"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave izdvojena tema

poruka: 25.496
|
čitano: 6.516.794
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
17 godina
Re: "Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

Ne izbjegavaš. Kada dođe u Hrvatsku, paket na carini ionako završi i traže te pismeno vrijednost robe koje si naručio.

Da li si platio u "coinsima", yuanima, eurima, dolaru ili čime već je nebitno već samo vrijednost preračunata u kune robe na koju će ti naplatiti 25% pdv-a i 30kn troškova.

Ako im daš krivu vrijednost robe ili falcificiraš račun kojeg pošalješ emailom carini možeš računati na velike kazne i obračun po njihovoj vrijednosti.

Recenzije kineskih mobitela na anton008.com (+recenzija Cubota X16- top mobitela iz EU za početak 2016.) Banggood kuponi za -10$ na PP
15 godina
domac5 kaže...
Klipson kaže...

sad kad je ova zvjer izašla mislim da ću njega prije letv le 1s,

i ja bi ga uzeo da sam na tvom mjestu, taj 1 gb rama ne znaci puno a ima puno mocniji snapdragon 650 koji jede helio x10 za dorucak a 16 gb memorije se lako prosiri sd karticom, kupujte dok je jos jeftino u preorderu

şamo ga uzmi ja iskreno ne vjerujem u ta jeftinjake,i kopije imao sam ih par komada, za koje se isto tak pricalo,pa to nije to,i nikad nece bit,kao recimo nesto orginal..

iz toga razloga sam kupio recimo prije godinu dana galaxy not 4 2gb rama 32gb svoje memorije +prosirivo do 128gb na sd karticu,itd velicina displeja kao i taj ili jos veci..

i mogu rec hvala nesteka nemam nikavih problama i sve radim s njim,i mogu rec da je uredaj predobar,i ako sam ga par puta pregazio,ispao mi vise od milijun puta,i radi jos kao novi nemam nikavih,

problema i nebih ga mjenjao niti za ijedan takav kinski kopija nikad a niti kupio...bar ja ne...pa ko voli i nema para nek izvoli proba samo da ne dobije prazne kutije a platui.....

14 godina
"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

naručio bih još jedan kinez,točnije OUKITEL K6000,zbog baterije od 6000mAh,po recenzijama sam vidio da to ima uvjerljivu autonomiju

nema ga na giztopu,u zadnjim stranicama vidim da ga nitko ne spominje,kakav se oukitel pokazao? ili ima neki bolji slične cijene s takvom baterijom (obavezno)

Svemirski mega car
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
fight kaže...

şamo ga uzmi ja iskreno ne vjerujem u ta jeftinjake,i kopije imao sam ih par komada, za koje se isto tak pricalo,pa to nije to,i nikad nece bit,kao recimo nesto orginal..

iz toga razloga sam kupio recimo prije godinu dana galaxy not 4 2gb rama 32gb svoje memorije +prosirivo do 128gb na sd karticu,itd velicina displeja kao i taj ili jos veci..

i mogu rec hvala nesteka nemam nikavih problama i sve radim s njim,i mogu rec da je uredaj predobar,i ako sam ga par puta pregazio,ispao mi vise od milijun puta,i radi jos kao novi nemam nikavih,

problema i nebih ga mjenjao niti za ijedan takav kinski kopija nikad a niti kupio...bar ja ne...pa ko voli i nema para nek izvoli proba samo da ne dobije prazne kutije a platui.....

Bravo...

Ocigledno se jako dobro kuzite u mobilne uredaje, tj. u odnos ulozeno/dobiveno :)

Takoder bi Vam preporucio galaxy S6 edge + hahah

Samo da Vas pitam, zasto pratite forum sa nazivom "Kineski" mobiteli? Znate li uopce o kojim kopijama pricate?

I sta Vam znaci ovo "ko nema para"? Dajte molim Vas, postedite nas komentara...

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.2.2016 17:41 (Cadus).
11 godina
neaktivan

Kada trgovac pise EU skladiste ili Euline dali je to doista eu skladište. ja sam za to doplatio 24 dolara kod merimobilesa. Koliko ja vidim mozda to nije EU skladište, vec ide u neku eu drzavu u kojoj je porez nizak ili nekako tamo zaobiđu pdv i ponovno adresiraju tj na moju adresu, 

15 godina
Cadus kaže...
fight kaže...

Bravo...

Ocigledno se jako dobro kuzite u mobilne uredaje, tj. u odnos ulozeno/dobiveno :)

Takoder bi Vam preporucio galaxy S6 edge + hahah

Samo da Vas pitam, zasto pratite forum sa nazivom "Kineski" mobiteli? Znate li uopce o kojim kopijama pricate?

I sta Vam znaci ovo "ko nema para"? Dajte molim Vas, postedite nas komentara...

lik je sugava trolcina, vidis kako pise, kao da je odustao od skole u 2. osnovne pa ne zna osnove pravopisa. 

9 godina
neaktivan
Klipson kaže...

Ma uzet bcu ga da sam ne znam od KUD tj gdje je najeftinije? Gledao sam na vickmallu sam ne znam koliko treba vremena da stigne preko onog NL airmaila? A dhl je 28$ vise a to mi je malo van buđeta a treba mi mob kroz 10dana jer idem na put a moja lumia rukava i daje posljednje znakove života...

http://shop.gizchina.com/  Ak ga sad kupiš, tokom tjedna bi trebao bit kod tebe. Skladište im je u Sloveniji i rade tijekom Kineske Nove godine. Shipping je 35 dolara, al oslobađa carine.

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.2.2016 18:52 (starakokos).
15 godina
neaktivan
matkoGSi kaže...

naručio bih još jedan kinez,točnije OUKITEL K6000,zbog baterije od 6000mAh,po recenzijama sam vidio da to ima uvjerljivu autonomiju

nema ga na giztopu,u zadnjim stranicama vidim da ga nitko ne spominje,kakav se oukitel pokazao? ili ima neki bolji slične cijene s takvom baterijom (obavezno)

Imam ga ja. Kao i svaki drugi mobitel, što se funkcionalnosti tiče. Gesture sve rade ko podmazane.

Baterija drži 5-6 dana, ovisno o tome što ti je sve popaljeno (Data promet, WiFi, GPS, BT) uz 5-6 sati ekrana i 

2,5 sati razgovora. Imam ga skoro tri tjedna i punio sam ga tri puta do sad. 

dak
11 godina
fight kaže...
domac5 kaže...
Klipson kaže...

sad kad je ova zvjer izašla mislim da ću njega prije letv le 1s,

i ja bi ga uzeo da sam na tvom mjestu, taj 1 gb rama ne znaci puno a ima puno mocniji snapdragon 650 koji jede helio x10 za dorucak a 16 gb memorije se lako prosiri sd karticom, kupujte dok je jos jeftino u preorderu

u kojem ti svemiru živiš?

9 godina
neaktivan

http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_260830.html    molim pomoc uzeo bih ovaj mob pa me zanima dali je to ta cijena i dali imam jos nekih davanja na tu cijenu i molim vas da mi kazete dali vrse isporuku prema hrvatskoj i kolko se placa poštarina pošto vidim da piše freee,,nisam nikad uzimao sa ove stranice pa neznam

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

http://en.miui.com/unlock/ 

Navodno zvanično.....

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.2.2016 20:17 (raza).

0 0 hvala 0
13 godina
zoranndrc68 kaže...

http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_260830.html    molim pomoc uzeo bih ovaj mob pa me zanima dali je to ta cijena i dali imam jos nekih davanja na tu cijenu i molim vas da mi kazete dali vrse isporuku prema hrvatskoj i kolko se placa poštarina pošto vidim da piše freee,,nisam nikad uzimao sa ove stranice pa neznam

Slanje je besplatno, ali samo s kineskog ili HK skladista stize u Hrvatsku.. Na tu cijenu ide jos 25% PDV i 30 kn trosak carinskog postupka.

Odabrao si opciju EU warehouse, ali nazalost Gearbest ne podrzava slanje u Hrvatsku s EU skladista..

Ako sam ti pomogao, plati pivo ili stisni hvala. ;)
13 godina
starakokos kaže...
Klipson kaže...

Ma uzet bcu ga da sam ne znam od KUD tj gdje je najeftinije? Gledao sam na vickmallu sam ne znam koliko treba vremena da stigne preko onog NL airmaila? A dhl je 28$ vise a to mi je malo van buđeta a treba mi mob kroz 10dana jer idem na put a moja lumia rukava i daje posljednje znakove života...

http://shop.gizchina.com/  Ak ga sad kupiš, tokom tjedna bi trebao bit kod tebe. Skladište im je u Sloveniji i rade tijekom Kineske Nove godine. Shipping je 35 dolara, al oslobađa carine.

E al nema tu redmi note 3 pro...

15 godina

U vezi praznog paketa koji sam dobio sa giztopa, otvorio sam case na paypalu jer zbog praznika giztop nije vise odgovarao na mailove a dpd uopce ne odgovara i zavlace, danas sam dobio ovaj odgovor na paypalu: " I am sorry ,you contact the local DPD office, and offer the lose part Instructions ASAP, so you can get the all refund. I cant do other thing.very sorry. We sent thepackage light is 0.429KG" 

znaci nije ih briga, to moram sam rijesit sa dpd-om, danas ih moram nazvat i vidjet sta cemo, rekli su da ce pogledat snimke skladista pa nazvat jos prosli ponedjeljak pa jos nisu nista 

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
domac5 kaže...

U vezi praznog paketa koji sam dobio sa giztopa, otvorio sam case na paypalu jer zbog praznika giztop nije vise odgovarao na mailove a dpd uopce ne odgovara i zavlace, danas sam dobio ovaj odgovor na paypalu: " I am sorry ,you contact the local DPD office, and offer the lose part Instructions ASAP, so you can get the all refund. I cant do other thing.very sorry. We sent thepackage light is 0.429KG" 

znaci nije ih briga, to moram sam rijesit sa dpd-om, danas ih moram nazvat i vidjet sta cemo, rekli su da ce pogledat snimke skladista pa nazvat jos prosli ponedjeljak pa jos nisu nista 

Po tome (ak sam dobro shvatio) je neko u dpdu maznul jel?

Paket je poslan sa 0,429kg mase. Znači ako u dpd-u isto imaju vaganje nekakvo trebalo bi se sve vidjet. Uostalom odkuda bi ti imao onda one njihove trake ako oni nisu otvarali kutiju.

Ma nemoj ti čekat da te oni nazovu, ganjaj ih svaki dan ak treba

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.2.2016 12:03 (dudekzg).
15 godina
dudekzg kaže...
domac5 kaže...

Po tome (ak sam dobro shvatio) je neko u dpdu maznul jel?

Paket je poslan sa 0,429kg mase. Znači ako u dpd-u isto imaju vaganje nekakvo trebalo bi se sve vidjet. Uostalom odkuda bi ti imao onda one njihove trake ako oni nisu otvarali kutiju.

Ma nemoj ti čekat da te oni nazovu, ganjaj ih svaki dan ak treba

kazu iz dpd-a da ja moram rec giztopu da oni u svojoj lokalnoj posti pokrenu istragu i zovu sve depote kroz koje je paket prosao, da ja tu ne mogu nista jer je giztop poslao paket  i platio postarinu, kazem ja dajte provjerite koliko je paket tezio kad je dosao u vase skladiste, kaze moze nema problema nazovem vas odmah, evo je bilo prije sat vremena i jos nisu nazvali, bas odugovlace...

a giztop kaze da oni tu ne mogu nista da moram zvat lokalni dpd i rijesit to s njima

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.2.2016 15:45 (domac5).
15 godina

Ako ovo niste koristili do sad, probajte. Način da se dobije cashback.

http://www.topcashback.com/ref/Draganv

Ovaj link je referal, ako želite da mi se zahvalite, a ako ne želite, možete se sami registrovati.
Ovim putem se dobije cashback pri kupovini online, koji se sakuplja pa ga sebi pošaljete na paypal. Ako kupujete više, ili za druge osobe, nakupi se malo po malo, nije za bogaćenje ali eto zaradi se malo. I da, ide sporo, mjesec dva se čeka ali bude.

ebay.com 1.5% trenutno
aliexpres 2%,
lightinthebox 10%,
Gearbest 8% za prvu kupovinu, poslje 4%
banggood 6%
coolicool 4%
itd

Objavljuju aktuelne kupone sa popustima.
Ja nađem gdje je nešto najjeftinije pa još tražim popust i cashback. Neki sajtovi ne daju po automazimu cashback,ali kad se prijavi ticket onda isplate. Neki kao geekbuying mi nisu isplatili, a ne prihvataju prijavu ticketa.. Ovi gore navedeni daju, njih sam isprobao.
Ako ovaj post smeta nekom, izvinjavam se. Meni je topcashback.com do sad bio koristan, kao i ova cjela tema, pa zato ovo pišem.

0 0 hvala 0
13 godina
domac5 kaže...

kazu iz dpd-a da ja moram rec giztopu da oni u svojoj lokalnoj posti pokrenu istragu i zovu sve depote kroz koje je paket prosao, da ja tu ne mogu nista jer je giztop poslao paket  i platio postarinu, kazem ja dajte provjerite koliko je paket tezio kad je dosao u vase skladiste, kaze moze nema problema nazovem vas odmah, evo je bilo prije sat vremena i jos nisu nazvali, bas odugovlace...

a giztop kaze da oni tu ne mogu nista da moram zvat lokalni dpd i rijesit to s njima

To dok smisle sto ce slagati.. Obicno to tako bude, dajte da se organizirano sto da slazemo, kao naci politicari :D

Ako sam ti pomogao, plati pivo ili stisni hvala. ;)
12 godina
odjavljen

Pozdrav ekipa, nisam neko vrijeme pratio mobilni svijet, a frendica me zamolila da joj pronađem neki mob za do 2000kn! Imali štogod dobrog za te pare? Moralo bi biti kod nas jer se plaća ratama. Meni upao u oko xiaomi redmi note 2. Imam redmi i jako sam zadovoljan evo već dvi godine. Znači Redmi note 2, imali što bolje za te novce?

Dont these talking monkeys know that Eden has enough to go around? Plenty in this holy garden, silly old monkeys, Where there is one you are bound to divide it Right in two!
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Meizu M2 note, Xiaomi Redmi 3, imas i gomilu LG, Sony, Samsung, Huawei modela.

Sta tocno ona ocekuje od mobitela, pa ce joj biti lakse izabrati.

Primjerice Meizu M2 obicni vec imas za 1200 kuna, dok Xiaomi Redmi 3 imas za 1400 kuna.

0 0 hvala 1
12 godina
odjavljen
delta-hawk kaže...

Meizu M2 note, Xiaomi Redmi 3, imas i gomilu LG, Sony, Samsung, Huawei modela.

Sta tocno ona ocekuje od mobitela, pa ce joj biti lakse izabrati.

Primjerice Meizu M2 obicni vec imas za 1200 kuna, dok Xiaomi Redmi 3 imas za 1400 kuna.

Ne očekuje ništa posebno, da bude "dobar" valjda. Kamera joj je važna dosta - kaže. A ja bih inzistirao na fullhd displayu uz to i 2gb ram. Može kakav link na neke modele. Potražit ću ih i sam, no ako nije problem...

Dont these talking monkeys know that Eden has enough to go around? Plenty in this holy garden, silly old monkeys, Where there is one you are bound to divide it Right in two!
9 godina
neaktivan

Meizu ima u Mobisa i u Hangaru koliko znam.

Dok Xiaomi imas u WOW shopu, ali neznam nude li na rate.

0 0 hvala 1
17 godina

Sebi sam naručio baš Redmi Note 2, ali generalno ne bih insistirao na FullHD ekranu, pogotovo ako dijagonala nije preko 5" (720p na 5" je skoro 300dpi, 294 da budem precizan, i iz iskustva bih rekao da je to sasvim ok). Inače ne znam da preporučim koji to model ima baš dobru kameru, rekao bih da je na Noteu 2 malo iznad proseka, a da ni prosek nije tako loš kao što je bio. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.2.2016 16:37 (Ivan(4)).
Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
odjavljen

I ja sam xiaomia uzeo u WOW-u ali nema ih više. Ne mogu pronaći redmi 3 nigdje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
eywa33 kaže...

Pozdrav ekipa, nisam neko vrijeme pratio mobilni svijet, a frendica me zamolila da joj pronađem neki mob za do 2000kn! Imali štogod dobrog za te pare? Moralo bi biti kod nas jer se plaća ratama. Meni upao u oko xiaomi redmi note 2. Imam redmi i jako sam zadovoljan evo već dvi godine. Znači Redmi note 2, imali što bolje za te novce?

ima tona preporuka samo par stranica unatraga, ima i tražilica na forumu, pa nećemo ukrug odgovarati svakih 5 stranica na ista pitanja

12 godina
odjavljen
ashala2202 kaže...

ima tona preporuka samo par stranica unatraga, ima i tražilica na forumu, pa nećemo ukrug odgovarati svakih 5 stranica na ista pitanja

Inače čitam teme, nekad jednostavno nemaš vremena. Pitanje je bilo brzo i jednostavno, ne moraš odgovarat ako ne želiš. 

9 godina
neaktivan

Ako si blizu granice mozes u BiH naci Xiaomi Redmi 3 vec za 1400 kuna, u Hrvatskoj koliko vidim jos ih nema.

Valjda zbog Kineske nove godine i sveg tog pa zastoj.

0 0 hvala 1
10 godina
protjeran

Pozz,izvinjavam se ,vjerovatno ima vece negdje na temi
moze li neko da mi poreda kineze po kvalitetu izrade isl. ?

Znaci koji se kupuju a koji izbjegavaju u sirokom luku ? :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.2.2016 12:01 (mackocicko2004).
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

kupio bi mobitel sa ali expressa, sa Top One-a. Da li postoi negdje neki kupon da se cijena još više smanji?

Hvala

0 0 hvala 0
15 godina

Evo malo padobranski da se ubacim...

Što bi mi preporučili ako tražim ~5,5" kineza, kvalitetnijeg, sa Windowsima?

Znači ajmo reć neki ekvivalent redmi note 2 ali sa Win.

Ima li takvo što uopće dostupno?

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice