:)
Kakve provokacije?
Logic mozda je tebi fizicka tipkovnica za djecu i glupost, ali ja puno radije tipkam kada osjetim tipke nego po ekranu. Kada imas tipke tocno osjetis sto stisces, a sa virtualnom ne osjetis nista.
Evo hvala svima samo jedno pitanje..
Razlika izmedu MultiToucha i Toucha?
multitouch znači 2 dodira, znači kad pritisneš mob s 2 prsta on kuži to kao 2 zasebna dodira, kod običnog toucha, mob se zblesira i shvača to kao jedan dodir.
Multitouch se ugl koristi za zumiranje weba, slika ili za neke igre.
Koliko znam Multitouch (e sad bar na mom mobu) ne mora znacit 2, nego i vise dodira istovremeno, ali ja ga pretjerano i ne koristim i apsolutno bih mogao i bez njega, a vidio sam x10 i mogu rec da mi sline cure, pogotovo onaj ekran i kamera ;D
Kakve provokacije?
Logic mozda je tebi fizicka tipkovnica za djecu i glupost, ali ja puno radije tipkam kada osjetim tipke nego po ekranu. Kada imas tipke tocno osjetis sto stisces, a sa virtualnom ne osjetis nista.
onaj csi pise u svom komentaru da bi trbao uzeti iphone 3gs,jel tako logic... i sad ako to nije provokacija ja ne znam sta je...
a ti brate mi nisi jasan za ovo fizicka tipkovnica...ko je sad to spominja!? sta desire,iphone,hero,legend,optimus...oni imaju tipkovnicu?????
Da biram između Desirea i X10 uzeo bih Desire,makar mi je SE ljepši i ima veći ekran.
Ali ovo ti je prilika i uzmi dok još nije prodano,jednostavno mrcina od mobitela. 
Da biram između Desirea i X10 uzeo bih Desire,makar mi je SE ljepši i ima veći ekran.
Ali ovo ti je prilika i uzmi dok još nije prodano,jednostavno mrcina od mobitela. 
nesto mi je niska cijena...skoro je nov
nesto mi je niska cijena...skoro je nov
Nove zapakirane prodaju za 3 soma,ok je cijena.A ovo je sumnjivo niska cijena. 
Kakve provokacije?
onaj csi pise u svom komentaru da bi trbao uzeti iphone 3gs,jel tako logic... i sad ako to nije provokacija ja ne znam sta je...
a ti brate mi nisi jasan za ovo fizicka tipkovnica...ko je sad to spominja!? sta desire,iphone,hero,legend,optimus...oni imaju tipkovnicu?????
Logic kaže da mu je Desire Z za djecu, ja mu odgovaram da mi se sviđa jer ima tipkovnicu.
Logic kaže da mu je Desire Z za djecu, ja mu odgovaram da mi se sviđa jer ima tipkovnicu.
Mozes li mi molim te kopirati taj dio teksta,jer ja to stvarno nigdje ne vidim...
Ili sam ja lud ili... a znam da logic nikada ne bi rekao takvu glupost!!!
I ja bih volio da vidim gdje ja to rekoh. U stvari volio bih da vidim gdje sam ja desire Z komentarisao na bilo koji nacin.
I ja bih volio da vidim gdje ja to rekoh. U stvari volio bih da vidim gdje sam ja desire Z komentarisao na bilo koji nacin.
Pa uopste nisi spominjao desire Z..... NIGDJE! Ja ne znam gdje je on to vidio 
Sry ljudi, moja pogreška... logic krivo sam pročitao tvoj post na prošloj strani, my bad. 
Autore, ja bi na tvom mjestu jos nekako skupio 100eura i kupio iPhone, bez dvoumljenja
No problem. Ne brzaj ;)
@autor teme
Kupi si ovaj mobitel, a za ostatak si kupi prezervative, jer više će te koštati da si kupiš mobitel, onda bi još i dijete trebao othranjivati.
@autor teme
Kupi si ovaj mobitel, a za ostatak si kupi prezervative, jer više će te koštati da si kupiš mobitel, onda bi još i dijete trebao othranjivati.
hvala na korisnom komentaru... ako nemožeš pomoći čovjeku, nemoj mu ni odmagati...