"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave izdvojena tema

poruka: 25.496
|
čitano: 6.518.034
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
16 godina
Re: "Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave
neonatus kaže...
delta-hawk kaže...

Koji god kinez kupujes, jedino bitno po meni je da gledas da to bude iskljucivo internacionalna verzija.

Jer ona ti vec unaprijed dodje instalirana sa google play i svim ostalim. I to ti onda na kraju ustedi i gomilu i vremena i zivaca.

Je da je ta verzija malo skuplja nego ove ostale ali dugorocno se isplati vjeruj mi a i ti odmah dobijes out of the box spreman za koristenje.

Bez da ti ista moras po njemu dirati, samo ga izvadis iz kutije i stavis karticu i radis. Kao i svaki drugi mobitel sto kupujes.

super, hvala! a znaš li za giztop ovo što sam pitao? i kako znati je li to internacionalna verzija?

Nemoj se nista brinut, ovako ide cijela stvar, a sve ti isto pise i na giztop stranici samo nisi gledao. Ta cijena sto vidis na stranici je jedina koju placas, carine i troskova dostave nema jer mobitele salju iz francuskog skladista sa besplatnim shippingom. Mobitel ti dodje sa modificiranim ROM-om od strane giztopa koji u vecini slucajeva uredno radi, ima instaliran gapps, vecinu jezika (uz hrvatski i engleski) tako da sve sto trebas napraviti kad dodje je ukljuciti mobitel i on radi. Ja sam narucio 2 komada redmi note 3 kada je izasao i trebalo je 15 dana od narudzbe da dodje do mene.

I knew a man who once said : Death smiles at us all. All a man can do is smile back.
12 godina
"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

Da li ta varijanta rom-a koju stavlja giztop dobija uredne nadogradnje preko OTA i da li za te nadogradnje treba biti bootloader otključan, ovo me zanima jer sam preko njih naručio redmi 3.

Thnx.

0 0 hvala 0
16 godina
njofra13 kaže...

Da li ta varijanta rom-a koju stavlja giztop dobija uredne nadogradnje preko OTA i da li za te nadogradnje treba biti bootloader otključan, ovo me zanima jer sam preko njih naručio redmi 3.

Thnx.

Ne, taj rom ne dobija OTA upgrade, ali koliko ga već koristim nikakvih problema sa aplikacijama ili radom nisam imao tako da neznam cemu upgrade. Trajanje baterije je isto jako dobro na ovom romu. Otkljucan bootloader je potreban da bi se stavio custom rom poput cistog androida ili slicno, a za mjenjanje miuia sa developer na stable i obratno nije potreban bootloader.

I knew a man who once said : Death smiles at us all. All a man can do is smile back.
9 godina
neaktivan
Backdraft kaže...

Nemoj se nista brinut, ovako ide cijela stvar, a sve ti isto pise i na giztop stranici samo nisi gledao. Ta cijena sto vidis na stranici je jedina koju placas, carine i troskova dostave nema jer mobitele salju iz francuskog skladista sa besplatnim shippingom. Mobitel ti dodje sa modificiranim ROM-om od strane giztopa koji u vecini slucajeva uredno radi, ima instaliran gapps, vecinu jezika (uz hrvatski i engleski) tako da sve sto trebas napraviti kad dodje je ukljuciti mobitel i on radi. Ja sam narucio 2 komada redmi note 3 kada je izasao i trebalo je 15 dana od narudzbe da dodje do mene.

Odlično! A kojeg operatera ti koristiš?

16 godina
neonatus kaže...
Backdraft kaže...

Odlično! A kojeg operatera ti koristiš?

Ja osobno Vip, a brat kojem je isao drugi redmi note 3 koristi tele2 i nema nikakvih problema, sada je uveden 4g i kod tele2 i kaze da ima dobre brzine.

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.2.2016 14:04 (Backdraft).
13 godina
neaktivan
delta-hawk kaže...
ratkoX kaže...

ja sam iz BiH, koja jos stranica osim coolicool nudi povracaj carine ili na kojoj su sada najpovoljnije cijene?

I ja sam iz BiH i imas gomilu shopova u Bih koji ti nude kineske mobitele po prihvatljivim cijenama i dobijes garanciju od njih.

Ako nesto bude popravljas mobitel kod njih,  tako da kupnja online iz BiH nije isplativa jer onda na njih placas i carinu i PDV i cekas ko zna koliko dok dobijes mobitel i onda se jos pitas hoces li dobit ispravan mobitel.

Ovako evo primjerice za prvi Meizu M2 kosta 120 $ i besplatan shiping u EU, ali BiH nije u EU.

Znaci na tu cijenu dodaj jos shiping, carinu i PDV i vrijeme koje je potrebno da ti mobitel dodje i opet dodjes do cifre od 300 KM i pitanje je hoces li dobit ispravan mobitel.

Pa ako bude problema sa mobitelom onda opet ti si taj koji mora platiti postarinu da ga tamo posaljes i onda opet cekanje.

A ako ga kupis ovdje nema postarine, odneses ga osobno i dobijes ga nazad za par dana.

Sad vidi sta ti se vise isplati, biti cicija za 10-20 maraka da prodjes jeftinije ili otici i kupiti na mjestu i mobitel dobiti odmah i sad bez sekunde cekanja

i znati 100 % da si dobio ispravan mobitel a ne pitati se i cekati tjednima i tjednima i tjeeeeeeeeeeeeeeeednima.

Jer budimo realni BiH je slijepo crijevo svijeta sto se tice bilo kakvog online shopinga i onda ti dodje skuplja tepsija nego pita narucivati bilo sto online, jer sta meni vrijedi sto oni prodaju Meizu M2 online za 120 $ kad cu ja na to platiti shiping, carinu i PDV jos skoro 100 $ a mogu ovdje odmah i sad otici osobno u shop dati liku 320-330 KM i uzeti mobitel i otici kuci.

Jos neki shopovi nude pogodnosti, tipa besplatne slusalice, silikonske maske, flip cover, auto punjac i sta ja znam sto sve ne.

Ali opet na kraju krajeva, odluka je tvoja i pare su tvoje. Pa radi sa njima sto te volja.

Ali moj ti je savjet bolje kupi ovdje nego se muciti sa bilo cim online.

NE PADA MI NA PAMET DA KUPUJEM OD DILERA IZ BIH IMA COLLICOOL KOJI VRACA I CARINU I PDV. RECIMO XIAOMI NOTE 2 MOGU TRENUTNO NARUCITI ZA NEKIH 125 EURA A ISTI JE NA PIKU NAJJEFTINIJI 170 EURA. ČAK I DA DODJE NEISPRAVAN ZA STA SU JAKO MALO SANSE ZA ISPOD NEKIH 50 EURA GA MOGU POSLATI NAZAD U KINU. ZNAČI RAZLIKA NIJE 10-20KM NEGO MNOGO VIŠE.

I DA I PRIJE SAM IZ KINE NARUČIVAO SEBI TELEFONE ALI U ZADNJIH GODINU I PO NISAM PA ZATO PITAM JE LI SE POJAVILA NEKA NOVA STRANICA. I DA NIJEDAN MI DO SADA NIJE DOSAO NEISPRAVAN.

17 godina
Ajde iskljuci capslock dok pises. Istina je da se isplati uzeti iz eu bez obzira na carinu i pdv.
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
9 godina
neaktivan

Ja govorim o modelima za koje znam da su moji prijatelji kupovali, primjerice Meizu M2 na aliexpres dodje 125 eura.

To ti je 250 KM, plus dodaj na to carinu, shiping i PDV i dodje ti na isto jer ovdje ga u shopu mozes uzet za 300 KM u par shopova vec sto sam ih ja nasao.

I siguran si da ces dobit internacionalnu verziju a ne da se moras misliti hoce li ti doci kineska verzija puna bloatware-a.

Plus dodaj na to sto ovdje dobijes uz mobitel gratis

slusalice, flip cover, silikonska maska, zastitna folija na ekranu i auto punjac u shopovima ovdje u BiH a to ne dobijes besplatno kad narucujes online.

Sad ti vidi koliko bi te dodatno kostalo da to kupis uz mobitel i vidi jel ti se isplati.

Primjerice samo slusalice kostaju najmanje 10 KM, flip cover najmanje 15 KM, zastitna folija 5 KM, auto punjac 20 KM.

Znaci ti uz mobitel dobiti na poklon jos 50 KM vrijednosti robe, sta ti oni daju gratis kad kupujes online.

Ali opet to zavisi sta ces dobiti besplatno od mobitel shopa do mobitel shopa, i od mobitela do mobitela.

Ja primjerice osobno nikada nebi kupovao online mobitele, kad mi jeftinije ispadne ovako i jos dobijem gomilu besplatnih dodataka za mobitel.

I dobijem mobitel odmah i sad bez sekunde cekanja, i ako i ista zatreba oni su tu uvjek spremni da mi pomognu.

Ovo je samo moje osobno iskustvo, mozda netko ima drugacije iskustvo ali sto se tice kineza ja cu ih radije kupiti ovdje gdje dobijem mobitel sad i odmah bez sekunde cekanja.

A razlika u cijeni je minimalna, bar u slucaju mene i mojih poznanika.

I pravila kulture i normalnog ponasanja na internetu su da Caps lock ugasis kad pises, jer vikanje je nepristojno.

Iz EU se isplati uzimati samo ako zivis u clanici EU jer onda je povoljnije, ali opet to je iz mog iskustva

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.2.2016 20:08 (delta-hawk).

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Moram se nadovezati na ovu pricu o kupovini telefona u BiH. Takodje sam iz BiH i kupovao sam telefone iz Kine. Trenutno imam Xiaomi Mi Note, sto je manje bitno. U nekim slucajevima cak bih se i slozio da je nekad bolje uzeti od dilera u BiH neke modele telefona jer nekad cijena bude nesto sitno razlike.

Medjutim u mojim slucajevima me izaslo jeftinije kupiti direktno iz kine telefon. Sa svim troskovima uvijek prodjem bar 70-100KM jeftinije nego da kupim ovdje (sve zavisi od modela do modela telefona) . Rizikujem garanciju, da, ali uzmemo li u obzir kakve se garancije daju u BiH, nista mi to ne znaci.

Dalje, spominje se Meizu M2 model. Evo na geekbuying-u se moze uz kupon uzeti za 110$, link: Meizu M2

Kada se konvertuje to je 197KM. Na tu cifru kada dodamo 17% PDV-a, 10% carine,  10KM takse, dodjemo do cifre oko 260KM. Kod dilera taj telefon kosta 300-330KM (+10ak KM postarine, ako ne preuzimamo telefon licno u prodavnici)

Znaci iz kine dikretno uzeti  260KM a kod dilera 300-330KM, sto znaci 40-70KM razlike. Isplati li se dati toliko, svako neka sam odluci.

I jos da dodam nesto za ove poklone silikonske maskice i slicno, ebay je pun maskica za 1$, auto punjac 3$ i slicno tako da defitivno mi nista ne znaci sto ce mi neki diler pokloniti maskicu od 1$ jer to i nije neki poklon (cak i kinezi daju te maskice na poklon)

Svako odlucuje gdje ce kupiti, isplati li se dati vise zbog garancije i slicno, pa ko voli nek izvoli :)

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Zbog razlike od 40 KM jeftinije da ce me telefon izac ako ga uzmem u Kini ali bez garancije, ili ovdje sa garancijom.

Ja biram ovdje i s garancijom, i iako su maskice i punjaci na ebay dolar ili dva, ovdje kod nas nemozes naci slusalica ni punjaca ispod 10 KM.

Tako da ja osobno biram uzeti ovdje, doduse ima i istine u tom sto si rekao da vezano za neke modele telefona bi bilo jeftinije uzeti online cak i iz BiH jer ovdje im ponekad i nabiju cijenu.

Tipa vidio sam da poneki kinezi dodju kod nas i po 750 KM dok online dodju oko 250 dolara.

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
njofra13 kaže...

Thnx.

Redmi 3 nema frekvenciju od 900 na 3G i 800 na 4G, tako da sam u ruralnim krajevima osuđen na 2G. Možeš li to potvrditi?

10 godina
neaktivan
delta-hawk kaže...

Zbog razlike od 40 KM jeftinije da ce me telefon izac ako ga uzmem u Kini ali bez garancije, ili ovdje sa garancijom.

Ja biram ovdje i s garancijom, i iako su maskice i punjaci na ebay dolar ili dva, ovdje kod nas nemozes naci slusalica ni punjaca ispod 10 KM.

Tako da ja osobno biram uzeti ovdje, doduse ima i istine u tom sto si rekao da vezano za neke modele telefona bi bilo jeftinije uzeti online cak i iz BiH jer ovdje im ponekad i nabiju cijenu.

Tipa vidio sam da poneki kinezi dodju kod nas i po 750 KM dok online dodju oko 250 dolara.

Ajde da se i ja nadovezem na temu :) Mozes uzeti neke marke gdje je razlika do 50 km recimo al pazi sad ovo Umi rome kosta 350 km u nas a ima ga uzet za 113$ minus popust neki doddje do 103 $ i na to jos carine i poreza izadje oko 250-260 km nije bas mala razlika :)

uzmimo sad drugi mob koji imam ja MI4 u nas najjeftiniji na akciji sad 550 km moj izaso 350 km sa svim davanjima. Plus sto u nas naplacuju na svaku cijenu 10 km dostave tako da je svaka daljnja rasprava suvisna :D

A rijetki su telefoni u nas da je razlika mizerna za nekih 10-20 km pa da se covjeku ne da zezat sa kinom nego uzme u nas .

Al opet svak ima svoje misljenje i gleda sta je bolje za njega :d

Svaka roba ima svoga kupca :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.2.2016 23:18 (flonkica).
13 godina
flonkica kaže...
delta-hawk kaže...

Ajde da se i ja nadovezem na temu :) Mozes uzeti neke marke gdje je razlika do 50 km recimo al pazi sad ovo Umi rome kosta 350 km u nas a ima ga uzet za 113$ minus popust neki doddje do 103 $ i na to jos carine i poreza izadje oko 250-260 km nije bas mala razlika :)

uzmimo sad drugi mob koji imam ja MI4 u nas najjeftiniji na akciji sad 550 km moj izaso 350 km sa svim davanjima. Plus sto u nas naplacuju na svaku cijenu 10 km dostave tako da je svaka daljnja rasprava suvisna :D

A rijetki su telefoni u nas da je razlika mizerna za nekih 10-20 km pa da se covjeku ne da zezat sa kinom nego uzme u nas .

Al opet svak ima svoje misljenje i gleda sta je bolje za njega :d

Svaka roba ima svoga kupca :)

Da se i ja nadovežem kad se vec prica. Xiaomi Mi4 kad se pojavio u BIH je bio 1000KM iliti ga 4000 kn. I to je bio njjeftiniji na piku za te novce moj oglas. Ostali su bili svi iznad 1100KM.

Narucio sam mobitel kod sebe kuci u HR, donio ga u BIH, oglasio na piku, za 3 sata je bio prodan. Suma sumarum 1500 kn sam spremio u džep dok si rekao keks..

Najveci problem BIH je taj sto su cijene tehnike ovdje prenapuhane..

Isto tako prije godinu i pol dana, prijatelj, inace drzavljanin BIH planira kupiti laptop. Našao je koji model ga zanima, cijena oko 1700KM, govorim mu da ne bude lud da cu mu ja provjeriti u HR, isti taj laptop, isti model, sve isto sam mu ja donio iz HR dva tjedna kasnije ali za 1200 kn manje..

I tako dalje, takvih prica ima koliko god zelis.. Mogli bi do prekosutra o tome..

Jedino sto u BIH je odlicno sto sva roba prolazi bez beda, bilo fejk ili original, nitko te ne dira za nista, a izmedju ostaloga tu se da masa toga rijesiti za 20 maraka ispod stola, kao sto se i riješava 99% problema u BIH, pocevsi od kazni za voznju pa nadalje.. :)

Ako sam ti pomogao, plati pivo ili stisni hvala. ;)
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.2.2016 23:36 (majdo).
12 godina

Na 3G ima frekvenciju od 900 Mhz, a za 4G ne znam ali mene osobno 4G nije toliko bitan ...

17 godina
Jel mozes dati ss od mtk uncle toolsa frekvencije
9 godina
neaktivan
pomoc

volio bih ako mi neko moze pomoci sa savijetom,,,,,kupio bih lettv1s ,pa sam gledao na aliexpres stranici i vidim raznih cijena zanima me ako narucim mob od prodavaca gdje pise isporuka dhl-on a nevidi se odakle mob dolazi jel to ide sa europskih destinacija i dali cijena isporuke bude ona koja je navedena pošto vidim da im se krece od 22 pa cak do 88 eura a mob jednako kosta,

i dali ako ide dhl isporukom nejde na carinjenje ,dosad sam uvijek narucivao sa everbaya to sve ide preko singapura pa na nasu glavnu poštu gdje placam pdv 250 kn,,,,,,mene sad samo zanima dali roba koja ide dhl.om dolai iskljucivo iz europe ili vrse dostavu i van eu,kako bih znao od koga da narucim puno hvala

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: pomoc
zoranndrc68 kaže...

volio bih ako mi neko moze pomoci sa savijetom,,,,,kupio bih lettv1s ,pa sam gledao na aliexpres stranici i vidim raznih cijena zanima me ako narucim mob od prodavaca gdje pise isporuka dhl-on a nevidi se odakle mob dolazi jel to ide sa europskih destinacija i dali cijena isporuke bude ona koja je navedena pošto vidim da im se krece od 22 pa cak do 88 eura a mob jednako kosta,

i dali ako ide dhl isporukom nejde na carinjenje ,dosad sam uvijek narucivao sa everbaya to sve ide preko singapura pa na nasu glavnu poštu gdje placam pdv 250 kn,,,,,,mene sad samo zanima dali roba koja ide dhl.om dolai iskljucivo iz europe ili vrse dostavu i van eu,kako bih znao od koga da narucim puno hvala

ne znači da ako ti šalje dhl-om da ne budeš platil carinu.

na aliexpresu ti je naznačeno od prodavača posebno dal ide sa europskog skladišta ili ne.

evo npr. ovaj šalje dhl-om iz Europe i nema carine i dodatnih troškova.ima još dućan na aliexpressu Chigon i Up Bea koji šalju sa europskog skladišta.

ili sa ove stranice isto bez carine

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.2.2016 10:01 (jura).
16 godina

To znaci da se u nizozemskoj samo prosljedi paket, na njemu pise nizozemska ali nije tamo ocarinjen sto znaci da ces ti morat platit carinu onda..

Uzmi ove gore linkove sto ti je kolega preporucio i nemas brige.

17 godina
neaktivan

ne znam ni ja,pitaj ga,ali sam ti stavil provjerene dućane sa aliexpress-a i ovu stranicu sa koje možeš naručiti pa ne vidim zakaj kompliciraš?

a kolko vidim Sorry, this item is no longer available sa ovog tvojeg linka.

9 godina
neaktivan

cijena mi za 50 eura veca

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

gore ti je kolega odgovoril na tvoje pitanje, a i ja sam ti napisal da ovi koji šalju dhl-om da je na njima označeno da nema carine i da je sigurno da idu sa europskog skladišta di oni u toj zemlji plate carinu pa ti nemaš više nikakvih troškova i zato je cijena viša od ovih ostalih.

9 godina
neaktivan

razumio sam to ali ima ih i po 149 eur i idu dhl-zato neznam

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
zoranndrc68 kaže...

razumio sam to ali ima ih i po 149 eur i idu dhl-zato neznam

da, ima ih i po toj cijeni koji idu dhl-om, ali iz Kine i dobivaš mobitel brže nego singapurskom ili kineskom poštom, ali zato kad ti stigne u Hrvatsku prvo plačaš carinu i troškove pa tek onda dobivaš mobitel

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.2.2016 11:45 (jura).
13 godina
neaktivan
njofra13 kaže...

Na 3G ima frekvenciju od 900 Mhz, a za 4G ne znam ali mene osobno 4G nije toliko bitan ...

Na ovoj stranici navode se sljedeće mreže:

2G bands: GSM 900 / 1800 / 1900 - SIM 1 & SIM 2
CDMA 800 / 1900
3G Bands: HSDPA 850 / 1900 / 2100
TD-SCDMA
CDMA2000 1xEV-DO
4G bands: LTE band 1(2100), 3(1800), 7(2600), 38(2600), 39(1900), 40(2300), 41(2500)
Speed: HSPA, LTE, EV-DO Rev.A 3.1 Mbps
GPRS: Yes
EDGE: Yes

Koja od njih radi na 900 MHz za 3G koja je potrebna za ruralna područja?

Hvala!

17 godina
Njofra jer mozea uslikati ovo sta sam poslao. Gsmarena kaze jedno dok svi ostali kazu da ima 3g na 900, a posto imas taj mob bilo bi super da das ss da se uvjerimo iz prve ruke.
17 godina
Njofra jer mozea uslikati ovo sta sam poslao. Gsmarena kaze jedno dok svi ostali kazu da ima 3g na 900, a posto imas taj mob bilo bi super da das ss da se uvjerimo iz prve ruke.
10 godina
neaktivan
Ima li tko možda mobitel Doogee dg 700 titans2 da mu je pukao ekran ili nešto drugo i da nije upotrebljiv ali da matična radi dobro?
knock,knocking on heavens dooooor

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
delta-hawk kaže...

Ja govorim o modelima za koje znam da su moji prijatelji kupovali, primjerice Meizu M2 na aliexpres dodje 125 eura.

To ti je 250 KM, plus dodaj na to carinu, shiping i PDV i dodje ti na isto jer ovdje ga u shopu mozes uzet za 300 KM u par shopova vec sto sam ih ja nasao.

I siguran si da ces dobit internacionalnu verziju a ne da se moras misliti hoce li ti doci kineska verzija puna bloatware-a.

Plus dodaj na to sto ovdje dobijes uz mobitel gratis

slusalice, flip cover, silikonska maska, zastitna folija na ekranu i auto punjac u shopovima ovdje u BiH a to ne dobijes besplatno kad narucujes online.

Sad ti vidi koliko bi te dodatno kostalo da to kupis uz mobitel i vidi jel ti se isplati.

Primjerice samo slusalice kostaju najmanje 10 KM, flip cover najmanje 15 KM, zastitna folija 5 KM, auto punjac 20 KM.

Znaci ti uz mobitel dobiti na poklon jos 50 KM vrijednosti robe, sta ti oni daju gratis kad kupujes online.

Ali opet to zavisi sta ces dobiti besplatno od mobitel shopa do mobitel shopa, i od mobitela do mobitela.

Ja primjerice osobno nikada nebi kupovao online mobitele, kad mi jeftinije ispadne ovako i jos dobijem gomilu besplatnih dodataka za mobitel.

I dobijem mobitel odmah i sad bez sekunde cekanja, i ako i ista zatreba oni su tu uvjek spremni da mi pomognu.

Ovo je samo moje osobno iskustvo, mozda netko ima drugacije iskustvo ali sto se tice kineza ja cu ih radije kupiti ovdje gdje dobijem mobitel sad i odmah bez sekunde cekanja.

A razlika u cijeni je minimalna, bar u slucaju mene i mojih poznanika.

I pravila kulture i normalnog ponasanja na internetu su da Caps lock ugasis kad pises, jer vikanje je nepristojno.

Iz EU se isplati uzimati samo ako zivis u clanici EU jer onda je povoljnije, ali opet to je iz mog iskustva

Od toliko telefona ti si naveo samo jedan model, znas ti koliko imas novih telefona koji su na raznoraznim promocijama i kada ih kupis kao takve izadje te dzaba. Evo ti primer Elephone P9000 Lite sa kuponom koji kupis koji kosta 5 dolara dobijas popst od 50 dolara, sam telefon kosta nekih 220 dolara kada uracunas popust koji si platio izadje te nekih 175 dolara (tu sam odbio onih 5 dolara koje si platio za kupon) za telefon koji ima 4 gb rama i 32 gb prostora. I uzmi na sve to da platis sve takse koja tvoja drzava potrazuje koliko ce te telefon tada izadje a onda se zapitaj koliko bi taj isti telefon kostao kod tog dilera ili bilo kojeg drugog?

http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_240423.html?wid=4

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice