Trgovac mi je dao broj za pračenje tj link francuske pošte Cronopost, mogu li isti broj koristiti i kod Hrvatske pošte tj preko njihove stranice ?
Naručujem preko eu skladišta tj pa pračenje kreće iz Francuske vidim.
Trgovac mi je dao broj za pračenje tj link francuske pošte Cronopost, mogu li isti broj koristiti i kod Hrvatske pošte tj preko njihove stranice ?
Naručujem preko eu skladišta tj pa pračenje kreće iz Francuske vidim.
Ne, pracenje je samo na Chronopost ili DPD, drugacije ne.
Prati na DPD precizniji su
Doduše 17 track u zadnje vrijeme mi svako malo ne otvara
i otvori paket prije nego potpises da te dpd ne pokrade kao sto su mene pokrali
Sta je na kraju bilo s paketom?
Edit: jer se to samo meni desava da mi s m.bug isti post objavi par puta ili je neki bug ( chrome). Kad ce se moci sa m
bug uredivat poruka?
Edit: molim obrisat
Edit: molim obrisat
jos nista, giztop je na godisnjem do 15.2 pa ne odgovaraju na mail, ova gamad iz dpd-a apsolutno nista isto ne odgovaraju na mail, ja sam otvorio case na paypalu i sad cekam sta cemo dalje
i otvori paket prije nego potpises da te dpd ne pokrade kao sto su mene pokrali
Budem, čim sam čuo za DPD sjetio se tvoje priče, čitao tvoje poruke.
Pa ču svakako otvarati prije preuzimanja, možda da čak snimim video kako dostavljač otvara ? Uzmem dslr fotoaparat snimim dostavljača kako otvara. Bi to imalo smisla ???
zar to nije glupost?!
iz kojeg razloga nema otvaranja prije potpisa? i tko ce te cekati da izvuces kameru/mob da snimas otvaranje??
uostalom, to je i tesko izvedivo jer jednom rukom drzis mob, a drugom paket..
dakle, morao bi zamoliti dostavljaca da te snima dok otvaras. vjerojatno nebi ni izustio pitanje do kraja, a ovaj bi te stjerao u finu materinu.
na kraju krajeva i oni zure da odrade svoj posao, pa je i s te strane razumljivo.
ps. u posti mi uvijek ponude da otvorim paket prije placanja
Ova recenzija kaže da mob ima WCDMA B8, što bi trebala biti 900 MHz za 3G. Ako je tako, onda bi mob trebao imati 3G skoro u cijeloj Hrvatskoj.
EDIT: U pitanju je Redmi 3.
zar to nije glupost?!
iz kojeg razloga nema otvaranja prije potpisa? i tko ce te cekati da izvuces kameru/mob da snimas otvaranje??
uostalom, to je i tesko izvedivo jer jednom rukom drzis mob, a drugom paket..
dakle, morao bi zamoliti dostavljaca da te snima dok otvaras. vjerojatno nebi ni izustio pitanje do kraja, a ovaj bi te stjerao u finu materinu.
na kraju krajeva i oni zure da odrade svoj posao, pa je i s te strane razumljivo.
ps. u posti mi uvijek ponude da otvorim paket prije placanja
ja bi snimao
dostavljač otvarao.
Gle meni je bitno prije da mob nije izvađen iz one vakumizirane folije u kojoj inače dolazi, ako je ona čitava onda preuzimam paket. ako nije onda gledamo detalje.
Meni bi dosao dostavljač sa kombijem u moje dvoriste i ja bi usput iz kuće brzo uzeo fotić jer trebam ici ionako po osobnu da dokazem identitet. Možda je tesko nekome tko je u gradu doma ali meni na selu nije toliki problem. Jednom sam ja naručivao kofein tablete (zamjena za kavu)
dostavljač je načuo neku šumljavu u paketu i sam je ponudio da otvori da vidi dali je sve oke :D čim je skuzio o čemu je riječ onda je bilo sve jasno :D
da giztop kaze otvorite paket prije nego potpisete a dpd dostavljaci nedaju da otvaras prije potpisa, smijeh 😁
Hm, zar se potpisivanjem ne utvrđuje da si ti šreuzeo paket? Pitam, jer se preuzimanjem (barem ovde) gube određena prava.
da giztop kaze otvorite paket prije nego potpisete a dpd dostavljaci nedaju da otvaras prije potpisa, smijeh 😁
DHL ne da otvorit prije potpisa! Mi smo potpisali ,a ujedno i sve snimili. Potpis ,otvaranje....e sad, sve je bilo ok.
, ali sta da nije bilo moba unutra ,a ja potpisala
da se razumijemo, ne kazem ja da ti pricas gluposti tj. neistinu.. samo velim kako je to glupost od strane dostavljaca
zbog cega ne dopustaju otvaranje paketa? jednostavnije je to, nego da naknadno vrismo reklamacije..
Ma uzet bcu ga da sam ne znam od KUD tj gdje je najeftinije? Gledao sam na vickmallu sam ne znam koliko treba vremena da stigne preko onog NL airmaila? A dhl je 28$ vise a to mi je malo van buđeta a treba mi mob kroz 10dana jer idem na put a moja lumia rukava i daje posljednje znakove života...
Ma uzet bcu ga da sam ne znam od KUD tj gdje je najeftinije? Gledao sam na vickmallu sam ne znam koliko treba vremena da stigne preko onog NL airmaila? A dhl je 28$ vise a to mi je malo van buđeta a treba mi mob kroz 10dana jer idem na put a moja lumia rukava i daje posljednje znakove života...
giztop, 230 dolara, ali putuje 2 tjedna i šalju tek od 15.2
Da, oko kineske nove godine paketi putuju oko 1 mjesec.
ko se zeli pozabaviti,,,placanjem sa bi coinom sa stranica gdje je moguce izbjegavate placanje pdv-a