Koji Mobitel Kupiti do 2.5k?

poruka: 46
|
čitano: 7.105
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Koji Mobitel Kupiti do 2.5k?
Provokacije pardon
:)
16 godina
neaktivan
???
Kakve provokacije?

Logic mozda je tebi fizicka tipkovnica za djecu i glupost, ali ja puno radije tipkam kada osjetim tipke nego po ekranu. Kada imas tipke tocno osjetis sto stisces, a sa virtualnom ne osjetis nista.
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
max1919 kaže...
HellRaz0r kaže...

Evo hvala svima samo jedno pitanje..

Razlika izmedu MultiToucha i Toucha?

multitouch znači 2 dodira, znači kad pritisneš mob s 2 prsta on kuži to kao 2 zasebna dodira, kod običnog toucha, mob se zblesira i shvača to kao jedan dodir.

Multitouch se ugl koristi za zumiranje weba, slika ili za neke igre.

Koliko znam Multitouch (e sad bar na mom mobu) ne mora znacit 2, nego i vise dodira istovremeno, ali ja ga pretjerano i ne koristim i apsolutno bih mogao i bez njega, a vidio sam x10 i mogu rec da mi sline cure, pogotovo onaj ekran i kamera ;D

Kad narastem bit ću Bill Gates, A'k ne narastem bit ću Steve Jobs
16 godina
neaktivan
max1919 kaže...
???
Kakve provokacije?

Logic mozda je tebi fizicka tipkovnica za djecu i glupost, ali ja puno radije tipkam kada osjetim tipke nego po ekranu. Kada imas tipke tocno osjetis sto stisces, a sa virtualnom ne osjetis nista.

onaj csi pise u svom komentaru da bi trbao uzeti iphone 3gs,jel tako logic... i sad ako to nije provokacija ja ne znam sta je...

a ti brate mi nisi jasan za ovo fizicka tipkovnica...ko je sad to spominja!? sta desire,iphone,hero,legend,optimus...oni imaju tipkovnicu?????

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
17 godina

Da biram između Desirea i X10 uzeo bih Desire,makar mi je SE ljepši i ima veći ekran.

Ali ovo ti je prilika i uzmi dok još nije prodano,jednostavno mrcina od mobitela. Namigiva

When the power of love overcomes the love of power the world will know peace. Music is my religion.
Poruka je uređivana zadnji put ned 19.9.2010 18:44 (Xbox360 Modder).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Xbox360 Modder kaže...

Da biram između Desirea i X10 uzeo bih Desire,makar mi je SE ljepši i ima veći ekran.

Ali ovo ti je prilika i uzmi dok još nije prodano,jednostavno mrcina od mobitela. Namigiva

nesto mi je niska cijena...skoro je nov

17 godina
stevan94 kaže...
Xbox360 Modder kaže...

nesto mi je niska cijena...skoro je nov

Nove zapakirane prodaju za 3 soma,ok je cijena.A ovo je sumnjivo niska cijena. Neodlučan

When the power of love overcomes the love of power the world will know peace. Music is my religion.
16 godina
neaktivan
stevan94 kaže...
max1919 kaže...
???
Kakve provokacije?

onaj csi pise u svom komentaru da bi trbao uzeti iphone 3gs,jel tako logic... i sad ako to nije provokacija ja ne znam sta je...

a ti brate mi nisi jasan za ovo fizicka tipkovnica...ko je sad to spominja!? sta desire,iphone,hero,legend,optimus...oni imaju tipkovnicu?????

Logic kaže da mu je Desire Z za djecu, ja mu odgovaram da mi se sviđa jer ima tipkovnicu.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
16 godina
neaktivan
max1919 kaže...

Logic kaže da mu je Desire Z za djecu, ja mu odgovaram da mi se sviđa jer ima tipkovnicu.

Mozes li mi molim te kopirati taj dio teksta,jer ja to stvarno nigdje ne vidim...

Ili sam ja lud ili... a znam da logic nikada ne bi rekao takvu glupost!!!

17 godina
neaktivan

I ja bih volio da vidim gdje ja to rekoh. U stvari volio bih da vidim gdje sam ja desire Z komentarisao na bilo koji nacin.

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.9.2010 21:24 (logic).
16 godina
neaktivan
logic kaže...

I ja bih volio da vidim gdje ja to rekoh. U stvari volio bih da vidim gdje sam ja desire Z komentarisao na bilo koji nacin.

Pa uopste nisi spominjao desire Z..... NIGDJE! Ja ne znam gdje je on to vidio Cool

16 godina
neaktivan

Sry ljudi, moja pogreška... logic krivo sam pročitao tvoj post na prošloj strani, my bad.  Šutim

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Autore, ja bi na tvom mjestu jos nekako skupio 100eura i kupio iPhone, bez dvoumljenjaSmijeh

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.9.2010 23:13 (Gunner11).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

No problem. Ne brzaj ;)

16 godina
neaktivan

@autor teme

Kupi si ovaj mobitel, a za ostatak si kupi prezervative, jer više će te koštati da si kupiš mobitel, onda bi još i dijete trebao othranjivati.

During your life, nevet stop dreaming. No one can take away your dreams.
Moj PC  
1 2 hvala 1
16 godina
neaktivan
RazerDinoMan kaže...

@autor teme

Kupi si ovaj mobitel, a za ostatak si kupi prezervative, jer više će te koštati da si kupiš mobitel, onda bi još i dijete trebao othranjivati.

hvala na korisnom komentaru... ako nemožeš pomoći čovjeku, nemoj mu ni odmagati...

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice