"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave izdvojena tema

poruka: 25.496
|
čitano: 6.515.968
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
10 godina
neaktivan
Re: "Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave
Bravo frulex,ne bi ni pogledao na Goldway da nisi rekao,taman ga dobili :-) Odma kupujem kao back-up phone

0 0 hvala 0
15 godina
"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

U Neutrinu Redmi 4X 3GB/32GB Global snižen na 1259kn.

Moj PC  
5 0 hvala 2
12 godina
Preporuka nekog bestbuy moba do 1000kn. Po mogućnosti bez plaćanja dodatnih troškova(carina,pdv), što jednostavnijim postupkom narudžbe te relativno brzom dostavom.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Redmi Note 4X s Goldwaya DHL-om.
Oko 950kn s DHL-om,bez PDV-a.
robimarko@gmail.com
8 godina
neaktivan

Malo sam istraživao između redmi note 4x i redmi 4x i vidim da su dosta slični. redmi 4x ima manji zaslon što je za mene plus i razmišljam da ga kupim iz neutrinomobile

1 0 hvala 0
14 godina
Iscodisco22 kaže...

Malo sam istraživao između redmi note 4x i redmi 4x i vidim da su dosta slični. redmi 4x ima manji zaslon što je za mene plus i razmišljam da ga kupim iz neutrinomobile

Manji zaslon,manja rezolucija,lošiji procesor itd.
Sve je scaleano,a cijena u Neutrinu baš i nije neka.
Na Goldwayu ti je ispod 130 dolara s dostavom

robimarko@gmail.com
9 godina
neaktivan
A pdv i to?

0 0 hvala 0
14 godina

Pozdrav društvo. Budžet mi je oko 1000 kuna, makismalno bih se mogao rastegnuti do 1300 kuna. Trenutno imam Huawei P9 Lite sa 2GB memorije, kupljen prošle godine, pa gledam napraviti neki upgrade. Na netu sam gledao Redmi Note 4X, pa me zanima ima li smisla raditi upgrade? Gledao sam verziju sa 3GB RAM-a i sa 32 GB interne memorije, a ono što me posebno pozitivno iznenađuje je velika baterija (što mi primarno treba). Imate li neke bolje prijedloge u ovom cjenovnom rangu ili je 4X i dalje najbolji odabir? Unaprijed hvala :)

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Steve Jobs: 1955 - 2011 David Bowie 1947-2016
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Lijep pozdrav ljudi!

Da li mi netko iz iskustva može reći nešto o Xiaomi redmi Pro mobitelu......?????

Hvala! 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
alen4430 kaže...

a ono što me posebno pozitivno iznenađuje je velika baterija (što mi primarno treba). Imate li neke bolje prijedloge u ovom cjenovnom rangu ili je 4X i dalje najbolji odabir? Unaprijed hvala :)

Ako ti je primarna baterija onda 4X, a ne znam jel ti bitan nedostatak B20 frekvencije ako nisi na Tele2... Da, još za iste pare imas i Letv Cool1 Dual Pro isto s 4000 mAh baterijom...

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.8.2017 11:13 (frulex).
10 godina

Pitanje za one koji naručuju preko Goldwaya.

Pronašao sam ovaj Xiaomi mob:

https://www.aliexpress.com/item-img/Original-Xiaomi-Redmi-Note-4X-4-X-Mobile-Phone-3GB-RAM-16GB-ROM-Snapdragon-625-Octa/32812362809.html

Kad ga ubacim u košaricu cijena mi je cca 160$ (odabrao sam i DHL shipping).

Ako sam dobro shvatio, to bi bili svi troškovi, odnosno ne bi me teretila carina i sl.? Da li je netko od vas u Goldway trgovini uspio pronaći srebrni Redmi note 4x?

0 0 hvala 0
12 godina
Može neko pojasniti to sa frekvencijama kod redmi 4x? Imam tele2 pa da ne bi bilo kakvih problema. I što da tražim za ROM? Sealed box ili neki njihov custom? Kako to ide uopće?
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Pa nećeš u mjestima gdje se koristi 800 mHz imati 4g, a tele2 to koristi. Eto.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ajd nemoj čovjeku krivo objašnjavat - upravo je obrnuto, Tele2 ne koristi 800 mHz tako da s Tele2 nećeš imati nikakvih problema već s Vipom, T-Comom i podrepcima.

14 godina
neaktivan
sibica kaže...

Pitanje za one koji naručuju preko Goldwaya.

Pronašao sam ovaj Xiaomi mob:

https://www.aliexpress.com/item-img/Original-Xiaomi-Redmi-Note-4X-4-X-Mobile-Phone-3GB-RAM-16GB-ROM-Snapdragon-625-Octa/32812362809.html

Kad ga ubacim u košaricu cijena mi je cca 160$ (odabrao sam i DHL shipping).

Ako sam dobro shvatio, to bi bili svi troškovi, odnosno ne bi me teretila carina i sl.? Da li je netko od vas u Goldway trgovini uspio pronaći srebrni Redmi note 4x?

Da i da... Pa imaš srebrno/sivi na tom linku koji si stavio, mislim da ga ima samo u te 4 boje...

15 godina
duc77 kaže...

Lijep pozdrav ljudi!

Da li mi netko iz iskustva može reći nešto o Xiaomi redmi Pro mobitelu......?????

Hvala! 

Imaš recenzija kolko hoćeš na netu...

Jedino pazi na jednu stvar, a to je da Kinezi na Aliexpressu, a vj. i drugim dućanima, ubacuju riječ pro u nazive raznih mobitela. Npr. za Redmi 4X, oni napišu Redmi 4X pro... makar nije pro. Tako da pazi da se ne zabuniš.

Ovo je Xiaomi Redmi Pro: http://www.gsmarena.com/xiaomi_redmi_pro-8233.php

Ovo je Xiaomi Redmi 4 Prime: http://www.gsmarena.com/xiaomi_redmi_4_prime-8263.php. Malo sličan naziv ali drugi mobitel.

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.8.2017 16:14 (FLes).
14 godina
neaktivan

Pa ne ubacuju nasumično - Redmi 4X ima 2GB RAM-a, a Redmi 4X Pro ima 3GB RAM-a. Pro verzije obično imaju više GB memorije...

17 godina
neaktivan

Zna netko koju verziju Note 4 Prodaju u Uzishopu? To je ovaj: https://www.uzishop.hr/uredaji/14697-xiaomi-redmi-note-4-4g-32gb-dual-sim-dark-grey-eu.html

Piše octa core, znači trebao bi biti Snapdragon, ali u frekvencijama ne piše B20 odnosno 800 MHz?

Uglavnom želim Note 4 s B20 i Snapdragonom. Koliko vidim 4X nema B20. Na Aliju preko goldway je ugrubo 1150 kn  ovaj: https://www.aliexpress.com/store/product/Global-Version-Xiaomi-Redmi-Note-4-International-Edition-Mobile-Phone-Snapdragon-Octa-Core-5-5-FHD/311331_32796560515.html?spm=2114.12010615.0.0.3d7376c4pYqhUT

Ak su isti onda mi se isplati dati +250kn za garanciju našu.

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.8.2017 19:51 (Zaggy111).

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

kupio sam xiaomi 4a, dobar mobitel, zadovoljan sam i hvala na preporuci. Trebam se malo naviknuti na sučelje ima dosta opcija. Ako neko ima neki savjet kod xiaomia tipa izbrisi/namjesti to i to itd. Kamera solida samo ne znam na prednjoj kako upaliti svijetlo zaslona.

CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina

https://www.honorbuy.com/1158-xiaomi-mi-5x-smartphone.html

Zanima me dal se otprilike moze saznat kad ce ga opet imati na lageru?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
frulex kaže...

Pa ne ubacuju nasumično - Redmi 4X ima 2GB RAM-a, a Redmi 4X Pro ima 3GB RAM-a. Pro verzije obično imaju više GB memorije...

A kaj je onda redmi 4x sa 4 gige rama? Super pro? 

16 godina
Ne znam da li namjerno trolate ili što, ali redmi 4x global verzija postoji sa 32gb i 3gb RAM i pokriva B20 LTE mrežu.

Ako vas toliko brine to, jednostavno uzmete Global version koja je dostupna po ok cijeni i u Neutrino mobile

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Hrky kaže...
Ne znam da li namjerno trolate ili što, ali redmi 4x global verzija postoji sa 32gb i 3gb RAM i pokriva B20 LTE mrežu.

Ako vas toliko brine to, jednostavno uzmete Global version koja je dostupna po ok cijeni i u Neutrino mobile

Ne znam da li se ovo odnosi na mene. Koliko ja vidim nijedan Note 4X nema B20? Samo Note 4 bez X ima.

13 godina
tele2 koristi samo 1800mhz
17 godina
neaktivan

Vipnet koristi i 800 Mhz, čak i i u Zagrebu se nakad je na 800

0 0 hvala 0
16 godina
Ja sam pisao o Redmi 4x Global Version, ne Note verziji.
Nije bio odgovor na tvoje.
14 godina
neaktivan
Hrky kaže...

Nije svakome bitno, ali nekome može biti. Primjer - bio jučer cijeli dan u malom selu 100-njak km od ZG koje nije pokriveno 3G mrežom ni Vipa ni T-coma koje koristim, no 4G mreža radi odlično. Radi testiranja ugasio sam B20 frekvenciju na mobu - nema više 4G signala ni u jednog od ta dva operatera. Dakle, ako živiš u tom selu i uzmeš mob bez B20 (i nisi na Tele2) osudjen si na 2G. Kažem, nije česta situacija (uostalom, jučer mi s Goldwaya stigao Redmi 4X bez B20 za osobu koja koristi Tele2), ali nije loše ljude upozoriti. I da, postoje Global verzije za dosta Xiaomi modela, ali znaju biti dosta skuplje, a ljudi ovdje pitaju za konkretne modele i da prodju sto jeftinije, pogotovo za 4X s 2GB koji se valjda sad prodaje k'o alva s tom cijenom od 800 kn...

13 godina
Kako gasiš ili pališ određenu frekvenciju?
14 godina
neaktivan

Ako imaš (rootani) MTK mob, uđeš u Engineering Mode i imaš kvačice za svaku 2/3/4G frekvenciju pa se igraš s klikanjem...

15 godina
hanteed kaže...

kupio sam xiaomi 4a, dobar mobitel, zadovoljan sam i hvala na preporuci. Trebam se malo naviknuti na sučelje ima dosta opcija. Ako neko ima neki savjet kod xiaomia tipa izbrisi/namjesti to i to itd. (...)

Ne znam ti odgovor na to pitanje ali imaš tih vodiča po netu, probaj googlat redmi 4a optimization ili increase speed.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice