Koji mob za 700kn?

poruka: 7
|
čitano: 5.512
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Koji mob za 700kn?

vec duze vrijeme ne pratim bas mobitele prije sam jako dobo znao kak stvari stoje i to ali sad sam se posvetio gamingu par mjeseci pa eto...koji mob je najbolje uzet rabljeni sa njuskala (ili foruma) za 700kn

i ne mislim na mobitele tipa galaxy 5 ili galaxy mini jer me ne zanimaju takvi mobiteli imam u obitelji 2 takva mobitela i oba dva jedva pokrecu angry birds nego me zanimaju moza cak i mozda malo staiji mobovi ali da su dobri :D

evo nadam se da ce mi neko pomoc i napisat par preporuka :)

vatefak is going on :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Koji mob za 700kn?
Ako voliš ti ne smeta što su stariji, a očito ne smeta, serija Walkmana od Sony Ericssona je odlična. Samo si nađi neki koji ti se sviđa.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Koji mob za 700kn?
Medikus kaže...
Ako voliš ti ne smeta što su stariji, a očito ne smeta, serija Walkmana od Sony Ericssona je odlična. Samo si nađi neki koji ti se sviđa.

zanimaju me prvenstveno smartphoneovi a vecina ovih walkmana to nisu :P

13 godina
neaktivan
U prvom postu si rekao da te ne zanimaju mobiteli poput Galaxy 5 ili Galaxy Mini. A što su oni ako nisu smartphoni? Žao mi je ali mislim da ti je to nekakav vrh za te pare, možda još onaj Huawei, makar mislim da je malo skuplji od 700.
17 godina
Koji mob za 700kn?

A da skupiš još 300-tinjak kuna i uzmeš nokiu c7?

Jest da je symbian ali barem ima poštene specifikacije i radi kako treba za razliku od većine 600MHz androida, također nebi bilo loše ako nađeš i koji iphone 3gs oko 1000kn.

Vidim da ima i desirea već po 1000kn mada mi je to već nekako sumljivo (možda i jest toliko, ne pratim baš cijene mobova).

Rađe skupi tih 300-tinjak kuna i uzmi dobar mob nego da za 700 uzmeš nešto s čim nećeš biti zadovoljan.

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Koji mob za 700kn?

Huawei U8650 za 795 kn u Tele2 (200 kuna više je otključan), solidne specifikacije i što je najvažnije, novi je. Za taj novac teško ćeš naći dobar polovni mobitel, a tu nikad ne znaš na šta ćeš naletit (kolega neki dan kupio polovni laptop, i sutra dan mu rikne monitor na njemu).

★ Regionalni portal posvećen Linuxu i otvorenim sustavima - www.linuxzasve.com
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
drexcya kaže...

Huawei U8650 za 795 kn u Tele2 (200 kuna više je otključan), solidne specifikacije i što je najvažnije, novi je. Za taj novac teško ćeš naći dobar polovni mobitel, a tu nikad ne znaš na šta ćeš naletit (kolega neki dan kupio polovni laptop, i sutra dan mu rikne monitor na njemu).

a znam da nije bas sigurno ali svejedno vec sam imao nekoliko ovakvih obicnijih androida i jednostavno mi je to vec dosadno....

jel mi moze reci netko jel dobar mob SE XPERIA X2? da mi netko napiše svoja iskustva s mobom ako je imao :D

imam ponudu za taj mob 600kn :D

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice