"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave izdvojena tema

poruka: 25.495
|
čitano: 6.514.485
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
9 godina
neaktivan
Re: "Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave
udarnik60 kaže...

Zadnjih nekoliko dana samo spamate temu o cijenama i trgovina u BiH. Uskoro će ostat samo vas par na temi i to je to. GG

I sto to tebi smeta hehe, i BiH je drzava isto i isto drzavljani iz BiH isto citaju ovaj forum i zanimaju ih cijene u vlastitoj drzavi.

I u cemu je onda problem, ja ne vidim problema a ako ga ti vidis daj molim te podijeli s nama ostalima koji je to tocno problem.

10 godina
protjeran
delta-hawk kaže...

U BiH Xiaomi Redmi 2 kosta 100-150 eura  ili ti ga 800-1000 kuna sto je po meni svakako ne isplativa kupovina pored recimo Meizu M2 koji nudi 16 GB ROM I 2 GB RAM.

Dok ako hoces velikog Xiaomi Redmi Note 2 on kosta 170-240 eura ili ti ga 1400-1900 kuna sto ga isto tako cini ne isplativom kupovinom bar meni osobno, pokraj Meizu M2 i M2 Note

i novijeg Xiaomi Redmi 3 kojeg mogu u Hrvatskoj kupiti za skoro pa iste novce.

Da li je Meizu M2 Note bolji tel od Xiaomi Redmi Note 2 i zasto ?!

15 godina
mackocicko2004 kaže...

Da li je Meizu M2 Note bolji tel od Xiaomi Redmi Note 2 i zasto ?!

RN2 nema ojačano staklo, M2 ima.

RN2 ima osjetno jači proc, octa core MTK A53 1,3  GHz u odnosu na A53 2,0 GHz

Tako da mislim da je RN2 uz neki tempered glass protection bolji izbor.

Točno kakve su cijene ne znam.

9 godina
neaktivan
16 godina
fora2 kaže...
mackocicko2004 kaže...
Imao sam i G2, prodam zato sto nema SD karticu. Ne mogu da shvatim zasto,ne stavljaju SD,zasto na nekim tel nema pisljive diode za signale i zasti se ne vadi baterije?! Zasto prave baterije koje se ne vade bez servisa,ove 3 stvati prvo gledam,jasno uz kolicinu rama,roma,antutu i sl. :)

Imam LG F320 (korejski G2).

Izmjenjiva baterija (samo nešto manja, 2600mAh)

32Gb rom + kartica od 64 Gb.

Sve ostalo isto.

Na Fastcardtechu je refurbished 95USD.

Džabe...

Jesi ga ti uzo sa fastcardtech-a i kako ide s frekvencijama, oce normalno radit kod nas?

10 godina
protjeran
delta-hawk kaže...

samo antutu ! :)

9 godina
neaktivan
"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

Pa googlaj covjece hehe i saznaj rezultate, antutu inace nije nesto sto bi netko smatrao deal breakerom.

On je samo ajmo reci jedan od pokazatelja.

0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
delta-hawk kaže...

Pa googlaj covjece hehe i saznaj rezultate, antutu inace nije nesto sto bi netko smatrao deal breakerom.

On je samo ajmo reci jedan od pokazatelja.

Jbg ja bih ipak redmi note 2,jaci procesor !

11 godina

Kupljen na FCT. Plaća se još PDV i carina (kako u kojoj zemlji).

Radi 2G, 3G, 4G.

Stavio sam CloudyG2 3.3 (android 5.0.2), isti rom kao i na u Hrvatskoj kupljenom Lg G2.

Jednako dobro rade.

ps. Napomena za Fastcardtech. Pri kupovni nude osiguranje od PDV-a i carine. Nemojte to uzimati jer ne vraćaju novce. Ni Paypal Claim mi nije vratio novce za plaćeni PDV. "ta usluga nije u našoj nadležnosti". Pa, eto...

17 godina
delta-hawk kaže...
udarnik60 kaže...

Zadnjih nekoliko dana samo spamate temu o cijenama i trgovina u BiH. Uskoro će ostat samo vas par na temi i to je to. GG

I sto to tebi smeta hehe, i BiH je drzava isto i isto drzavljani iz BiH isto citaju ovaj forum i zanimaju ih cijene u vlastitoj drzavi.

I u cemu je onda problem, ja ne vidim problema a ako ga ti vidis daj molim te podijeli s nama ostalima koji je to tocno problem.

Samo tema je više namijenjena kineskim mobitelima, novim modelima, najboljom ponudom itd.

Ne cijenama u BiH, trgovinama gdje možeš kupiti na rate a gdje ne.

Recenzije kineskih mobitela na anton008.com (+recenzija Cubota X16- top mobitela iz EU za početak 2016.) Banggood kuponi za -10$ na PP
9 godina
neaktivan
Ag008 kaže...
delta-hawk kaže...
udarnik60 kaže...

Samo tema je više namijenjena kineskim mobitelima, novim modelima, najboljom ponudom itd.

Ne cijenama u BiH, trgovinama gdje možeš kupiti na rate a gdje ne.

E pa mi posto smo iz BiH raspravljamo o kineskim mobitelima, novim modelima i najboljom ponudom koja ima u nasoj drzavi.

I posto je ovo ipak tema o kineskim mobitelima znaci mi se drzimo teme i raspravljamo o onom sto se nas tice.

Sta mene boli racku sto u Kini ima neki mobitel koji nudi 32 GB rama i 256 interne memorije i 1000 MP kameru sa 64000 mAh baterijom kad ga ja nikad necu vidjeti ovdje.

Znaci mi se raspravljamo ovdje gdje i kako nabaviti najbolji i najpovoljniji mobitel koji nas zanima.

I jos uvjek mi nisi odgovorio na moje pitanje

15 godina
delta-hawk kaže...

E pa mi posto smo iz BiH raspravljamo o kineskim mobitelima, novim modelima i najboljom ponudom koja ima u nasoj drzavi.

I posto je ovo ipak tema o kineskim mobitelima znaci mi se drzimo teme i raspravljamo o onom sto se nas tice.

Sta mene boli racku sto u Kini ima neki mobitel koji nudi 32 GB rama i 256 interne memorije i 1000 MP kameru sa 64000 mAh baterijom kad ga ja nikad necu vidjeti ovdje.

Znaci mi se raspravljamo ovdje gdje i kako nabaviti najbolji i najpovoljniji mobitel koji nas zanima.

I jos uvjek mi nisi odgovorio na moje pitanje

Pa problem je što je to off topic... ako pogledaš prvi post u temi onda ćeš naći ovo:

Kako se nebi spamalo po raznim temama otvaram ovu isključivo za "kineske" marke mobitela koji nisu dostupni kod nas u trgovinama.

Za mobitele dostupne kod nas koristite temu za pomoć pri odabiru mobitela.

Pa tehnički je to off topic. Iako istini za volju potome je dobar dio teme u off topic od kad su se počeli Xiaomi, Meizu, Dogee i ostali "kinezi" pojavljivati u našim trgovinama

9 godina
neaktivan

Pa hajmo onda lockat temu, ili idemo otkazati ovu temu i preseliti se u onu temu.

Jer eto i kineza ima kupit kod nas.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

bez ljutnje ali dodao bih (lol) da je bug.hr a ne bug.ba 

ma samo malo smanjite doživljaj, ili još bolje otvorite temu "kupnja kineza u BIH" i živila bosna   hehe

disclaimer: nemam niš protiv nikog, živili

9 godina
neaktivan

Pa i mob.hr je isto hr pa opet Kreso pise i o mobitelima koji se mogu nabaviti u BiH.

Inace hr je samo domena a Bug su novine koje se prodaju i u Hrvatskoj i u Bosni i Hercegovini.

A ovo je zvanicni forum tih novina i zato smo mi korisnici i citatelji njihovih novina koje kupujemo u BiH

dosli na njihov zvanicni forum da raspravljamo o onom sto nas zanima.

A ako itko ima ikakvih problema u vezi toga onda slobodno moze da ide da se zali upravi tih novina i ovog foruma.

Idite zalite se njima odakle pravo korisnicima iz BiH da ista komentiraju na hr forumu jer eto ovo je forum iz Hrvatske, a mi nismo iz Hrvatske.

Znaci po vama izgleda mi smo stranci koje treba odstraniti jer eto mi smetamo vama Hrvatima iz Hrvatske jer komentiramo po vasem forumu.

4 0 hvala 0
16 godina

ne brinite se susjedi, od 4 milijuna stanovnika uvijek se nađe neki kreten. Tako je to svugdje!Sto se mene tice dobrodošli i dobro ostali!

(G)jokaCRO ingame
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina

gledam malo kineze za oko 130-180€ pa me zanima jel xiaomi redmi note 2 tu najbolji ili ima nesto bolje?
bitna mi je fluidnost i baterija, te bilo bi pozeljno da ima 32gb ili 16 i sd card

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
tomislavivic kaže...

gledam malo kineze za oko 130-180€ pa me zanima jel xiaomi redmi note 2 tu najbolji ili ima nesto bolje?
bitna mi je fluidnost i baterija, te bilo bi pozeljno da ima 32gb ili 16 i sd card

Meizu M2 i M2 Note, imas i Xiaomi Redmi Note 2 u tom cjenovnom rangu od ovih poznatijih kineza.

Meni osobno najizgledniji za kupnju je trenutno obicni Meizu M2 jer nudi skoro isto kao i ova 2 a dosta je jeftiniji.

13 godina

Delta-hawk ,kako su skoro isti m2 i rn2 5"hd Vs 5,5fhd,294 ili 400ppi ,4x1,3GHz ili 8x 2,0 GHz ,antutu 32000 ili 48000,baterija.. a cijena (Giztop) 140$ i 150$.

9 godina
neaktivan

Pa ako ces gledat kupnju online, onda bolje nijedan od ta dva uzeti.

Najbolje je onda ici odmah na Xiaomi Redmi 3 ili Redmi Note 3.

Redmi 3 kosta 150 dolara a  Redmi Note 3 kosta 190 dolara isto na giztopu

2 0 hvala 0
13 godina

Ne kuzim po cemu je redmi 3 bolji od note 2 osim baterije?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Redmi Note3 ima neizmjenjivu bateriju ali kad sam kupovao za ženu mob bilo je "šta misliš da ću nositi dva mobitela "??? Kad koristiš dva sima nemaš Sd karticu...

17 godina
Posto sam imao i redmi note 3g, redmi note 2 i sad redmi note 3 mogu ti dati uvid u cemu je bolji redmi note 3. Prvo kvaliteta izrade( na 2 je nekad plastika znala skripat), Drugo ogromna baterija koja traje puno dosta duze nego na 2, fingerprint. Jedina mana je sta nema slot obicna verzija ali zato imas pro verziju koja je opet daleko jaca od obicnog note 3 i ima hybrid slot. Ako ides do 150eur onda je redmi 3 odlicna kupovina i njega bih definitivno prije izabrao nego note 2.
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
13 godina
Patrick_cro kaže...
Posto sam imao i redmi note 3g, redmi note 2 i sad redmi note 3 mogu ti dati uvid u cemu je bolji redmi note 3. Prvo kvaliteta izrade( na 2 je nekad plastika znala skripat), Drugo ogromna baterija koja traje puno dosta duze nego na 2, fingerprint. Jedina mana je sta nema slot obicna verzija ali zato imas pro verziju koja je opet daleko jaca od obicnog note 3 i ima hybrid slot. Ako ides do 150eur onda je redmi 3 odlicna kupovina i njega bih definitivno prije izabrao nego note 2.

ma znam sve to, i vidio sam pro verziju te o njoj isto razmisljam al nisam neki veliki fan mobitela gdje nmg sam promijeniti bateriju(sadasnji nexus 5 mi je koma).
Al nisi mi odgovorio ili ja nisam shvatio svi govore da je taj xiaomi redmi 3 bolji od redmi note 2 a meni to nikako nije jasno? Koliko sam ja pogledao spec note 2 je skoro u svemu bolji(chipset,ekran) osim baterije a svi preporučuju redmi 3 u čemu je caka?

10 godina
protjeran

Kolega nabavio Huawei Honor 7 ,to je masina cca 300 E !

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
protjeran
delta-hawk kaže...

Pa i mob.hr je isto hr pa opet Kreso pise i o mobitelima koji se mogu nabaviti u BiH.

Inace hr je samo domena a Bug su novine koje se prodaju i u Hrvatskoj i u Bosni i Hercegovini.

A ovo je zvanicni forum tih novina i zato smo mi korisnici i citatelji njihovih novina koje kupujemo u BiH

dosli na njihov zvanicni forum da raspravljamo o onom sto nas zanima.

A ako itko ima ikakvih problema u vezi toga onda slobodno moze da ide da se zali upravi tih novina i ovog foruma.

Idite zalite se njima odakle pravo korisnicima iz BiH da ista komentiraju na hr forumu jer eto ovo je forum iz Hrvatske, a mi nismo iz Hrvatske.

Znaci po vama izgleda mi smo stranci koje treba odstraniti jer eto mi smetamo vama Hrvatima iz Hrvatske jer komentiramo po vasem forumu.

Koliko sam dao para na BUG casopis ,mogao sam vikendicu napraviti! :)

Jedno vrijeme sam kupovao skoro sve casopise.PC Chip,Vidi i Bug +Svet Kompjutera ! hahahah

10 godina
protjeran
Xiaomi Redmi Note 3 Pro 2GB 16GB Snapdragon 650 4G LTE Smartphone 5.5 Inch 16MP Camera Sliver White 175 E
Ovo izgleda primamljivo !

http://www.xiaomidevice.com/xiaomi-redmi-note-3-pro-2gb-16gb-snapdragon-650.html
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Ne smeta nitko sa upitom ili svojim iskustvom ali za kupnju u susjednim državama otvorite podtemu radi lakšeg snalaženja , iako je dobro vidjeti cijene i kod vas.

11 godina
neaktivan
ma svi su dobrodošli.dosta je ratovanja
11 godina
neaktivan

Moj paket tj mob kupljen preko merimobilesa stize u ponedjeljak. Po tracking broju od jučer navečer je u Zagrebu i dpd mi je danas poslao poruku da ce stici u ponedjeljak, da mogu promjeniti termin na utorak ili srijedu tj trebaposlati poruku na neki broj koji se plača. 

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice