i neki normalan touchscreen telefon sa 16 gb (dodatno prosirivo) memorije.
(sve skupa)
Ili iPhone?
Nikad ne bi imao iPhone da nije bio 1kn i toliko sam spreman platiti za 4-orku 
Ne vjerujem da će biti u rangu cijena kako se spominje (8-9k), to stvarno nema smisla, više vjerujem da će preuzeti cijene od 3GS-a. Mene više zanima što se sa onime da će se iPhone prodavati neovisno od operatera?
A jese zna za kolko bi se mogao u Americi nabavit , otključan ofc ?
U SAD-u još nema otključanih... U Italiji će biti oko 620€
Ionako dok platiš dostavu i carinu ti ispadne blizu, ako ne i gotovo isto. Još uzmi u obzir da je Italija bliže
Ionako dok platiš dostavu i carinu ti ispadne blizu, ako ne i gotovo isto. Još uzmi u obzir da je Italija bliže
Aha , znači oko 4500 kn , pa to nije tako skupo , a jel znaš možda kad će doć ?
Aha , znači oko 4500 kn , pa to nije tako skupo , a jel znaš možda kad će doć ?
U Italiju stiže u 7. mjesecu, vjerojatno 7.7. ali se još nezna točni datum.
Možeš provjeriti tako da odeš na www.apple.it
Kada bude dostupan vidjeti ćeš da su moguće narudžbe i da su postavljenje cijene