- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Imam i X626 i Cool1 i mogu reći da nikakvih problema niti nuspojava niti sa jednim nemam.
Softwer je pljunuti isti i po izgledu i po oznaci.
Cool 1 se jače grije u gornjem dijelu kod surfanja sat vremena, X626 je ladan ko špricer u istim uvjetima.
WiFi im je jači od večine kineza koje sam imao prilike probati.
Postavke za kamere su im različite, ali su im slike, po mom skromnom mišljenju, otprilike jednake kvalitete.
Profići će sigurno naći razlike.
https://www.theverge.com/circuitbreaker/2018/2/1/16958872/noa-n10-android-smartphone-notch-clone-mwc-2018
ima li nekog objašnjenja za tu tvrdnju?
imali smo nekoliko leeco mobitela i ćerkica trenutno ima upravo taj s3
koristi ga zadnjih par mjeseci i super je zadovoljna, kaže da joj je taj najbolji dosad
Tražim tablet za djecu za igranje poneke igre i gledanje crtića kad idemo na put i tako ... dali ovaj valja išta
Nadam se da nisi zaboravio na PDV.
To ti je već blizu 1000 kn, a upravo sam vidio ovu reklamu:
https://www.links.hr/hr/tablet-racunalo-huawei-mediapad-t3-10-ips-multitouch-quadcore-1-4ghz-2gb-ram-16gb-flash-wifi-bt-2x-kamera-android-7-0-sivi-101080006
Tj, ovaj put je bolji Banggood kak veli kolega :)
sta ovaj noviji model nebi trebao imati jos bolju kameru, jer koliko sam citao ima neke dobre samsung kamere.... jel mozda znas koliko se mora cekati da dodje iz kine...
Novije ne znaci uvijek bolje..Pogledaj komentare na ovom linku. M6 note koristi isti senzor kao i htc u11 (jedan od boljih senzora za fotografiranje) samo sto nema ois. - primjeri fotografija
Dodje ti iz kine ovisi di narucujes, otprilike 2 tjedna ili manje. Samo naruci negdje da ne ode na carinu jer ce se oduzit.
ima li nekog objašnjenja za tu tvrdnju?
imali smo nekoliko leeco mobitela i ćerkica trenutno ima upravo taj s3
koristi ga zadnjih par mjeseci i super je zadovoljna, kaže da joj je taj najbolji dosad
Ako čitaš i druge forume, onda si mogao pročitati da su neki imali problema s tim mobaćom,
tipa pregrijavanja i blesiranja. Ja isto nikakvih problema nemam.
Ali za njega ima hrpa kuhanih romova, tak da nije frka, ako naknadno počnu neke nuspojave.
Ako čitaš i druge forume, onda si mogao pročitati da su neki imali problema s tim mobaćom,
tipa pregrijavanja i blesiranja. Ja isto nikakvih problema nemam.
Ali za njega ima hrpa kuhanih romova, tak da nije frka, ako naknadno počnu neke nuspojave.
ne čitam druge forume, i bug mi oduzme previše vremena
zasad, kao i kod tebe, nikakvih problema
doduše, htio sam ja maloj uzeti xiaomi, no ona je odabrala leeco i zadovoljna je
ženi sam uzeo xiaomi redmi note 4 lte, također super zadovoljna
Jel neko kupovao iz ovog storea?
https://www.sunsky-online.com/view/641960/Letv%20LeEco%20Le%20X850%20%206GB%2064GB.htm
Pošto imaju slanje preko DHL-a, jel moguće izbjeći carinu i PDV? (Ako se ne varam, iz Xiaomi direktno iz Kine ako se uzima preko DHL-a, ljudi nisu plaćali carinu i PDV)
Jel neko kupovao iz ovog storea?
https://www.sunsky-online.com/view/641960/Letv%20LeEco%20Le%20X850%20%206GB%2064GB.htm
Pošto imaju slanje preko DHL-a, jel moguće izbjeći carinu i PDV? (Ako se ne varam, iz Xiaomi direktno iz Kine ako se uzima preko DHL-a, ljudi nisu plaćali carinu i PDV)
Ajmo ispocetka po "xy" put...
Procitati nekoliko stranica unazad i dobit ces sve potrebne informacije
DHL shipping na vecini stranica nosi 100% garantirano placnje PDV-a,plus troskove od 125 kn ,plus vadenje EORI broja ,plus masu izgubljenih zivaca jer ljudi uglavnom neznaju u sto su se upustili.
DHL TAX FREE shipping kojeg nude pojedine trgovine poput Goldway-a i Mi Global store (kojeg ne preporucam) nude DHL shipping sa kojim garantirano izbjegavas sve ove iznad navedene troskove.
Postoji i nekoliko trgovina sa EU skladistem gdje takoder izbjegavas placanje PDV-a poput geekbuyinga,tinydeal,geekmaxi....
P.S
Zbilja neznam gdje i zasto trazite takve stranice tipa sunsky kad na gotovo svakom forumu ima popis najsigurnijih i najpopularnijih koji se ponavljaju iz dana u dan.
Hvala na odgovoru, nisam znao da postoji DHL i DHL tax free s ostalim sam upoznat.
Ma inace narucujem s geekbuyinga, EU skladiste, a ova žmlj stranica zato jer tu sam jedino nasao ovaj Le Max 3 x850 koji bi uzeo.
Jel neko narucivao u posljednje vrijeme sa TinyDeala?
Narucio sam jedan mob iz EU skladista, dali su mi prekjucer tracking number, mob bi trebao doci iz njemacke, DHL, no tracking number jos nije ni proradio...
sta ovaj noviji model nebi trebao imati jos bolju kameru, jer koliko sam citao ima neke dobre samsung kamere.... jel mozda znas koliko se mora cekati da dodje iz kine...
Novije ne znaci uvijek bolje..Pogledaj komentare na ovom linku. M6 note koristi isti senzor kao i htc u11 (jedan od boljih senzora za fotografiranje) samo sto nema ois. - primjeri fotografija
Dodje ti iz kine ovisi di narucujes, otprilike 2 tjedna ili manje. Samo naruci negdje da ne ode na carinu jer ce se oduzit.
na m6s bi radije isao zbog atraktivnijeg izgleda, pa nek je kamera i nijansu losija, ali sam nijansu... nek je nijansu bolja neg na cool1, ja cu biti zadovoljan... u principu sam me prednja kamera zanima jer straznju jako malo koristim, nest sitno za posao...
Jel neko narucivao u posljednje vrijeme sa TinyDeala?
Narucio sam jedan mob iz EU skladista, dali su mi prekjucer tracking number, mob bi trebao doci iz njemacke, DHL, no tracking number jos nije ni proradio...
Ne zamaraj se sa tim tracking brojem, dosta kasno proradi a čini mi se da nije baš ni mjerodavan. Uglavnom, nakon maila da ti je poslano računaj pet do sedam radnih dana.
Možda na krivom mjestu ali nemaa veze :D
Kako od neki dan imam Xiaomi Redmi 5 plus (china rom) google maps mi je na engleskom kao i mob, mene sada zanima da li postoji mogučnost da je google maps (tetka koja priča za put) da je na hrv ili njemačkom?? hVala :)
Možda na krivom mjestu ali nemaa veze :D
Kako od neki dan imam Xiaomi Redmi 5 plus (china rom) google maps mi je na engleskom kao i mob, mene sada zanima da li postoji mogučnost da je google maps (tetka koja priča za put) da je na hrv ili njemačkom?? hVala :)
Instaliraš npr. Copilot na hrvatskom i riješen problem...
Pomalo Xiaomi me zbunjuje sa tim nazivima itd
Može li meni netko reći po čemu bi se razlikovali modeli
Xiaomi redmi 5 plus i Xiaomi redmi note 5
https://mob.hr/xiaomi-redmi-note-5-nova-doza-informacija/
Note - obično znaći da bude velik, a kod xiaomija to nije tako. Dok velik-e modele izbacuje zapravo pod imenom Max , kod Asusa Max obično znači da ima močnu bateriju evo najmanje ubace 5000mah a sve ostalo slabije.
stigao meni jučer redmi 4x sa honorbuya,, 31. navečer poslan, 2. u jutro stigao, na kućnu adresu, nikakva dodatna davanja..
došao sa androidom 6 kao iz opisa i danas došao update na 7.1.2 i miui 9.2.3.0 stable
za sad sam zadovoljan, osim sa dvije meni dosta bitne stvari,, ne radi tap tap to wake, tj nema nigdje opcija za uključiti, što je dosta korisna stvar dok je mob na stolu.
Te meni još jedna čudna stvar: ako koristim mobitel, pišem poruku ili slično a mob mi je na stolu, ili krevetu (ne u ruci) touch screen radi očajno, moram tri puta klikati da uhvati slovo i sl.. kad ga primem u ruku, ili samo sa dva prsta sastrane, ili leži u ruci, znači bilo kakav kontakt s njim, radi perfektno.. da li je to normalno, ako je, predpostavljam da ima neki senzor ili nešto.. prvo sam mislio da je zbog zaštitnog stakla koje sam uzeo uz telefon i odmah zalijepio, ali onda ne bi radilo normalno dok je u ruci.. ima ko kakvo objašnjenje, ideju?
Pa MIUI 9 sigurno ima opciju Tap-to-wake pod "Prikaz" ili "Display" ili kako već, osim ako mob ne podržava, a mislim da 4X podržava...
Vi to trolate ili ?
Vi to trolate ili ?
da je barem više ovakvih korisnih ljudi poput tebe, forum bi bio ljepše mjesto..
*frulex, možda miui9 podržava, ali mislim da redmi 4x ne podržava..
puno bitnija mi je ova druga stvar sa touch screenom..
otkriveno i ovo što se tice ekrana, greška je u "premium glass screen protectoru" koji sam uzeo uz mob za 1,99$ :) ... skinuo ga i sad radi savršeno.. jedino mi nije jasno kako radi dobro s njim kad je na dlanu, ali nije ni bitno više..
otkriveno i ovo što se tice ekrana, greška je u "premium glass screen protectoru" koji sam uzeo uz mob za 1,99$ :) ... skinuo ga i sad radi savršeno.. jedino mi nije jasno kako radi dobro s njim kad je na dlanu, ali nije ni bitno više..
Glavno da si otkrio problem.
Ja imam slušne aparatiće i jedan uređaj koji se zove compilot, to je poput bluetooth slušalice samo sto direktno bezično komunicira sa slušnim aparatićima kada se nosi oko vrata (poput ogrlice je) e taj uređaj istodobno preko bluetootha komunicira sa mobitelom. Evo sto je meni bilo,
kupio na ebayu neku vrstu navlake kao maskicu za njega i zamisli to, problemi sa bluetoothom, samo smjetnje kada je ta maskica. Kad skinuo onda nema tih problema.
Inače, probaj naručiti drugi screen protector, od drugog proizvođača. Možda bude bolje :)
Gdje da narucim Redmi note 4 4/64 sa snapdragon 625 da izbjegnem carinu i sl.? U Njemackoj sam.
Gdje da narucim Redmi note 4 4/64 da izbjegnem carinu i sl.? U Njemackoj sam.
Gle gdi piše "Support Shipping From EU Warehouse" a mislim da ima i "German warehouse".
Gdje da narucim Redmi note 4 4/64 da izbjegnem carinu i sl.? U Njemackoj sam.
Geekbuying šalje sa njemačkog skladišta a mislim da su nešto jeftiniji od honorbuy, a to tebi znači da ćeš dobit telefon u roku 2-3 dana ili možda i prije, zavisi koliko si udaljen od grada Neuenstein odakle paketi polaze.
Uglavnom usporedi otkud ti je jeftinije između te dvije trgovine i nemaš greške.
Na geekbuying DE skladistu nema 64gb model ali ima recimo na IT DHL dostava, dali i tu vrijedi ovo da izbjegnem pdv i carinu jer na Honoru ako uzmem izadje me 15 eur vise? Citao sam na desetine stranica teme ali nisam siguran.
Hvala.